Originally posted by KgCS3
Sto se toga tice, ja samo mislim da neko nema pravo da popuje po principu " on nas je bombardovao, kako su njih dve mogle", a da pritom postavlja fotografije sa zenom ciji je muz (pokojni doduse), pobio i pokrao pola Bosne i Hrvatske.
Ово је се вероватно односило на моје фотографије са српском националном звездом...
но, нећемо сада о томе... ја сам њен фан и ту се прича на ту тему завршава... ја ћу о клин, ви о колац и ту нема краја...
Дакле, ајде да са ја мало са научног аспекта осврнем на ово са Аном и Јеленом...
Дакле... у Србији постоји листа омражених људи.. попут Клинтона, Ахтисарија, Тачија, Азема Власија, Харадинаја, Карле Дел Понте... једни су сејали бомбе над нашом децом, други су убијали и потеривали Србе са Косова, трећи и дан данас индиректно протерују Србе из Босне, четврти се 5 година касније сете да напишу књигу о страдањима и трговином људским органима Срба,а до књиге су певали другу песму.... е сад...
а ко би неко стао раме уз раме са неким од њих, то би било ЛИЦЕМЕРЈЕ.... (Шта ће им то у животу, већа штета него корист) ....
али са друге стране оне су врхунске спортисткиње, много су учиниле за ову земљу и тај кредит им даје за право да ураде то што су урадиле и да нико не сме да им замери....
уосталом, тако младим, лепим и успешним спортисткињама је грех стати на сенку...
јер су учиниле за Србију много виђе него што је већина политичара, економиста, правника у последних 15-20 година....
тако да их из тог угла гледано подржавам... али опет наглашавам, могло је и без тога...