Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Jesen je setna...
A posto ja iscekujem dragu da mi dodje na zimu, i ja sam takva-setna.
Volim kad je godisnje doba odgovarajuce mom raspolozenju i stanju.....:sigh:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Jos jedna muzicka preporuka flanerskog tipa... dok lutate po predivnoj jeseni...

CHRISSI HYNDE - I WISH YOU LOVE

OK - - - > RAZVALJUJE!
Korisnikov avatar
By svichky
pa shvatio sam da me svako godisnje doba posle izvesnog vremena smori, tako da mi def prija promena...jer iako mozda vise volim leto...plaze, more, sunce, duzi dan, bolje podnosim hladnije periode...npr kad udari onaj toplotni talas od 40c, hocu da riknem...
By Swanheart
ne volim jesen...ne volim kishu...ne volim patetiku...ne volim ravnodusno stanje uma i dushe za vreme jeseni i jesenjih kisha...

:rafal:
By жњ
volim osecaj hodanja po opalom liscu, volim miris pecenog kestenja, volim da gledam crveno zute puteve ispod drvoreda, volim da slusam Cocteau Twinse dok pada kisa, volim da se macujem sa kisobranima, volim da nosim kapute, cipele i sesire, volim svoje pufnaste papuce, volim melanholicne veceri utopljene u vinu i bademima, volim osecaj svezeg pocetka koji donosi svaka jesen :dancingfever:

i da... volim iscekivanje svakog narednog leta :sunce:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Originally posted by жњ
volim osecaj hodanja po opalom liscu, volim miris pecenog kestenja, volim da gledam crveno zute puteve ispod drvoreda, volim da slusam Cocteau Twinse dok pada kisa, volim da se macujem sa kisobranima, volim da nosim kapute, cipele i sesire, volim svoje pufnaste papuce, volim melanholicne veceri utopljene u vinu i bademima, volim osecaj svezeg pocetka koji donosi svaka jesen :dancingfever:

i da... volim iscekivanje svakog narednog leta :sunce:
:rock: TAAAKOOO JEEE! Sve to ima svog smisla i sve je to u nekoj ravnotezi... kao mali sam uvek tripovao da bih (zbog letnjih guzvi i sve te ZHEGE i graje na plazi) uvek pre letovao na planini, u shumi, i ko zna u kojoj vec mirnoj vukojebini... sada, kada sam porastao i kada sam naucio KAKVE sve blagodeti moze leto da ti priushti... hm, svakako mu se radujem... ali i jeseni kao NECEMU sto dolazi nakon istog... STANJE PROMENE! VIVA!

Ovde mirujes, tamo ludujes... znate... :slika:

OK, malo su mi debilne teorije tipa 'nacicu sebi decka kad jesen dodje' :chilling: ... ali... oprosteno je jednom deristhu koje nije htelo da se dejtuje sa mnom u sred leta... pa i sada valjda chami samo ... :mirnatetko:
By Swanheart
:lol:

jesen je mirna...a ja nesto ne volim one faze koje me nateraju da mirujem,crtam,pishem,patetishem,slusam Damiena Rice-a,citam "zlatnu knjigu svetske poezije",sviram,cekam jutro na ljuljashkama u Cuburskom parku kad ne mogu da spavam...ne volim kad sam ja u stvari ja...lepsa mi je drkadzijska-drska-arogantna faza kad hejtujem ceo svet.

:meda:
By Michael_PG
Iako sam rodjen u sred zime (14 jan) ljeto je moje doba... More,pivo,ekipa i good mjuza... O Boze vec mi nedostaje..
By J...
Originally posted by Swanheart
ne volim jesen...ne volim kishu...ne volim patetiku...ne volim ravnodusno stanje uma i dushe za vreme jeseni i jesenjih kisha...
:up:

Ni ja ne volim jesen. S obzirom da vreme dosta utice na moje raspolozenje, vise mi prija prolece.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Prvih dana jeseni me hvata jaka melanholija...
Kasnije se priviknem pa mi shetnja po kishi ponekad i prija, ume da bude lepo...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by bananica
Originally posted by Azdaja
Obozavam i dalje... :)
mi dva

