Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bio u subotu jopet....extra bilo jopet :D

Samo sto smo stigli u klub kasno tek oko dvojke...kao pravi princevi :lol: pa su vec bili poceli sa narodnjacima al ajd kad narod voli :kesa:

Imadoh i ekskluzivnu priliku da vidim glavom i bradom naseg super mega giga administratora UNICORN-a i mogu samo da mu porucim u stilu jedne od trash pesama koje su pustane u klubu to vece: bices deo moje sex kolekcije :lol:
By Bombina
Ja tako nedavno sam bila Hrabro Srce i prvi put i moja poznanica sam srela,mene je pokazala gde se nalazi i znam to,i prvi put sam usla
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Kojim danima radi klub i gde se nalazi?
Leonhart mi je poslao poruku u kojoj je ulici ali ne i broj.
Korisnikov avatar
By MaryJane
Bila sinoc! Da nisam bila toliko pripita, mozda mi se i ne bi dopalo! Super je atmosfera! Al ni jedna cura ni da mi pridje! hehe Novosadjanke su slobodnije! Inace sve je ok, sem oooogromne zagusljivosti i toplote! Mislim da sam se jedno 16 puta preznojala, ma curila bwe skroz! Veeeliki minus za to!

Al sve u svemu ok!
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by MaryJane
Bila sinoc! Al ni jedna cura ni da mi pridje!
A dobro...Bilo je i onih koji su te krajickom oka posmatrale i i te kako primetile.... :-D E sad,sto nisu prisle...To je druga prica ;-D

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By MaryJane
eeeeeh vreme cuda... znam ja to! I ja sam posmatrala swatke curice! Mozda si medju njima! Mada ja sam htela samo s nekim da igram... Ipak malo je gwupo sve vreme sa drugovima... :)

A i ove drugarice, pola veceri nisu bile tu! :puzzle:
Korisnikov avatar
By vremecuda
eeeeeh vreme cuda... znam ja to! I ja sam posmatrala swatke curice! Mozda si medju njima! Mada ja sam htela samo s nekim da igram... Ipak malo je gwupo sve vreme sa drugovima... :)

A i ove drugarice, pola veceri nisu bile tu! :puzzle:

eto... :-)

Ja sam bila odmah levo od tebe,doduse gore levo a ti si dole bila.. :-)Cak se i gotovo sudarismo vise puta...Na vratima,pa dole na podijumu...Ali dobro,ispravljamo sledeci put.. :-)
Eto... I ja sam igrala sve vreme sa drugarima... :-)
Dobro,drugi put prilazim,da ne igramo vise sa frajerima.. :-) :-D
Korisnikov avatar
By MaryJane
ooookkkk ali kako da te prepoznam! postavi fotkicu! hehe :B
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Menadzer kluba je citajuci neke postove sa ovog foruma, poslao velike pozdrave svim lecama uz napomenu da bi voleo da vas veceras vidi u veeeeliiikooom broju :) .

Crne,plave, niske,visoke....sve!!!

P.S. potrudite se da dodjete,jer bice guzve ;)
Korisnikov avatar
By MaryJane
jel moze neko na u2u da mi posalje adresu hrabrog srca! hvaaaaala unapred :)
Korisnikov avatar
By toni79
meni su vasa imena klubova/restorana/kafica tako genijalna... do jaja:sesir:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by vremecuda
Bila sinoc! Al ni jedna cura ni da mi pridje!
A dobro...Bilo je i onih koji su te krajickom oka posmatrale i i te kako primetile.... :-D E sad,sto nisu prisle...To je druga prica ;-D

:pinknaocari:

ljudi jeste li vi normalni? ama kad vidis nekog ko ti se cini zanimljiv, prilazenje je obaveza. ko zna kada ce se ukazati sledeca prilika da vidis nekog ko deluje zanimljivo.:isus:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Bili sinoc.

