Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ана Ивановић, Јелена Јанковић и КЛИНТОН !

ДА
8
35%
НЕ
15
65%
By Hans
Originally posted by KgCS3
Jeste mi smo jadni, naivni i fini i za sve su nam drugi krivi .....
Fotografisati se sa Cecom No 1 mafijasem u Srbiji je ok? :D
Moze im se, ja podrzavam devojke u svemu :)
:njanja:
Ijao, shto je ooovo doobro!!! Odlichno! :D
Korisnikov avatar
By Super Mario
A mozda su one na ovoj fotografij naterale "zlog klintona" da zagrli srpkinje, koje inace mrzi iz dubine duše, kao i celu srbiju :nerd:
Korisnikov avatar
By Dzi
Ako cemo demokratski-NISU, ako cemo Srpski - JESU.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ma bas su face! sad bi trebale (da dokazu da su prave teniserke i da dozive lezbo avanturu, recimo sa Madlen Olbrajt i tad bih ih obozavao :love:
By Kragi
Joj josh samo da ljudi shvate sta je svetski SHOWBIZ :)

Evo bas malo pre gledam nedelja mode u Parizu i na reviji Wiwien Westwood top model Pamela Anderson :)
E sad meni je jako tesko da zamislim da jedna Pamela promovise jednog dizajnera kao sto je ona. Otkud vrhunska umetnica i jedna od zacetnika punka sa hollywoodskom prostitutkom?! :) Dakle sve je to showbiz, sve se radi zbog love i sto boljeg marketinga :) Uostalom narod tamo nije opterecen stvarima poput nas (ko odakle dolazi, sta je radio i sl), te tako i Madonna nema problem da podrzi Britney ili sedne u studiju sa nekom USA folk zvezdom :)
Samo mi robujemo predrasudama josh uvek ....... :)
Josh jednom podrska za Jelenu i Anu :) mozda psole ovoga dobiju neku promo kampanju na USA trzistu :)
By Kragi
Originally posted by Hans_87
Jeste mi smo jadni, naivni i fini i za sve su nam drugi krivi .....
Fotografisati se sa Cecom No 1 mafijasem u Srbiji je ok? :D
Moze im se, ja podrzavam devojke u svemu :)
:njanja:
Ijao, shto je ooovo doobro!!! Odlichno! :D
Sto se toga tice, ja samo mislim da neko nema pravo da popuje po principu " on nas je bombardovao, kako su njih dve mogle", a da pritom postavlja fotografije sa zenom ciji je muz (pokojni doduse), pobio i pokrao pola Bosne i Hrvatske.
Korisnikov avatar
By *STATUS*

Sto se toga tice, ja samo mislim da neko nema pravo da popuje po principu " on nas je bombardovao, kako su njih dve mogle", a da pritom postavlja fotografije sa zenom ciji je muz (pokojni doduse), pobio i pokrao pola Bosne i Hrvatske.
Ово је се вероватно односило на моје фотографије са српском националном звездом...

но, нећемо сада о томе... ја сам њен фан и ту се прича на ту тему завршава... ја ћу о клин, ви о колац и ту нема краја...

Дакле, ајде да са ја мало са научног аспекта осврнем на ово са Аном и Јеленом...

Дакле... у Србији постоји листа омражених људи.. попут Клинтона, Ахтисарија, Тачија, Азема Власија, Харадинаја, Карле Дел Понте... једни су сејали бомбе над нашом децом, други су убијали и потеривали Србе са Косова, трећи и дан данас индиректно протерују Србе из Босне, четврти се 5 година касније сете да напишу књигу о страдањима и трговином људским органима Срба,а до књиге су певали другу песму.... е сад...

а ко би неко стао раме уз раме са неким од њих, то би било ЛИЦЕМЕРЈЕ.... (Шта ће им то у животу, већа штета него корист) ....

али са друге стране оне су врхунске спортисткиње, много су учиниле за ову земљу и тај кредит им даје за право да ураде то што су урадиле и да нико не сме да им замери....

