Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by zboO

@ Birthday_girl ... ti se malecka prvo raspitaj koji mod se koristi na gps-u kada si u kolima, pa tek posle predji na bebe
odakle ti ideja da hocu da predjem na bebe? :shok:
Korisnikov avatar
By Delete
Zasto nam autorke teme ne bi malo ilustrovale pricu?
Postavite i svoje fotke, pa da oglas bude kompletan. :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Winter
@ Black
Nisam ja nikakav diskriminator, ali svi mlađi (i ja svojevremeno) se vređaju kad neko stariji, kaže da su oni mlađi...i sve bre doživljavate kao napad

ejdžizam jeste diskriminacija. ;)
Originally posted by dvojkatref

...ali nam u zadnje vreme prolazi razmisljanje da bismo mogle ponekad da popijemo kafu sa lsicnim parom i neobavezno PROCASKAMO na razne teme. Takodje, pomislile smo da je ovo mozda dobra prilika da unapredimo i nase ideje o vaznim zivotnim pitanjima.

U tom smislu, godine su jako bitne. To najbolje znaju one koje ne izdrzavaju mama i tata.
mislim da je ono 30+ potpuno nepotrebno u ovom kontekstu.
postoje devojke koje imaju manje od 30 godina, ne izdržavaju ih mama i tata, uspešne su u svom poslu i imaju duge i stabilne veze.
kao npr. ja :lol:

ali eto, eliminisale ste možda potencijalno interesantan par, zbog ejdžizma.
By dvojkatref
Sto se reume tice, zaboravismo da kazemo: obe se bavimo sportom, tako da vam na tu temu, jos dugo, nadamo se, necemo vam biti sagovornice.

Pisemo u mnozini jer smo u ovome zajedno. Mozda neka od vas ovde nauci po nesto o pravoj i iskrenoj ljubavi, ali nam je zelja da i mi vidimo kako zene, devojke sa foruma razmisljaju.

Istina je da i medju mladjim devojkama ima puno inteligentnih i sposobnih. Ali, i zlobnih, xe, xe

Dakle, nismo zelele da iskljucimo bilo koju od vas iz price na ovu temu, ali kafu pijemo samo sa onima za koje smo sigurne da im od kofeina nece izrasti rep.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zrele osobe morale bi, ako ne zbog svoje zrelosti, ono zbog svojih godina, uvideti da smo mi, vas podmladak :sweet: , deo unekoliko drugacijih drustvenih prilika.
U Vase vreme je, verujem, u Kragujevcu i ostatku unutrasnjosti otadzbine bilo tek desetak registrovanih narkomana. Dalje, ljudi kasne moderne suocavaju se sa raznim mogucnostima instant-intime koje vi niste imali. Otuda brojne razlike i otuda korenita promena svesti.

Palo mi je na pamet i ovo: mladi ljudi lakse prihvataju razlicitosti, pa i one seksualne, u svojoj okolini. A i to je, valjda, neki vid zrelosti- sposobnost uvidjanja i uvazavanja je na visem nivou nego sto je bila.
Jedna strana medalje svakako jeste droga, alkoholizam, rizicno ponasanje. Druga strana medalje je obilje znanja koja su pruzena i koja vode do, makar i nevoljne, emancipacije.

Sebe u odnosu na Vas u potpunosti dozivljavam kao klinku. nemam problem sa tim, kao sto ni Vi nemate problem sa tim zbog nepodudarnosti interesnih grupa. Ali ova klinka u tom slucaju samo trazi zrelost u promisljanju i Vase i nase pozicije, koja nikako ne moze da rezultira onim sto se da procitati, a to je zbir nicim izazvanih ishitrenih prozivanja ljudi za ,,frustriranost" i sl.
Moja maceha je psiholog. Pored toga, mislim da je veoma nesrecna zena. I frustrirana. Ali upravo joj to nezadovoljstvo daje neki nagon da svakom, zivom i mrtvom, lepi etiketu frustriranosti.
Korisnikov avatar
By Delete
@IriS
Zbog juvenizma.
Juvenizam je diskriminacija mladjih, a ejdzizam starijih. :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Delete
@IriS
Zbog juvenizma.
Juvenizam je diskriminacija mladjih, a ejdzizam starijih. :)
oh, sad ću biti diskriminisana i jer sam glupa. :drama:

thnx ;)
Korisnikov avatar
By IriS

Dakle, nismo zelele da iskljucimo bilo koju od vas iz price na ovu temu, ali kafu pijemo samo sa onima za koje smo sigurne da im od kofeina nece izrasti rep.
evo, recimo, ja pijem kafu bez kofeina. :nesiguran:

a i jedva čekam da moja žen dodje sa posla, pa da vidi temu. umreće od smeha. a pri tom, ima 30+ godina, a bome i podmladak. :D
By dvojkatref
ne slazemo se sa stavom da je sada tolerancija bilo koje vrste bolja nego u vreme kada smo mi shvatile da volimo devojke. takodje, sada devojke od 20 izgledaju kao da imaju 30+, a nakon tridesete....ko zna.

izvinjavamo se, nikoga nismo okarakterisale kao isfrustrirane. neko ovde ne cita dobro izmedju nasih redova.

kako bilo, o poslu ni sa kim ne pricamo. zelja nam je da vidimo koliko jos zena u ovoj nasoj Srbiji umeju da uzivaju u dobroj kafici, a da ona nije potreba nakon celonocnog ludijanja bez smisla.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Strix
Angie?
ma nije. nije napomenula da devojke treba da budu isključivo fem. :blenta:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Stvarno sam mucak, bavim se sportom, a sve me boli... :doh:

