Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by bas bleu
i jos da dodam -
mi's'im, kako da ne etiketiras cicu koja nosi tasnu onako (jeez, ne znam ni kako da objasnim TO) na laktu, sa podignutom podlakticom i dlanom okrenutim tako da su prsti na gore.
Tacno tako.

Takodje, bilo bi lepo jednom recju imenovati cice koje podriguju onako socno posle 3 piva, depiliraju se samo za plazu i misle da su veoma posebne zbog toga.

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Swanheart
andro-butch-femm-tomboy...da ne nabrajam dalje

cemu potreba za svim tim podelama?
Podele su zanimljive
ja volim da podelim puno stvari istog tipa u nekoliko grupa po poenima i onda mi je zanimljivo da nalazim odstupanja koja pokazuju kako ne bi bilo dobro tako deliti stvari u grupe po poenima da je nešto stvarno važno

Tako su inače u 18 veku pristupali sistematici. Prvo smisle neke grupe a posle sve novo na šta naiđu ubacuju u jednu od tih grupa po tome na šta najviše liče. Tako su kljunara ubacili u grupu Bruta sa mravojedima; hmm... sisar a nema zube - neka sedi tamo sa mravojedima

A inače profiling ima svoje legitimno mesto pri donošenju iznenadnih odluka kada ne poznaješ dotične osobe. To koriste recimo ovi specijalci iz serije Criminal minds (i pravi u pravom životu) da suze broj osumnjičenih
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by жњ
i jos da dodam -
mi's'im, kako da ne etiketiras cicu koja nosi tasnu onako (jeez, ne znam ni kako da objasnim TO) na laktu, sa podignutom podlakticom i dlanom okrenutim tako da su prsti na gore.
Tacno tako.

Takodje, bilo bi lepo jednom recju imenovati cice koje podriguju onako socno posle 3 piva, depiliraju se samo za plazu i misle da su veoma posebne zbog toga.

:smeh: :smeh: :smeh:
Kako ne, kako ne... To je pod obavezno:klap

Zamolila bih da se svrstaju u grupu cice koje podriguju posle 3 piva a depiliraju se redovno :yes: Zivo me interesuje u kojoj sam grupaciji :yay:

Svashta...
Korisnikov avatar
By Dzi
..interesantno mi je to sto stariji teze ka tim podelama..mozda je iskustvo u pitanju?..
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by ...Sitnicava...
i jos da dodam -
A što je TO toliko zapanjujuće? :)

Ni meni bas nije najjasnije.. :nerd:
Korisnikov avatar
By nightmare
Zato shto ih sami stwarate. Tj. stwaramo.. kako god..
Jesi li shaban ili rocker.. Jesi emo ili shta god..
Samo shto dowoljno inteligentni nece sami sebe swrstati negde, niti na tom principu suditi o drugima.
A pitanja "zashto i chemu" mozesh da zalepish na swe.
By Kragi
Originally posted by Swanheart
andro-butch-femm-tomboy...da ne nabrajam dalje

cemu potreba za svim tim podelama?
Svaka cast za temu i bravo za tebe!
Prezirem gay subculture kao i gomilu predrasuda koji proizilaze iz toga :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by jukie
A inače profiling ima svoje legitimno mesto pri donošenju iznenadnih odluka kada ne poznaješ dotične osobe.
Zapravo, te podele meni i sluze iskljucivo za krace i lakse opisivanje nepoznate osobe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Blond Brat
u pravu si, nije uopste. tako se cuvaju vestacki nokti. silly me :glupan:
Ja nemam vestacke kandze pa nosim tako :ostrisekiru:

Predrasude, predrasude, da, da.... :trampolina:
verujem da je bas bleu htela da kaze da curice koje tako nose tasnu su femme, da bi im bila prilepljena ta etiketa. Jel predrasuda da si ti femme? Ne odgovara ti ta "etiketa" :) ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by nightmare
Zato shto ih sami stwarate. Tj. stwaramo.. kako god..
Jesi li shaban ili rocker.. Jesi emo ili shta god..
Samo shto dowoljno inteligentni nece sami sebe swrstati negde, niti na tom principu suditi o drugima.
A pitanja "zashto i chemu" mozesh da zalepish na swe.
Da li ces sebe svrstati negde uopste ne mora da ima veze sa inteligencijom ( ja volim sebe da svrstam u nekoliko odrednica vezanih za seksualnost i seksualnu praksu, kao i u nekog voli jedno 10 vrsta razlicite muzike, SVRSTAVAM se u nekog ko voli bluz) ali da, slazem se da ima veze sa inteligencijom da nekome "sudimo" na osnovu toga.