уосталом, тако младим, лепим и успешним спортисткињама је грех стати на сенку...

јер су учиниле за Србију много виђе него што је већина политичара, економиста, правника у последних 15-20 година....

тако да их из тог угла гледано подржавам... али опет наглашавам, могло је и без тога...

:up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by *STATUS*

Дакле, ајде да са ја мало са научног аспекта осврнем на ово са Аном и Јеленом...
izvini, ali moram da te pitam...
koja je (tachno) nauka u pitanju?

:cheer:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
статусологија

:statusologija:

:zev2:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Дакле... у Србији постоји листа омражених људи.. попут Клинтона, Ахтисарија, Тачија, Азема Власија, Харадинаја, Карле Дел Понте...
da, mene prosto odusevljava to sto u srbiji uvek postoji spisak omrazenih ljudi.
i stvarno je cast biti na tom spisku. izmedju ostalih na njemu su bili Djindjic, Curuvija, Draskovic........pederi, lezbejke koje se ljube u parku..........
a posto su na pozitivnoj listi ceca, dacic i slicna gamad....... prosto ovaj prvi spisak je bolji, cisto zbog drustva:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Super Mario
A mozda su one na ovoj fotografij naterale "zlog klintona" da zagrli srpkinje, koje inace mrzi iz dubine duše, kao i celu srbiju :nerd:
Ili su ga onako nasmejane, otvorenih usta, podsetile na Moniku Levinski :nerd:

Nikad se ne zna.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Kiborg, треба да те је срамота....

већ си у глави исконструисао слику како га Ана и Јелена орално задовољавају....

:)

ма ја се дивим тој Моники... од обичне службенице, постала је планетарно популарна :)

:dancing:
Korisnikov avatar
By Sunce
Podrzavam Anu i Jelenu! Ako su se slikale sa Klintonom. :love:
Korisnikov avatar
By Vel boy
eto josh malo "shokova" i "skandala" po zeljoteci autora teme (koji je naknadno, istina, neshto ublazio i unormalio stavove, bar u ovoj temi), Kiborg-a, kurira, pressa, obraza itd.... e ne bi li srpska raja shto manje mislila o ponashanju spc-e, Vlade koja joj skokom udovoljava, skupshtine kojom orgijaju neanderthalicus-i serbiensis-i, savi centru kojim upravljaju miloshevicevci, lukashenku koji vaspitava srbiju itd..itd....:hyper:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
сада сам сигуран да неки форумаши имају мозак...

положили су тест код мене...

идемо да прелистамо интелектуано - едукативно -корисне теме које су они покренули...

:djavo:
Korisnikov avatar
By Mahoney
bajdvej, zna li neko sta se zbiva danas sa monikom luinski?

:nerd:
Korisnikov avatar
By greek_lover
a ovo je kao intelektualna itd tema? :smeh:

OT:
Neka su se slikale!
I niko ne moze da im prebaci to, i jako je jadno manipulisati niskim emocijama kod plebsa da su one nesto sada, ako izdale Srbiju.
Devojke rade svoj posao, kome se ne dopada, moze da im pljune pod prozor!!!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Mahoney
bajdvej, zna li neko sta se zbiva danas sa monikom luinski?

:nerd:
znam da je napisala knjigu, ali ... pokupila pare i povukla se, vjerojatno! :beba:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by greek_lover

OT:
Neka su se slikale!
I niko ne moze da im prebaci to, i jako je jadno manipulisati niskim emocijama kod plebsa da su one nesto sada, ako izdale Srbiju.
Imaju naravno pravo da se slikaju sa kim žele, ali ko kaže da nemamo pravo da im prebacjemo?
Ne kažem ja da su izdale Srbiju.
Jednostavno su odvratne sa njim na toj slici.
Licemerno je što izgledaju tako veselo u prisustvo tog krvoloka, mada opet, mene neke stvari ne čude uopšte, niti me iznenađuju poruke pojedinih ovde.
Generalno, za njih me baš briga, od dve teniserke ništa pametno nisam ni očekivao. Mnogo bi bilo :)