E onda se moramo upoznati kada jesen dodZe lol ;)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
btw, treba da osjetis jesen u Kotoru(ne na dan - dva, vec na nedelju-dve:D) pa da shvatis da ne mozes da je ne volis:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by bananica
jesen u Kotoru... Rodjen sam 15.09., dakle, pod samim prozorom je bila jesen kad sam prvi put udahnuo vazduh. Mada,ljepotu jeseni shvatio sam tek kad sam je prvi put, prosle godine, dozivio u Kotoru. Turisti su posli kuci, tek koja grupica penzionera prosvrlja kroz grad. Talasi u zalivu su predvece veci, setnja pored mora ljepsa.. Svi oni ruzni ljetnji mirisi, kokteli parfema, smeca, guzve i onog dobro poznatog "jod-mirisa" mora me ubijaju... A s jeseni, prve kise speru sve, i Kotor se otvara, kao pupoljak kamene ruze, spreman da se bezuslovno i naivno poda nama, koji ga iskreno volimo... :slika:
moj post od prosle godine na ovoj temi:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
E osetila sam( :lol: ) samo Bar u jesen,redovna sam "dole" bar 10tak dana svake god..:)
Korisnikov avatar
By Island
Obozavam jesen ali samo ako lici na leto!!!!!!!
(nekada septembar i oktobar budu jako topli...)
:sunce:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Mrzim jesen, mrzim kisu, mrzim sivilo, mrzim da nosim kisobran, mrzim sto se svi uspore i uskilave (pa i ja), mrzim sto nije ni za jaknu a ni za bez jakne, mrzim sto je lisce zuto i sto opada........

Ako neko nije ukapirao, jesen mi nije najomiljenije godisnje doba :kralj:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ipak je volis, samo se pravis! :royal: I sta jos mrzis kod jeseni?
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Michael_PG
Iako sam rodjen u sred zime (14 jan) ljeto je moje doba... More,pivo,ekipa i good mjuza... O Boze vec mi nedostaje..
ja celo vreme mislim da se radi o nekom bendu Jesen :nerd:

on: ja sam rodjena u sred leta al mrzim leto.
obozavam JESEN. i ZIMU. tada nekako se pokrenem i ozivim :lood:
i mnogo je tesko naci curu koja voli isto to :trep:

ovo sada izgleda ko oglas :lol:
By Çâðê_DUP
ja sam kasno jesenje dete i tad se nekako i najvishe budim zato i obozhavam zimu i brdo snega...kisha uopshte ne mora da bude depresivna,jedino me smara shto se isprskam cela :hyper:
Korisnikov avatar
By pthalo
:lol:, nisi jedina.

i ja obožavam jesen. drvo je prelepo u jesen.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Sunce
Ma ipak ga volis, samo se pravis! :royal: I sta jos mrzis kod jeseni?
Paaaa, mrzim sto se stvaraju bare pa me auti poprskaju na trotoaru, mrzim sto kad udjem u prevoz smrdi na sedam bolesti (ono, svi smo po malo pokisli, pa smo poceli da se susimo i isparavamo), mrzim kad me neko u prolazu zvekne kisobranom ili kada isti u prevozu skupi pa mi kaplje na nogavice i obucu... itd.

A, sta kazes? Jel da da je ne volim?:bouncy:
Korisnikov avatar
By Sunce
Cak sam jesen stavio u muski rod. :giggle: (greskom) Sta znas, mozda ti tako bude lakse. On jesen! :)

Ma kad ti se lepe stvari desavaju, nema te jeseni koja moze to da unisti.
By Çâðê_DUP
jesen je najbolje vreme za donoshenje odluka....skapirash do nove shta cesh,od nove realizujesh...tako bi trebalo da bude.:tornado:
Korisnikov avatar
By unic0rn
suva jos i nekako; mokra - katastrofa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!