Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by MaryJane
eeeeeh vreme cuda... znam ja to! I ja sam posmatrala swatke curice! Mozda si medju njima! Mada ja sam htela samo s nekim da igram... Ipak malo je gwupo sve vreme sa drugovima...
A i ove drugarice, pola veceri nisu bile tu!
Originally posted by vremecudaOriginally posted by MaryJaneA dobro...Bilo je i onih koji su te krajickom oka posmatrale i i te kako primetile.... :-D E sad,sto nisu prisle...To je druga prica ;-D
Bila sinoc! Al ni jedna cura ni da mi pridje!
Originally posted by KiWiZar se ono ne hvataju za guse na svakoj temi?
tema je zaljučana zato što su dva glavna huškača počela da se hvataju za guše pred svima ... umesto da se lepo da ban, pa marak i na dan, rukovodstvo je iskuliralo kršenje pravilnika i zatvorilo temu.
Originally posted by WoWLoverPa to je zato sto tabloidne novine po obicaju lupetaju i pisu svasta.
Si, sono capisco
Nego, zbunilo me sto u nekim novinama pise na klub HS na keju (?) bacen suzavac na lezbejke... Reko zar je moguce na dva mesta istovremeno
Originally posted by Dirrtyali bar smo se vozili sa medijski poznatim taksistom...
Bio sam sinoc, i preziveo sam, i ja i moja 2 druga.
Ne primecujem danas nikakve trajne posledice sinocneg ataka.
Gospode, znaci osecaj je bio uzasan.
Covek ne moze da gleda na ochi, koje suze ko nenormalne, dok jos manje moze da dise.
Uz to, mozda najgori deo jeste to sto su svi nervi u telu omamljeni, zbog chega imas osecaj da bukvalno svaki milimetar tvoga tela i kozhe gori.
Ja zamalo da se jebeno onesvestim u napadu rulje.
Hvala Gospodu da me je rulja nabila uz zid kod garderobe, te sam mogao da se pridrzim za neku shipku i prisednem na neku klupicu, dok mi se plutja nisu povratila.
Izasao sam medju poslednjima.
Sto je najsmesnije (ili najtuznije) prisustvovao sam suzavcu i u Toxicu, koji je doduse bio manje uspesan, jer je bacen negde u predsoblje, na stepenice, te smo mogli da izdrzimo pored onolicnih prozora, i smireno svi da izadjemo napolje posle par minuta.
Jebem ti drzavu u kojoj svaka budala moze da se dokopa tog suzavca.
I pitam se, a sta li ce bacati na predstojecoj gay paradi?
Suzavac na otvorenom i nije previse delotvoran... te se plasim da ce kamenje biti u pitanju.
P.S. Da li je konkurencija, ili homofobi, zaista ne mogu i ne zelim da pretpostavim, ali stvarno je jedna sramota.
Cini mi se da sam video par ljudi sa legitimacijama sa Univerzijade.
Prelepo smo ih docekali, nema sta.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!