Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Shto je najgore, bilo je prvo toplije nego inache (30-36), a nakon toga hladnije nego obichno za ovaj mesec (11-16)...

:neznam:
Korisnikov avatar
By anche
a jesen jos nije kalendarski ni pocela :lizalica:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
E, smara ova klima, uzasno se iskvarila za poslednjih 10 godina... Ukenja mi ceo septembar, prvo nesnosna vrucina - ne mozes iz kuce izaci, a sad ova kisurdacetina....
Smaraaaaaaaaaaa....
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Samo je stvar kako posmatrate kisu...

kisa moze da bude i jako lepa kada se posmatra na
drugaciji nacin..

Ja volim kisu i jak vetar...

Samo je vazno napraviti drugaciji odnos i vec ce sve
biti lepse...

Kisa moze biti isto lepa kao i sunce..

:sunce: vs :kisa:
Korisnikov avatar
By reveal
Sunce mi da je energiju, utopljava me, cini me srecnom, radosnom... to su good things. Bad thing je da uzasno peche leti.

Kada pada kisha, hladno mi je, mokra sam (pa mi je jos vise hladno), moram da vucaram kishobran. Good thing sa kisom je da rashladi za vreme vrelih letnjih dana, i da opere ulice.
Korisnikov avatar
By anche
ja sam upravo shvatila da vise volim kad je prohladno jer se onda sve macke zberu na gomilu i zajedno pevamo 'tek sad vidim da te volim....' :peva:
Korisnikov avatar
By Rei
Dosta kukanja :elektro:
Vi shto volite sunce i vrucine ste imali svoje, sad pustite nas ostale da malo uzhivamo. :tuc:
Korisnikov avatar
By Blady
A ja idem jos i na more.... :tornado:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ne volim prejako sunce, ne volim ni kisu...
Zasto jendostavno ne moze da bude nekih normalnih 25 stepeni po suvom vremenu?
Korisnikov avatar
By Val
Kisha? Smeta? Ne! U zavisnosti od osobe s kojom krochim kroz mokro...ume da ozhivi!
By Ulix
Meni ovo vreme savrseno odgovara.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by Val
Kisha? Smeta? Ne! U zavisnosti od osobe s kojom krochim kroz mokro...ume da ozhivi!
Da, smeta! Moras da vuces jebeni kisobran, moras da ga nosis u rci (a to mrzm), moras da oblacis garderobu i obucu za hladnije vreme, koja nikad ne stoji tako dobro kao letnja. Ako nosis kontaktna sociva, onda ti je tek pakao, posto ne znas gde da gledas a da te ne dohvati kisa, ne smeju da se pokvase, inace... ode 50evrica za nova. Da ne pominjem frizuru i sminku i komplikacije koje kisa izaziva...
Korisnikov avatar
By Val
Shta cje vam kishobran?
Korisnikov avatar
By Modesty
Sunce mo je u duši,u očima......baš je super.....gledaj u sebe,u ono što voliš a ne u nebo.

Uh,al sam danas pametna:tamoamo:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx

Da, smeta! Moras da vuces jebeni kisobran, moras da ga nosis u rci (a to mrzm), moras da oblacis garderobu i obucu za hladnije vreme, koja nikad ne stoji tako dobro kao letnja. Ako nosis kontaktna sociva, onda ti je tek pakao, posto ne znas gde da gledas a da te ne dohvati kisa, ne smeju da se pokvase, inace... ode 50evrica za nova. Da ne pominjem frizuru i sminku i komplikacije koje kisa izaziva...
sa vecinom se slazem :potapsava: ali ne bas za to sa socivima meni uopste ne smeta :maca:
Korisnikov avatar
By bigirl
Eeeh... reveal postaješ matora! :njanja:

Sećaš se kad ste u srednjoj kada tako pljušti kiša trčali po dvorištu samo u kratkim majčicama, pa si se vraćala mokra kući i nije ti smetalo (a ja bila :iskolacen: kad mi to pričaš). :smilegrin: A vidi sad... C c c... :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by REI
Dosta kukanja :elektro:
Vi shto volite sunce i vrucine ste imali svoje, sad pustite nas ostale da malo uzhivamo. :tuc:

:yay: :up:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Ulix
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma, kolektivno se iselite u london, ajde, ish :P
By J...
Meni je hladno i spava mi se. :ledeni: :zeva: A moram u grad. :( KAKO DA MI BUDE LEPO?!
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by blenta
Originally posted by Ulix
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by coka
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx

sa vecinom se slazem :potapsava: ali ne bas za to sa socivima meni uopste ne smeta :maca:
Mozda nosis polutvrda? Sa njima je ok, a meka ne smeju da dodju u kontakt sa vodom uopste :rida:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Obozavam kishu, obozavam hladnije vreme...

Srecna sam kad je kisha....

Josh kad bi imala nekog.... :sigh: ... pa da se grlimo i grejemo pod jorganom.... IH! :love:

Ne volim sunce, vruchine.....
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by unic0rn
ma, kolektivno se iselite u london, ajde, ish :P
e bas to...

mrzim kisu i jesen,i hladnocu...ja sam ukljucila nocas grejanje...
Korisnikov avatar
By starsailor
joj da mi samo platite kartu za Landn odmah krecem :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by starsailor
joj da mi samo platite kartu za Landn odmah krecem :D
takodje :D

@ starsailor - evo uzvracam virtuelni :hug:

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!