- 16 Sep 2008, 10:06
Ubi me ovo vreme. Em sto sam postala depresivna, em sto se smrzavam.... Gde je to sunce da me zgreje!
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ValDa, smeta! Moras da vuces jebeni kisobran, moras da ga nosis u rci (a to mrzm), moras da oblacis garderobu i obucu za hladnije vreme, koja nikad ne stoji tako dobro kao letnja. Ako nosis kontaktna sociva, onda ti je tek pakao, posto ne znas gde da gledas a da te ne dohvati kisa, ne smeju da se pokvase, inace... ode 50evrica za nova. Da ne pominjem frizuru i sminku i komplikacije koje kisa izaziva...
Kisha? Smeta? Ne! U zavisnosti od osobe s kojom krochim kroz mokro...ume da ozhivi!
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxsa vecinom se slazem ali ne bas za to sa socivima meni uopste ne smeta
Da, smeta! Moras da vuces jebeni kisobran, moras da ga nosis u rci (a to mrzm), moras da oblacis garderobu i obucu za hladnije vreme, koja nikad ne stoji tako dobro kao letnja. Ako nosis kontaktna sociva, onda ti je tek pakao, posto ne znas gde da gledas a da te ne dohvati kisa, ne smeju da se pokvase, inace... ode 50evrica za nova. Da ne pominjem frizuru i sminku i komplikacije koje kisa izaziva...
Originally posted by cokaMozda nosis polutvrda? Sa njima je ok, a meka ne smeju da dodju u kontakt sa vodom uopsteOriginally posted by xx LooDa KrAwItZa xxsa vecinom se slazem ali ne bas za to sa socivima meni uopste ne smeta
Da, smeta! Moras da vuces jebeni kisobran, moras da ga nosis u rci (a to mrzm), moras da oblacis garderobu i obucu za hladnije vreme, koja nikad ne stoji tako dobro kao letnja. Ako nosis kontaktna sociva, onda ti je tek pakao, posto ne znas gde da gledas a da te ne dohvati kisa, ne smeju da se pokvase, inace... ode 50evrica za nova. Da ne pominjem frizuru i sminku i komplikacije koje kisa izaziva...
Originally posted by starsailortakodje
joj da mi samo platite kartu za Landn odmah krecem
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!