Izjave po kojima smo mi krivi za bombardovanje, da nas je trebalo bombardovati i tome slično ne osećam potrebu da komentarišem.
Korisnikov avatar
By queeria
Ma ja mislim da su se to Nataša Kandić i Sonja Biserko prerušile u Jelenu i Anu :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ako se i ovom "temom" sluze neki da stalno govore o Clinton-ovom bombardovanju Srbije, imam reci sledece:
- istina je da je on bio predsednik SAD-a tada, no istina je i da su tokom celog onog njegovog drugog predsednichkog mandata, republikanski americhki desnichari kolo vodili (pripremajuci teren i atmosferu bush-u) poput dole-a itd... i vrshili neizdrzivi pritisak na Clinton-a (od DOMA-e do bombardovanja Srbije) da ih slusha shto jeste Clinton-ova greshka.
- istina je da je i miloshevic-sheshelj rezim sve radio kako bi navukao bombardovanje na Srbiju e ne bili shto vishe omrznuo Ameriku i Zapad Srbima, shto je/su i konstantno radio/li od pochetka do kraja.
- sve odshtete i tuzbe oshtecenih civila Srbije prema americhkoj vojsci su legalne i potrebne, no poshto je ta vojska i dalje i josh uvek jedan od najtvrdjih bastiona desnicharskog republikanskog ajmerichkog bahatog i arogantnog hladnoratovsko-imperijalistichkog mentaliteta (s kojim vecina Demokrata nema veze!), tu je Clinton ponajmanje relevantan.

Toliko.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Вел, ако према Милошевићу и Шешељу ниси имао поштовања да њихова имена напишеш ћирилицом, српским националним писмом, нећу моћи а да не констатујем да си им презимена написао МАЛИМ словом....

:tuc:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Дабоме да према идеолошким и ратним злочинцима немам поштовања, смилошевићу или шешељу или туђману или харадинају итд. да је реч! :eureka: Ето опет сам их све написао малим словом! (па макар и ћирилично српске од њих), и шта ћеш сад ти, STATUS-e? :trep:

Sem toga srpsko nacionalno pismo potpuno ravnopravno srpskoj cirilici je i srpska latinica! :cvetduga:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Vel boy
Дабоме да према идеолошким и ратним злочинцима немам поштовања, смилошевићу или шешељу или туђману или харадинају итд. да је реч! :eureka: Ето опет сам их све написао малим словом! (па макар и ћирилично српске од њих), и шта ћеш сад ти, STATUS-e? :trep:

Sem toga srpsko nacionalno pismo potpuno ravnopravno srpskoj cirilici je i srpska latinica! :cvetduga:

Ћирилица је званично писмо на којем се штампају званична документа обрасци, књиге, новине... (ако измемо приватна издања која сама могу да уређују избор писма)

по мом мишљењу, елементарна култура сваког грађанина Србије је да пише, куца, штампа ћирилицом... осим речи у изворном облику попут оних које би писањем на ћирилици изгубиле смисао... нпр "Мек Доналдс" - "Mc Donalds" "БМВ" "BMW" и тако...
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: na te nebuloze o definicijama iskljuchivosti cirilice u Srbije, se mogu samo da nasmejem! evo i sad htedoh da pishem cirilicom, ali namerno tebi jednom lazovu i izvrtljivcu NECU!
shta 'sh sad?
Korisnikov avatar
By stefan19
E statuse ovde si stvarno zasrao ceo svoj imidz.

Kakve to ima veze sto su se slikale sa Klintonom, a jos vishe sto su istakle da su uzivale u njegovom drushtvu? Jel to znaci da su sad one manje Srpkinje nego ti, ja ili neko treci? Zaista ti je besmislena ova tema, sad ozbiljno.
I zasto se vecito forsira ta slika kako smo mi jadni nevini i naivni, a kako je Amerika i ceo svet protiv nas?!
Pa mi sami sebe unistavamo, nikakav Klinton nam nije potreban. Pa ovde se ljudi cudom cude i krste na njima nezamislive koje se desavaju u srpskoj politici i prolaze nekaznjeno i nezapazeno.