Ne pijem kafu, pa onda mora biti da i od vode raste rep.
U suprotnom cu se zabrinuti... :nesiguran:
By dvojkatref
draga, znam da ti nije lako. i ja ovu moju nekada cekam vikendom u ponoc da se vrati s posla. i stalno joj govorim da nesto nije u redu sa tim njenim poslom.

ali, super! bar sada znamo da postoji jos jedan dobar par u ovom delu sveta.

nase forumasko neiskustvo ocigledno uzima danak.
Korisnikov avatar
By Myto
Mene zanima kako pisete postove. Jedna sastavi recenicu, pa druga pise ili i tastaturu delite, pa svaka po slovo otkuca? Pisanje u mnozini nije dokaz harmonije u vasoj dvogodisnjoj vezi, a pisanje ovakvih oglasa se ni na Romeu ne nalazi cesto.
By dvojkatref
pitanje za PLASTIC BRAIN: ko ti je kuma za taj nick?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne slazemo se sa stavom da je sada tolerancija bilo koje vrste bolja nego u vreme kada smo mi shvatile da volimo devojke.
:peace:
takodje, sada devojke od 20 izgledaju kao da imaju 30+, a nakon tridesete....ko zna.
Videcemo. Morate priznati da smo lepe. :peace:
izvinjavamo se, nikoga nismo okarakterisale kao isfrustrirane. neko ovde ne cita dobro izmedju nasih redova.
To se nije odnosilo na Vas; nisam naisla na Vase postove koji su takvog karaktera. :peace:
zelja nam je da vidimo koliko jos zena u ovoj nasoj Srbiji umeju da uzivaju u dobroj kafici, a da ona nije potreba nakon celonocnog ludijanja bez smisla.

Verujem da je u pitanju veliki broj Srpkinja. :peace:
By J...
Originally posted by Myto
Pisanje u mnozini nije dokaz harmonije u vasoj dvogodisnjoj vezi,
:lol:

Pa nemoj odmah tako direktno...
By dvojkatref
pisemo u cetiri ruke. jesi li to probala nekad?
Korisnikov avatar
By Darling
Ah, lezbejke...kako da ih ne volis..zurka non-stop.. :kokice:
Korisnikov avatar
By Delete
pisemo u cetiri ruke. jesi li to probala nekad?
:smeh:
Nije vam bilo dovoljno da zagovarate i sprovodite u delo starosnu diskriminaciju, pa ste morale da predjete na rodnu?! :barf:
Korisnikov avatar
By IriS
pa nije zbog kafe. eh da je kafa samo problem, ja bih pristala i sa kofeinom jednu da popijem.

problem je gomila predrasuda i zahteva koji vas nigde neće dovesti, a ponajmanje do popijene kafe sa nekim.

ja sam mišljenja da treba pustiti ljude da budu ono što jesu, ako vam se svidja, super, ako vam se ne svidja... naći će se možda neki vama interesantniji par.

ja bih ovo nazvala, u duhu sporta, greškom u koracima. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja imam jedno pitanje za Vas.
Ako bih ja rekla mojoj majci da Vas dve zivite jednim uredjenim zivotom, jos i sa podmlatkom, a ono iskazala zelju da Vas upozna, da li biste joj izasle u susret i popile kafu sa njom, ili nas dve (ja imam 22, moja mama 44)?
By dvojkatref
greska u koracima, priznajemo. mada, to nije isto sto i faul.

stvar je jednostavna. pozvale smo na komunikaciju zene 30+ bez zelje da ikoga uvredimo.
nikoga nismo primorale, ko se ne uklapa u nas zeljeni profil da se ukljuci u razgovor, ali, eto! Srbija!

zapravo, jedina stvar koja nas je ovde razocarala je cinjenica da moderatorka devalvira vrednost ovog sajta i foruma
kojima smo se prikljucile po dobroj preporuci. dakle, sudeci po tvojim recima draga, ovde pomoc traze samo izbedacene.
nama je receno da je ovaj forum super. da su ljudi ok. cemu ubacivanje koscica?

trebalo bi da nekome ovde imponuje sto smo podelile razmisljanje sa vama, kao sto mi prihvatamo svaki vas komentar kao dobronameran i deo zena koje su to sto jesu.
By dvojkatref
Originally posted by the1whowished
Ja imam jedno pitanje za Vas.
Ako bih ja rekla mojoj majci da Vas dve zivite jednim uredjenim zivotom, jos i sa podmlatkom, a ono iskazala zelju da Vas upozna, da li biste joj izasle u susret i popile kafu sa njom, ili nas dve (ja imam 22, moja mama 44)?
naravno, imas mail, pa se javite ako ste u blizini.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
pitanje za PLASTIC BRAIN: ko ti je kuma za taj nick?
Jedna devojcica od 20 i koju godinu sto voli da ugradjuje silikone... :shmi:

Eto ti dokaz da je vasa teorija ispravna! :drama:
Korisnikov avatar
By IriS

zapravo, jedina stvar koja nas je ovde razocarala je cinjenica da moderatorka devalvira vrednost ovog sajta i foruma
kojima smo se prikljucile po dobroj preporuci. dakle, sudeci po tvojim recima draga, ovde pomoc traze samo izbedacene.
nama je receno da je ovaj forum super. da su ljudi ok. cemu ubacivanje koscica?

molim objašnjenje. što detaljnije moguće. hvala.
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li su winter i dvojkatref u vezi? :blenta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!