Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by shutJa sam neozbiljan
..ti si ozbiljan? e pazi turpija je zajebana stvarcica (cuo sam da brise postove)
Originally posted by RACABGovo je necuveno. drzava bi krsila zakon ukoliko bi legalizovala status roma? svaki pravnik bi ti rekao da je to besmislica.
zbog cega drzava mora .... to je bespravno sklepano naselje i drzava nista nije duzna da uradi , a ako bi uradila tako nesto krshila bi zakon i dala pravo svima da sklepaju kartonku gde im se svidja ... meni se svidja da sklepam ispred skupstine srbije.
Originally posted by RACABGuh, sve se plasim da je miskovicu teret taksi pao uzasno tesko. a taj nesebican covek nam organizuje univerzijadu!
"drzava je miskovicu poklonila zemljiste na kome je izgradjen belvil."
koliko si siguran u ovo ?
i da li znas kolike su nknade za gradsko gradjevinsko zemljiste koliko se placaju prikljuci takse i ostalo sto sleduje investitoru?
Originally posted by RACABGjasno je i nama da antifasisti dizu bespotrebno frku samo da bi se dokopali koje donacije za svoj dzep.
Originally posted by Pending-For-A-Bendingidi begaj
Danas je iz tramvaja kod buvljaka izasla porodica roma (mama, tata, sedmoro dece) sa sve ogromnim zavezljajem i uputila se ka "logoru". Otislu su da se nasele. Videli ljudi da je super tamo, ne smeta im ograda, ne smeta im deponija, a ako bude srece i bog da, dobice i uskoro stan
Originally posted by horus.Ovo je, bez premca, najveca glupost koju sam cula u poslednje vreme.
pobogu, pa nisu oni seljaci, pa da se bave poljoprivredom... sem toga, rodili su se u centru i ne treba da prihvate stanove koji su izvan kruga dvojke...
Originally posted by Wilhelminajao boze...Originally posted by horus.Ovo je, bez premca, najveca glupost koju sam cula u poslednje vreme.
pobogu, pa nisu oni seljaci, pa da se bave poljoprivredom... sem toga, rodili su se u centru i ne treba da prihvate stanove koji su izvan kruga dvojke...
Na stranu Rome, jel sad svi treba da insistiramo da budemo na mestu na kome smo rodjeni. Hajde, pakujte se svi koji niste rodjeni Beogradjani, pa tutanj u vase Male Mostanice i Mrakujevce. Imas posao? Sta me briga za tvoj posao, tornjaj se u svoje selo gde si rodjen. A za one sto su se iz Srbije iselili u inostranstvo ima da raspisemo poternice. Vracaj se, bre, ovamo, ko te je pustio da odes sa mesta gde si rodjen? I sve one iz Bosne i Kosova, isto tamo gde su rodjeni.![]()
![]()
![]()
Originally posted by kenozoikpricao sam sa dve amrikanke koje volontiraju na ovoj univerzijadi, ali su volontirali i na svim prethodnim i tako proteklih 30 godina..one sada imaju 60 i 62... jedan je iz N.Y. a druga iz Ohaja...
samo cekam da slika ogradjenih Roma bodljikavom zicom obidje svet.
Originally posted by _Crazy_Fox_Originally posted by kenozoikpricao sam sa dve amrikanke koje volontiraju na ovoj univerzijadi, ali su volontirali i na svim prethodnim i tako proteklih 30 godina..one sada imaju 60 i 62... jedan je iz N.Y. a druga iz Ohaja...
I popricali smo na temu Roma iz okoline, posto prozor nase kancelarije bukvalno gleda u njih... ono sto su one mogle da kazu jeste da to nije slucaj samo kod nas, i da toga nema potrebe da se stidimo... U italiji je, po njihovim recima, isti problem i da su bukavlno isto uradili - ogradili ih. Tvrde da je problem i u njima samima koji ne zele da odu odatle, i da je svuda ista prica. Naravno zao im je sto oni zive u takvim uslovima, kao i meni..ali se slazem sa dvema starijim zenama da je to mnogo veci problem od "Vlada ne cini nista"![]()
Kad smo vec toliko jaki na recima, ajde da hostujemo ...svako od nas neka primi po jednog clana te zajednice? Hm? Na par dana... jel biste se usudili?
Originally posted by _Crazy_Fox_bravo, genije.
Kad smo vec toliko jaki na recima, ajde da hostujemo ...svako od nas neka primi po jednog clana te zajednice? Hm? Na par dana... jel biste se usudili?
Originally posted by _Crazy_Fox_Ah, pa ako dve matore Amerikanke tako kažu, onda mora biti da je to istina.Originally posted by kenozoikpricao sam sa dve amrikanke koje volontiraju na ovoj univerzijadi, ali su volontirali i na svim prethodnim i tako proteklih 30 godina..one sada imaju 60 i 62... jedan je iz N.Y. a druga iz Ohaja...
I popricali smo na temu Roma iz okoline, posto prozor nase kancelarije bukvalno gleda u njih... ono sto su one mogle da kazu jeste da to nije slucaj samo kod nas, i da toga nema potrebe da se stidimo... U italiji je, po njihovim recima, isti problem i da su bukavlno isto uradili - ogradili ih. Tvrde da je problem i u njima samima koji ne zele da odu odatle, i da je svuda ista prica. Naravno zao im je sto oni zive u takvim uslovima, kao i meni..ali se slazem sa dvema starijim zenama da je to mnogo veci problem od "Vlada ne cini nista"![]()
Originally posted by Dirrty
I ne, nikada necu moci u potpunosti da se saosecam sa takvim ljudima, dok god (ne daj Boze) ne budem u slicnoj poziciji, jer zapravo ne znam kako je njima.
A politicku korektnost ostavimo za politiku.
Originally posted by me myself and IVolontiras za nekoga ko tlaci Rome?
Mislim da je to sve glupost, ogradili rome... Ja volontiram na univerzijadi (internacionalna zgrada) i ona baš gleda na to naselje, i mislim da to nije baš reprezentativno za nas, i svakako ne mogu pustiti rome da uđu u Belvila,kakva bi to onda bila organizacija...
Kada je bio defile sportista, izašli su mali cigančići ispred, i stranci su bili oduševljeni njima, svi su hteli da se slikaju sa njima... Davali su im majce, kačkete, šeširiće, lunch pakete...
I oni su imali koristi od univerzijade...
Originally posted by me myself and INeki ljudi nemaju koristi od svog mozga.
Originally posted by Pending-For-A-BendingOni mora da to jako dobro sakrivaju, jer ja nisam video nikakvo tlačenje...Originally posted by me myself and IVolontiras za nekoga ko tlaci Rome?
Mislim da je to sve glupost, ogradili rome... Ja volontiram na univerzijadi (internacionalna zgrada) i ona baš gleda na to naselje, i mislim da to nije baš reprezentativno za nas, i svakako ne mogu pustiti rome da uđu u Belvila,kakva bi to onda bila organizacija...
Kada je bio defile sportista, izašli su mali cigančići ispred, i stranci su bili oduševljeni njima, svi su hteli da se slikaju sa njima... Davali su im majce, kačkete, šeširiće, lunch pakete...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!