Dok je bila strana muzika bilo je ok, kada su krenuli narodnjaci :odbij: Mislim neke pesme koje u zivotu nisam cuo, hajde ove poznate su ok, ali neke :odbij:

Glavna zamerka je obezbedjenje na ulazu. Krajnje neljubazno i neprofesionalno. Pitanja tipa ovo je privatna zurka, ulazi se samo sa pozivnicama itd. Sta treba, na celu da napisem ja sam gay da bih mogao da udjem? Mislim ako vec gajite takve gorile odstampajte vizit kartice, ne planiram svaki put 10min. da blejim na ulazu i objasnjavam obezebedjenju da znam o cemu je rec.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bio sam sinoc, i preziveo sam, i ja i moja 2 druga.
Ne primecujem danas nikakve trajne posledice sinocneg ataka.

Gospode, znaci osecaj je bio uzasan.
Covek ne moze da gleda na ochi, koje suze ko nenormalne, dok jos manje moze da dise.
Uz to, mozda najgori deo jeste to sto su svi nervi u telu omamljeni, zbog chega imas osecaj da bukvalno svaki milimetar tvoga tela i kozhe gori.

Ja zamalo da se jebeno onesvestim u napadu rulje.
Hvala Gospodu da me je rulja nabila uz zid kod garderobe, te sam mogao da se pridrzim za neku shipku i prisednem na neku klupicu, dok mi se plutja nisu povratila.
Izasao sam medju poslednjima.

Sto je najsmesnije (ili najtuznije) prisustvovao sam suzavcu i u Toxicu, koji je doduse bio manje uspesan, jer je bacen negde u predsoblje, na stepenice, te smo mogli da izdrzimo pored onolicnih prozora, i smireno svi da izadjemo napolje posle par minuta.

Jebem ti drzavu u kojoj svaka budala moze da se dokopa tog suzavca.
I pitam se, a sta li ce bacati na predstojecoj gay paradi?
Suzavac na otvorenom i nije previse delotvoran... te se plasim da ce kamenje biti u pitanju.

P.S. Da li je konkurencija, ili homofobi, zaista ne mogu i ne zelim da pretpostavim, ali stvarno je jedna sramota.
Cini mi se da sam video par ljudi sa legitimacijama sa Univerzijade.
Prelepo smo ih docekali, nema sta.
By OKTIPBG
A zasto je zakljucana posebna tema o sinocnjem przenju i gusenju?!?!?!?

ONO kad sam preziveo, sve cu da prezivim.

Mislio sam da sam gotov.

I to na par metar od izlaza ... lol
Po glavi mi se motalo samo - Boze, ne dozvoli samo da skoncam u gay clubu (bruke li i sramote ...) :D

Zar svaki peder klub mora da bude sauna?!?!

Zar nijedan ne moze da ima adekvatan ventilacioni sistem???

Zar nijedan ne moze da ima valjano obezbedjenje???

Ocigledno ne moze jer su kod nas gay klubovi samo mesto za pranje para i zaradu a pederi su stoka koju maximalno treba upregnuti i (o)pljackati?!!?!

Ne daj Boze da su bacili nesto gore, onoliki klub a samo jedan izlaz i jedan prozor?!?!

I zasto je obezbedjenju trebalo ONOLIKO vremena da otvore drugo krilo vrata???

ljudi, ono je toliko peklo, stipalo, stezalo da je to neverovatno.

Ono sto jeste sigurno, mene ovaj klub vise NECE videti!!!

I nijedan drugi.

Ne isplati se kockati se zivotom za par sati (kvazi)zabave ... :meduza:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kakve ce biti dalje proceduralne aktivnosti?
Da li ce pasti neka istraga, neka tuzba?
Korisnikov avatar
By KiWi
tema je zaljučana zato što su dva glavna huškača počela da se hvataju za guše pred svima ... umesto da se lepo da ban, pa marak i na dan, rukovodstvo je iskuliralo kršenje pravilnika i zatvorilo temu.

Što se tiče uticaja suzavca, trebalo bi da deluje jako ali privremeno.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by KiWi
tema je zaljučana zato što su dva glavna huškača počela da se hvataju za guše pred svima ... umesto da se lepo da ban, pa marak i na dan, rukovodstvo je iskuliralo kršenje pravilnika i zatvorilo temu.
Zar se ono ne hvataju za guse na svakoj temi?

Naravno, ako mislimo na iste.... :misli:

Ne bih ja kazao da je to zbog toga... :zavera:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dr. M

Zar se ono ne hvataju za guse na svakoj temi?

