Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by жњ
volim osecaj hodanja po opalom liscu, volim miris pecenog kestenja, volim da gledam crveno zute puteve ispod drvoreda, volim da slusam Cocteau Twinse dok pada kisa, volim da se macujem sa kisobranima, volim da nosim kapute, cipele i sesire, volim svoje pufnaste papuce, volim melanholicne veceri utopljene u vinu i bademima, volim osecaj svezeg pocetka koji donosi svaka jesen![]()
i da... volim iscekivanje svakog narednog leta![]()
Originally posted by bananicamoj post od prosle godine na ovoj temi:)
jesen u Kotoru... Rodjen sam 15.09., dakle, pod samim prozorom je bila jesen kad sam prvi put udahnuo vazduh. Mada,ljepotu jeseni shvatio sam tek kad sam je prvi put, prosle godine, dozivio u Kotoru. Turisti su posli kuci, tek koja grupica penzionera prosvrlja kroz grad. Talasi u zalivu su predvece veci, setnja pored mora ljepsa.. Svi oni ruzni ljetnji mirisi, kokteli parfema, smeca, guzve i onog dobro poznatog "jod-mirisa" mora me ubijaju... A s jeseni, prve kise speru sve, i Kotor se otvara, kao pupoljak kamene ruze, spreman da se bezuslovno i naivno poda nama, koji ga iskreno volimo...![]()
Originally posted by Michael_PGja celo vreme mislim da se radi o nekom bendu Jesen
Iako sam rodjen u sred zime (14 jan) ljeto je moje doba... More,pivo,ekipa i good mjuza... O Boze vec mi nedostaje..
Originally posted by SuncePaaaa, mrzim sto se stvaraju bare pa me auti poprskaju na trotoaru, mrzim sto kad udjem u prevoz smrdi na sedam bolesti (ono, svi smo po malo pokisli, pa smo poceli da se susimo i isparavamo), mrzim kad me neko u prolazu zvekne kisobranom ili kada isti u prevozu skupi pa mi kaplje na nogavice i obucu... itd.
Ma ipak ga volis, samo se pravis! :royal: I sta jos mrzis kod jeseni?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!