Ako pricamo o OVOME, etiketama, butch, femme, andro, kako ja to SUDIM nekome i nedajboze ga uvredJaFam sto u mojoj glavi ga percipiram kao femme i nisam zainteresovana da se jebem sa njom? To je pocetni princip, ej, da li nam se neko dopadne na prvi pogled. To je to.

Mislim, ja se izvinjavam ako ta moja etiketa, koju nalepim dugokosoj, zenstvenoj (po MOJIM merilima), nasminkanoj, u zenskoj odeci obucenoj gej/bi devojcici nju vredja, ili je ja eto stavljam u ostatak grupe "femme" .
Korisnikov avatar
By SabotagE
Svidelo se vama ili ne,etikete postoje.A verujem da ih svi ponekad koristimo za lakse objasnjavanje.Ne mislim da su podele uvredljive,ali takodje ne mislim da su uvek realne i da se poklapaju sa misljenjem etiketirane osobe.
Neko mi rece da sam femm,neko da sam butch.A ja pak mislim za sebe da sam samo obicna devojka za koju svako lako moze da provali da je lez.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Hys.
Originally posted by Blond Brat
u pravu si, nije uopste. tako se cuvaju vestacki nokti. silly me :glupan:
Ja nemam vestacke kandze pa nosim tako :ostrisekiru:

Predrasude, predrasude, da, da.... :trampolina:
verujem da je bas bleu htela da kaze da curice koje tako nose tasnu su femme, da bi im bila prilepljena ta etiketa. Jel predrasuda da si ti femme? Ne odgovara ti ta "etiketa" :) ?
there are femmes, and then there are femmes... :wink:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja cak ni ne volim sto moram da kazem, vidi onu butchicu ili femmicu...
Pre bih volela, vidi onu i da je opisem...
Ne razumem ih...podele...
" Ni ja se ne bih setala gradom sa butchicom, a mozda mi se i neka svidi..."
By ...Sitnicava...

...

Nije stvar u etiketi.

Podrugljiva nota?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja je nisam dozivela podrugljivo :)

Jel sam trebala?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja ne znam sta je tu toliko chudno i strashno da se otvara vec deseta tema o tome???
By ...Sitnicava...

Jel sam trebala?
Ne znam da li je trebalo, ali meni je delovalo vrlo podrugljivo.
Da sad ne citiram/ne boldujem delove,
znaćeš o čemu govorim ako opet pročitaš njene postove. :)
Htedoh da kažem da je to loša strana etiketiranja.
I nervira me ta netrpeljivost između bučica i femica (generalno).
Molimo druge za toleranciju i empatiju, a međusobno se poklasmo.

:indijanac:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma koja netrpeljivost, ja volim butchice a i one vole meneee :smeh:
Korisnikov avatar
By nightmare
Znachi, etikete sluze za opisiwanje osoba...
Smatram da su potpuno nepotrebne, a umeju da budu i pogreshne.. wrlo chesto.
Glupo je lupati deklaracije na ljude.
Korisnikov avatar
By bas bleu

Jel sam trebala?
Ne znam da li je trebalo, ali meni je delovalo vrlo podrugljivo.
Da sad ne citiram/ne boldujem delove,
znaćeš o čemu govorim ako opet pročitaš njene postove. :)
Htedoh da kažem da je to loša strana etiketiranja.

