Ja sam Ameriku preorao istocno i zapadno,uzduz i popreko
Meni je istocna obala mnogo lepsa,mada su na zapadu mesta na koja se vecina ljudi lozi... U principu ,zapad jeste mnogo opusteniji,u smislu ljudi,svi su legere... Mada kada kazem zapad,ja bih se tu ogranicio na Kaliforniju... Znam ljude kojima su L.A. i San Francisko meka i medina za blud.

U slucaju SF to jeste istina,to je stvarno "pederski" grad,prepuuuuun je mesta za izlaske,ostao mi je u secanju the endup koji je nesto poput institucije tamo jer postoji vec fazon 40ak godina ...
LA je pun prelepih ljudi ali je meni odvratan,strokav,pun prosjaka i uopste mi se nije dopao... Kao bulevar slavnih a preko puta deponija smeca i prosjaka.. Jedino beverly hills koji wow ali i to,mislim do jaja kuce i sta sad

a prevoz u gradu i mogucnost snalazenja je ocaj zivi,nikad kopmlikovanija putna mreza,kazu da ljudi koji su tamo rodjeni imaju problema da se povataju..
Mada u Americi svaki veliki grad u principu je poprilicno liberalan ali su meni New York i Boston ostali kao najlepsa uspomena...
New York ko New York,ko ga nije video,ne zna sta je propustio...Otkad sam se vratio u Srbiju,imam utisak da nesto propustam..NYC je jedino mesto na svetu u kome sam se osecao kao da je to to,prosto nisam ni jednog trenutka pomislio "eh da sam sad u" jer posle New Yorka se stavlja tacka,uzvicnik i to je to ! Tamo sam prvi put gledao "gay pozorisnu komediju" onako u klubu,kao na filmu..Taj therapy club je super nadrkan i ima ludilo program...A,da bio sam i u henrijeti to je neko super popularno lezbijsko mesto u kome je nevidjeno dobro,zene su prave ludace

Najsmesniji im je neki gym sport gde se kao prate tekme,do jaja je mesto,ali tamo se sve radi osim sto se prati sport... NYC je prepun mesta za svaciji ukus i nema sansi da bilo ko u njemu ne bi uzivao...
Boston je Beograd,Berlin,Barselona i New York u malom...Evropa u Americi... Predivan je,sjajno organizovan u svakom smislu... U Bostonu postoji gay district koji se zove South End,to je deo grada koji je nesto tipa Vracar (samo mng veci!),nikad vise gej ljudi na jednom mestu nisam video...Prepun je kafica,klubova,butika bla bla meka i medina,fenomenalno. Mada je ceo Boston pun gay barova mada su i na "str8" mestima gejevi i vise nego dobrodosli... Centar zbivanja na South endu je Tremont street... Predivno je sto se oni,znali se ili ne tako zdusno podrzavaju i svi su medjusobno (znanim i neznanim) osmehuju,jer se prosto prepoznajemo...Znate ono kad setate ulicom i sto posto ste ubedjeni da je tip gay a on drzi neku nadrkanu facu ne zeleci da potvrdi sumnju...e tamo se na keca,svi osmehuju ... Od mesta bih izdvojio alley,fritz lounge i club cafe ...mada se krem de la krem hahaha okuplja u the estate cetvrtkom gde je bi-gay night..to je jedan od najboljih klubova ,ako ne i najbolji klub u bostonu (str8) ali je cetvrtkom nase vece,pa svi pohrle
mogu ja ovako do prekosutra,nego mi se prispavalo