Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ok, sto se gay provoda tice, to sam slabo overila, jer sam se uglavnom razvalacila po kojekakvim apsolventskim ekskurzijama ili bivala tipa kod babe, u gorenavedenim gradovima sam bila, sem Kelna i Hamburga. Sto se tice gay mesta, bila sam cetvrkom u Pulp-u u Parizu davne 2000. i bilo je lepo, muzika je bila odlicna, al je bila lezbo zurka (na koju su me odvela 2 strejt ortaka koji su isli tamo zbog - muzike). Htela sam da idem i u Queen, al nisam zbog buraza koji je tada imao 16 godina i ne znam da li bi nas putili i koliko bi njemu bilo prijatno. Zato je cale bio, sa nekom strejt ekipom, i ubedjen je da mu je trandza od 2 metra stavio nesto u pice (lol), ali tvrdi da je ludnica. To je bilo devedesetih. u Berlinu sam bila u Maria am Ostbanhof sto nije gay klub, al sam bila sa devojkom moje ortakije (pritom sam mislila da je strejt), ja sam tada bila s nekm cicom a ona je smuvala neku u wc-u, i bila je gomila queer ljudi i ok zurka. U svim ostalim gradovima ili nisam imala adekvatnu ekipu ili sam bila losim danima. Ali cim diplomiram overicu malo gay zezanje po Evropi.
Korisnikov avatar
By Mars
Dok sam čitao tvoj post, osećao sam se kao pred

Slika
Korisnikov avatar
By m..
rofl. pa meni mozak iradi centrifugalno :D
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Jbt, Selma, ja jos uvek ne mogu da prezalim onaj dizaster sa vizama oko Nove godine!!!

Evo konkretno, recimo Budimpesta je fina za muske: dva seks kluba Coxx i Action bar, plus ovi kao obicni AlterEgo, Revans i jos kojekakva mesta, brdo prilika. Za lezbe bi se moglo reci da je mrtva, zene su potpuno nevidljive, po klubovima retko zalaze i onda jednom mesecno imaju zurke na kojima je muzika nepodnosljivo uzasna, najblaze receno. Propast!
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja sam bio samo na exkurziji u Atini...

Ali, iz informacija koje sam prikupljao, stavio bih Madrid i Barselonu na prvo mesto, a dodao bih još i Berlin, Amsterdam, New York i London.
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Novi Sad i Vojvodina, naravno! :-)))))

"Извештај о стању људских права лезбејске и геј популације у 2008. години показује да су Војводина и Нови Сад најтолерантнија подручја за припаднике те популације, изјавио је данас председник Геј стрејт алијансе Борис Милићевић."

više o ovome na adresi ispod:

http://www.rtv.rs/sr_ci/vesti/drustvo/d ... 116887.jsp
Korisnikov avatar
By Andrija87
Ja sam Ameriku preorao istocno i zapadno,uzduz i popreko :D
Meni je istocna obala mnogo lepsa,mada su na zapadu mesta na koja se vecina ljudi lozi... U principu ,zapad jeste mnogo opusteniji,u smislu ljudi,svi su legere... Mada kada kazem zapad,ja bih se tu ogranicio na Kaliforniju... Znam ljude kojima su L.A. i San Francisko meka i medina za blud. :D U slucaju SF to jeste istina,to je stvarno "pederski" grad,prepuuuuun je mesta za izlaske,ostao mi je u secanju the endup koji je nesto poput institucije tamo jer postoji vec fazon 40ak godina ...
LA je pun prelepih ljudi ali je meni odvratan,strokav,pun prosjaka i uopste mi se nije dopao... Kao bulevar slavnih a preko puta deponija smeca i prosjaka.. Jedino beverly hills koji wow ali i to,mislim do jaja kuce i sta sad :D a prevoz u gradu i mogucnost snalazenja je ocaj zivi,nikad kopmlikovanija putna mreza,kazu da ljudi koji su tamo rodjeni imaju problema da se povataju..
Mada u Americi svaki veliki grad u principu je poprilicno liberalan ali su meni New York i Boston ostali kao najlepsa uspomena...
New York ko New York,ko ga nije video,ne zna sta je propustio...Otkad sam se vratio u Srbiju,imam utisak da nesto propustam..NYC je jedino mesto na svetu u kome sam se osecao kao da je to to,prosto nisam ni jednog trenutka pomislio "eh da sam sad u" jer posle New Yorka se stavlja tacka,uzvicnik i to je to ! Tamo sam prvi put gledao "gay pozorisnu komediju" onako u klubu,kao na filmu..Taj therapy club je super nadrkan i ima ludilo program...A,da bio sam i u henrijeti to je neko super popularno lezbijsko mesto u kome je nevidjeno dobro,zene su prave ludace :) Najsmesniji im je neki gym sport gde se kao prate tekme,do jaja je mesto,ali tamo se sve radi osim sto se prati sport... NYC je prepun mesta za svaciji ukus i nema sansi da bilo ko u njemu ne bi uzivao...
Boston je Beograd,Berlin,Barselona i New York u malom...Evropa u Americi... Predivan je,sjajno organizovan u svakom smislu... U Bostonu postoji gay district koji se zove South End,to je deo grada koji je nesto tipa Vracar (samo mng veci!),nikad vise gej ljudi na jednom mestu nisam video...Prepun je kafica,klubova,butika bla bla meka i medina,fenomenalno. Mada je ceo Boston pun gay barova mada su i na "str8" mestima gejevi i vise nego dobrodosli... Centar zbivanja na South endu je Tremont street... Predivno je sto se oni,znali se ili ne tako zdusno podrzavaju i svi su medjusobno (znanim i neznanim) osmehuju,jer se prosto prepoznajemo...Znate ono kad setate ulicom i sto posto ste ubedjeni da je tip gay a on drzi neku nadrkanu facu ne zeleci da potvrdi sumnju...e tamo se na keca,svi osmehuju ... Od mesta bih izdvojio alley,fritz lounge i club cafe ...mada se krem de la krem hahaha okuplja u the estate cetvrtkom gde je bi-gay night..to je jedan od najboljih klubova ,ako ne i najbolji klub u bostonu (str8) ali je cetvrtkom nase vece,pa svi pohrle :)
mogu ja ovako do prekosutra,nego mi se prispavalo :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!