Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ns.happyObjektivnih kriterijuma verovatno da nema, ali to ne znaci da o ukusima ne vredi raspravljati i da su svi uvek u pravu.Originally posted by Ulixe ovo me je uvek posebno zanimalo da mi neko objasni. koje je merilo ukusa? pripadanje vecini ili elitizam? i ako ti ''drugi'' misle da imaju vise ukusa od tebe, ko je onda tu u pravu?
Samo mislim da imam vise ukusa.![]()
Originally posted by UlixNe, nisam rekao da je to vredjanje.Originally posted by A.F.K.A.OBTo sto mislim da imam vise ukusa od nekog ko slusa narodnjake je za tebe vredjanje?
Svi smo mi pomalo deca.
Zaista, covece.![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBA mi se prepucavamo?Originally posted by UlixNe, nisam rekao da je to vredjanje.Originally posted by A.F.K.A.OBTo sto mislim da imam vise ukusa od nekog ko slusa narodnjake je za tebe vredjanje?
Svi smo mi pomalo deca.
Zaista, covece.![]()
Samo se sam nadovezao na tvoju recenicu "Takva prepucavanja ko je cool, a ko nije... to je skroz srednjoskolski. "
Originally posted by walt333Ma samo sam konstatovao .... Inace ne volim doticnu i doticnog, ali ni predrasuda ovog tipa .........Originally posted by KgCS3Pa slazem se:), i samo istrazivanje po meni je puno rupa i nelogicnih stvari(pogotovo kada se pogleda celokupna lista, ta istrazivanja su zapravo vrsena na univerzitetima u Americi. Samo istrazivanje je povelo diskusiju po Americi, pa cak i kod nas je to bila jedna o tema u piramidi pre nekoliko nedelja:smokin:Originally posted by walt333Ovo stvarno nema veze sa vezom
Inace istrazivanja na ovu temu su i vrsena, Ispostavilo se da nainteligetniju publiku ima Betoven, a da su "najgluplji" ljubitelji Beyonce i Jay Z-ja.![]()
Isto istrazivanje je vrseno i sa knjigama,
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!