Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Da li intelektualni nivo ima veze sa muzickim ukusom?

DA
30
68%
NE
14
32%
By Ulix
Originally posted by A.F.K.A.OB

Svi smo mi pomalo deca.
To sto mislim da imam vise ukusa od nekog ko slusa narodnjake je za tebe vredjanje?

Zaista, covece. :zid:
By Ulix
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Ulix
Samo mislim da imam vise ukusa. :jbg:
e ovo me je uvek posebno zanimalo da mi neko objasni. koje je merilo ukusa? pripadanje vecini ili elitizam? i ako ti ''drugi'' misle da imaju vise ukusa od tebe, ko je onda tu u pravu?
Objektivnih kriterijuma verovatno da nema, ali to ne znaci da o ukusima ne vredi raspravljati i da su svi uvek u pravu.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Svi smo mi pomalo deca.
To sto mislim da imam vise ukusa od nekog ko slusa narodnjake je za tebe vredjanje?

Ne, nisam rekao da je to vredjanje.

Samo se sam nadovezao na tvoju recenicu "Takva prepucavanja ko je cool, a ko nije... to je skroz srednjoskolski. "
By Ulix

Svi smo mi pomalo deca.

Ne, nisam rekao da je to vredjanje.

Samo se sam nadovezao na tvoju recenicu "Takva prepucavanja ko je cool, a ko nije... to je skroz srednjoskolski. "
A mi se prepucavamo? :neznam:
By Kragi
Originally posted by walt333
Originally posted by KgCS3
Originally posted by walt333

Inace istrazivanja na ovu temu su i vrsena, Ispostavilo se da nainteligetniju publiku ima Betoven, a da su "najgluplji" ljubitelji Beyonce i Jay Z-ja.
Ovo stvarno nema veze sa vezom :D
Pa slazem se:), i samo istrazivanje po meni je puno rupa i nelogicnih stvari(pogotovo kada se pogleda celokupna lista, ta istrazivanja su zapravo vrsena na univerzitetima u Americi. Samo istrazivanje je povelo diskusiju po Americi, pa cak i kod nas je to bila jedna o tema u piramidi pre nekoliko nedelja:smokin:

Isto istrazivanje je vrseno i sa knjigama,
Ma samo sam konstatovao .... Inace ne volim doticnu i doticnog, ali ni predrasuda ovog tipa .........
By Hans
Ja govorim chetiri jezika, crtam, pishem, dosta toga sam prochitao i DA!!! Volim ponekad da chujem i neki trash!!! So what? Mnogi politichari su slushali klasiku kao mali, pa evo dokle smo doshli... :ves: Nego, ovakve teme postoje za one koji mashu svojim IQ i zhele da svi znaju kako oni pritom slushaju i "dobru" muziku. Pa lepo, svaka vam chast!! Mi ostali treba da umremo... bljak....
I ne, nema veze sa intelektom!! Chlanovi Mense slushaju narodnjake. Muzika je stvar percepcije kod ljudi a kod mnogih se manifestuje na razne nachine. Vidjao sam mnoge koji slushaju "dobru" muziku kako su delikventi, neradnici, lazhovi, probisveti...shta ja onda imam od njihovog intelekta???
By pipinveliki
nema naravno. niti svi inteligentni imaju ukusa..
niti su manje pametni nuzno liseni istog
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!