Poenta je sledeca - Mislim da Ana ima prava da se slika sa kim god hoce i kad hoce, i da je zabole sta ce primitivci koji maknuli od svog sela (ispranih mozgova jer misle da svet evolvira oko Srbije)da kazu. Dajte ljudi da se vise otarasimo primitivnog srpskih mentaliteta i gledanja u tudje dvorishte.
Uzas!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by .L O S T
mene nervira taj stav kao hajde da mrzimo klintona zbog bombardovanja, a niko pre toga se ne seti da smo mi bili krivi za isto, izazvali ceo svet i dobili zasluzeno........... :barf:
Podrzavam Lost :up: Vecito mi glumimo neke zrtve svetskog rezima. To je pateticno
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Kiborg
Originally posted by greek_lover

OT:
Neka su se slikale!
Imaju naravno pravo da se slikaju sa kim žele, ali ko kaže da nemamo pravo da im prebacjemo?
Ne kažem ja da su izdale Srbiju.
Jednostavno su odvratne sa njim na toj slici.
Licemerno je što izgledaju tako veselo u prisustvo tog krvoloka, mada opet, mene neke stvari ne čude uopšte, niti me iznenađuju poruke pojedinih ovde.
Generalno, za njih me baš briga, od dve teniserke ništa pametno nisam ni očekivao. Mnogo bi bilo :)

Izjave po kojima smo mi krivi za bombardovanje, da nas je trebalo bombardovati i tome slično ne osećam potrebu da komentarišem.
Kiborze, kada bi proputovao koliko su Ana i Jelena proputovale, i video civilizaciju; upoznao obrazovane ljude bez predrasuda i izasao iz tog zagushljivog primitivnog srpskog drushtva koje te davi, tek onda bi shvatio ono sto shvataju Ana, Jelena i vecina nas koji zivimo u demokratskim drustvima. Znas kako... I ja dok sam ziveo tamo slicno sam razmisljao kao ti, ali to je iz neznanja. Jednostavno nisam imao priliku da vidim drugacije i da uporedim. Sve mi je bilo normalno - i SRS na TV-u (jer su tu bili od kad sam rodjen), i Kursadzije, koje otvoreno promovisu diskriminaciju, kao i nebuloze o Americi, srpskom neprijatelju i td...
Ljudi na zapadu prosto ne mogu da razumeju da se stvari tipa Miladin Kovacevic, SPC mesanje u zakone, Korupcija i td dogadjaju. I bombardovali su nas sa razlogom. Milosevic je u to vreme izvsio etnicko ciscenje na Kosovu, ali se to uspesno zataskuje u Srbiji ne bi li se ocuvala ideja kako smo mi jadni a oni zveri sa 666 na chelu sto bi moj cale rekao...

Nema apsolutno nista lose u tome sto se slikala sa g-dinom Bill-om, ali ima loseg u tome sto skoro polovina gradjana Srbije glasa za radikale.

DODJITE SEBI, drogiraju vas tamo!!!
Korisnikov avatar
By deran
Nema "bombardovanja sa razlogom"-nikad i nigde!

I ti se već opredeli-"bombardovali su nas" i " drogiraju vas tamo"

I ja ne znam šta Vel glumi advokata Klintonu-ko je tu koga pritiskao-koga boli kurac za to...Bio je predsednik kad su nas bombardovali i kriv je.

U vezi teme-neje me briga šta rade...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne kapiram otkud njih troje u istoj prici, odnosno na istoj slici, ali se slazem sa komentarem da ga sigurno nisu mogle odbiti, a siguran sam da se on sam ponudio.

Jeste on jedan od sinonima za bombardovanje '99 ali nikako i jedini.

Ne vidim poentu uplitanja bilo kakve politike u ovo.
Slika ko slika, nisu krive sto su poznate i trazene i u Americi.

Aplauz za njih! :fancyklap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!