:indijanac:
re me wee postie:

bojim se da je miss sitnicava u pravu, i ako smem da dodam, she's being really decent about it upotrebom reci "podrugljivo". vrlo lepo i pristojno, meni recimo padaju mnogo nepristojnije reci na pamet :D
u tom smislu se izvinjavam miss hys sto sam je misled - kao i vaskolikom forumskom zivlju jer sam, strictly speaking, offtopicovala - kad vidim tako nesto uopste ne palim dykedar i lepim etiketu koja nema veze sa fem/butch/andro pa se najdublje izvinjavam i swanheart zbog zase***anja teme.

ali u svoju odbranu moram jos malcicko da offiram - kada sam prosle godine bila u bgd nijedna nije tako nosila tasnu, kad stigoh u otadzbinu pre dve nedelje - SVE. ljudi moji, pravi kulturoloski sok! sada me samo zanima da li su u medjuvremenu poceli da prodaju tasne sa (vrlo) lose prevedenim uputstvom za upotrebu ili su konacno stasale generacije kod kojih je usled osiromasenog uranijuma doslo do nekakvih genetskih mutacija pa im je taj polozaj tela prirodan i udoban. to je sve - ako se iko nasao prozvanim sve sto imam da kazem je koji vas zabole sta prica tamo neka frustrirana matora lezbaca.

sto se tice ovog posta
i jos da dodam -
Tacno tako.

potpuno se slazem, ja imam "etiketu" i za to, i ni na kraj mi pameti nije da opravdavam neciju, bilo ciju , nepristojnost i disregard for personal hygene.
ono sto je meni zanimljivo je kako se ni jedna butch nije nasla prozvanom A.F.K.A.OBovim postom, a devojcice se listom uzjogunile na moj?
i samo jos jedna stvar, da li sam u pravu ako mislim da ovo znaci da ti, sitnicava, mene dozivljavas kao butch? to je naravno ok u smislu da je to tvoje pravo, mene samo zanima kako si dosla do toga?

i kad vec idem okolo i lepim etikete, da ne bude da sebi necu - recimo da sam ja hard non-fem switch with a soft spot for soft butch switches. ko je s'vatio, razumece.

:srbin:

ps: and, oh yeah, i can do italics now :wink2:
By ...Sitnicava...
...kada sam prosle godine bila u bgd nijedna nije tako nosila tasnu, kad stigoh u otadzbinu pre dve nedelje - SVE. ljudi moji, pravi kulturoloski sok! sada me samo zanima da li su u medjuvremenu poceli da prodaju tasne sa (vrlo) lose prevedenim uputstvom za upotrebu ili su konacno stasale generacije kod kojih je usled osiromasenog uranijuma doslo do nekakvih genetskih mutacija pa im je taj polozaj tela prirodan i udoban.
Ja kad vidim da neko tako nosi tašnu, toliko me probode u stomaku da mi dijareja ne gine. A ako nemam obližnji wc onda ih proklinjem do kraja života. Ja da obavljam veliku nuždu u prirodi zbog tih majmunki! Užas. Kako samo mogu!
i samo jos jedna stvar, da li sam u pravu ako mislim da ovo znaci da ti, sitnicava, mene dozivljavas kao butch? to je naravno ok u smislu da je to tvoje pravo, mene samo zanima kako si dosla do toga?
Da, doživljavam te tako. I apsolutno mi ništa ne smeta od osobina koje se pridaju bučicama.
A uzgred, nisam femica koja nosi tašnu na ruci sa prstima povijenim na gore. Pre bih se ubila nego tu vizuelnu torturu drugima nanosila.

Mis'im... :andjela:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
:lol: :lol: :lol:

Izvini, Sitna, ta moja tasnetina koju tako elegantno nosim je uvek puna vlaznih maramica...i grebes se od mene redovno :durenje: :lol:

:kiss:
By ...Sitnicava...
Ti se ukloni sa teme jer te ne volimo.
Ti tvoji prsti povijeni na gore... Uh!

:lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
To "uh" cu shvatiti kao istinski znak mrznje :sigh:
To mi je inace profesionalna deformacija :lol:

:lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by nightmare
Glupo je deliti deklaracije na ljude.
Kako?
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by the1whowished
Etikete postoje da ne bi postojala jedna etiketa.
naravno. sada cu malo u Vivisectovom stilu. recimo odete u supermarket (ne, ne mislim na meat market :D ) i hocete da kupite juice.
na primer Pago.
Slika

i da na ovoj bocice ne stoji etiketa, od cega je sok, kako cete pogoditi da li je taj koji zelite. po boji? obliku? moraces da otvoris na licu mesta i probas :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!