Naravno, ako mislimo na iste.... :misli:

Ne bih ja kazao da je to zbog toga... :zavera:
Hmmm ... pa hvataju se, slažem se ... biće da onda nije zbog toga ... mora da je neki viši cilj u pitanju.
Korisnikov avatar
By WoWLover
nesto me zbunjuje, ima dva kluba hrabro srce?

koji od njih je gay?

vidim na keju u zemunu ima jedan, a drugi .. ne smem reci ulicu u centru grada.
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
ne znam za taj u zemunu, ali ovaj u centru grada je gay club :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hrabro Srce je str8 klub koji se preko leta izmesti na splav pa lokal koji koriste zimi ostane prazan.
Sad je taj lokal gde zimi bude klub Hrabro Srce zakupljen i radi kao gay klub verovatno do jeseni dok se maticni klub ne vrati na tu lokaciju...kapish?

Novi klub se ni ne zove H.S nego Hram X.
Korisnikov avatar
By bothways
Aaaa, sad mi je jasno. I objasnjava neke stvari [tipa prica koju sam cuo u kojoj se str8eri vracaju iz HS]
Korisnikov avatar
By WoWLover
Si, sono capisco :)

Nego, zbunilo me sto u nekim novinama pise na klub HS na keju (?) bacen suzavac na lezbejke... Reko zar je moguce na dva mesta istovremeno ^^
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by WoWLover
Si, sono capisco :)

Nego, zbunilo me sto u nekim novinama pise na klub HS na keju (?) bacen suzavac na lezbejke... Reko zar je moguce na dva mesta istovremeno ^^
Pa to je zato sto tabloidne novine po obicaju lupetaju i pisu svasta.
Klub H.S radi na splavu preko leta ali kao str8 klub i tamo nije bila nikakva lezbejska zurka niti je tamo bacen suzavac...oni objavljuju neproverene informacije i predpostavke :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Lakiboy_ns
Klub H.S radi na splavu preko leta ali kao str8 klub
Dezinformacija! :jbg:

Splav " Hrabro Srce " radi kao str8 klub tokom cele godine i uvek je na istoj lokaciji...i tako vec godinama... :cigareta:
Korisnikov avatar
By MaryJane
Eleeeeem eto mene sledeceg petka na toj pena party! Dolazimo grupno iz NS-a! hehehehe I da vidim jednu swatku curicu... tj upoznam malo bolje! :p

Gledamo seeeeee :D
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Dirrty
Bio sam sinoc, i preziveo sam, i ja i moja 2 druga.
Ne primecujem danas nikakve trajne posledice sinocneg ataka.

Gospode, znaci osecaj je bio uzasan.
Covek ne moze da gleda na ochi, koje suze ko nenormalne, dok jos manje moze da dise.
Uz to, mozda najgori deo jeste to sto su svi nervi u telu omamljeni, zbog chega imas osecaj da bukvalno svaki milimetar tvoga tela i kozhe gori.

Ja zamalo da se jebeno onesvestim u napadu rulje.
Hvala Gospodu da me je rulja nabila uz zid kod garderobe, te sam mogao da se pridrzim za neku shipku i prisednem na neku klupicu, dok mi se plutja nisu povratila.
Izasao sam medju poslednjima.

Sto je najsmesnije (ili najtuznije) prisustvovao sam suzavcu i u Toxicu, koji je doduse bio manje uspesan, jer je bacen negde u predsoblje, na stepenice, te smo mogli da izdrzimo pored onolicnih prozora, i smireno svi da izadjemo napolje posle par minuta.

Jebem ti drzavu u kojoj svaka budala moze da se dokopa tog suzavca.
I pitam se, a sta li ce bacati na predstojecoj gay paradi?
Suzavac na otvorenom i nije previse delotvoran... te se plasim da ce kamenje biti u pitanju.

P.S. Da li je konkurencija, ili homofobi, zaista ne mogu i ne zelim da pretpostavim, ali stvarno je jedna sramota.
Cini mi se da sam video par ljudi sa legitimacijama sa Univerzijade.
Prelepo smo ih docekali, nema sta.
ali bar smo se vozili sa medijski poznatim taksistom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!