Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Hys.
Ja je nisam dozivela podrugljivo
Jel sam trebala?
Ne znam da li je trebalo, ali meni je delovalo vrlo podrugljivo.
Da sad ne citiram/ne boldujem delove,
znaćeš o čemu govorim ako opet pročitaš njene postove.
Htedoh da kažem da je to loša strana etiketiranja.
I nervira me ta netrpeljivost između bučica i femica (generalno).
Molimo druge za toleranciju i empatiju, a međusobno se poklasmo.
re me wee postie:
bojim se da je miss sitnicava u pravu, i ako smem da dodam, she's being really decent about it upotrebom reci "podrugljivo". vrlo lepo i pristojno, meni recimo padaju mnogo nepristojnije reci na pamet
u tom smislu se izvinjavam miss hys sto sam je misled - kao i vaskolikom forumskom zivlju jer sam, strictly speaking, offtopicovala - kad vidim
tako nesto uopste ne palim dykedar i lepim etiketu koja nema veze sa fem/butch/andro pa se najdublje izvinjavam i swanheart zbog zase***anja teme.
ali u svoju odbranu moram jos malcicko da offiram - kada sam prosle godine bila u bgd nijedna nije tako nosila tasnu, kad stigoh u otadzbinu pre dve nedelje - SVE. ljudi moji, pravi kulturoloski sok! sada me samo zanima da li su u medjuvremenu poceli da prodaju tasne sa (vrlo) lose prevedenim uputstvom za upotrebu ili su konacno stasale generacije kod kojih je usled osiromasenog uranijuma doslo do nekakvih genetskih mutacija pa im je taj polozaj tela prirodan i udoban. to je sve - ako se iko nasao prozvanim sve sto imam da kazem je koji vas zabole sta prica tamo neka frustrirana matora lezbaca.
sto se tice ovog posta
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by bas bleu
i jos da dodam -
mi's'im, kako da ne etiketiras cicu koja nosi tasnu onako (jeez, ne znam ni kako da objasnim TO) na laktu, sa podignutom podlakticom i dlanom okrenutim tako da su prsti na gore.
Tacno tako.
Takodje, bilo bi lepo jednom recju imenovati cice koje podriguju onako socno posle 3 piva, depiliraju se samo za plazu i misle da su veoma posebne zbog toga.
potpuno se slazem, ja imam "etiketu" i za to, i ni na kraj mi pameti nije da opravdavam neciju,
bilo ciju , nepristojnost i disregard for personal hygene.
ono sto je meni zanimljivo je kako se ni jedna butch nije nasla prozvanom A.F.K.A.OBovim postom, a devojcice se listom uzjogunile na moj?
Originally posted by ...Sitnicava...
I nervira me ta netrpeljivost između bučica i femica (generalno).
Molimo druge za toleranciju i empatiju, a međusobno se poklasmo.
i samo jos jedna stvar, da li sam u pravu ako mislim da ovo znaci da ti, sitnicava, mene dozivljavas kao butch? to je naravno ok u smislu da je to tvoje pravo, mene samo zanima kako si dosla do toga?
i kad vec idem okolo i lepim etikete, da ne bude da sebi necu - recimo da sam ja hard non-fem switch with a soft spot for soft butch switches. ko je s'vatio, razumece.
ps: and, oh yeah, i can do italics now