Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 08

By Ulix
Nije sve u agresivnoj igri, ali je sve u igri. A kad se sav posao svede na to da JJ ubaci loptu u teren, kako bi je mladjana Koko izbacila u aut svom snagom, nema mnogo cega sto se tenisom moze nazvati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
:hyper: :hyper: :hyper:

Anu tako dugo nisam gledao, bas se radujem.
Ma ajdeeeee :cheer: !
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije sve u agresivnoj igri, ali je sve u igri. A kad se sav posao svede na to da JJ ubaci loptu u teren, kako bi je mladjana Koko izbacila u aut svom snagom, nema mnogo cega sto se tenisom moze nazvati.
:rotflmao: Odmah da si se spakovao na avion i idi da je treniras, ovako vise ne ide.

Pa ako KOKA gresi, zasto da to JJ ne iskoristi? Treba kao Ana da se izvlaci na forhend i da svom snagom udara, bez ukljucivanja mozga i bez plana B. Kao sto si jednom lepo rekao, JJ lepo oseca igracice...Mada, slazem se da treba da radi na agresivnojoj igri, ovo je bilo smaranje. :vudu:

Po meni, JJ igra, a Ana neigrajuci zavrsava poene. :) Kvantitetna JJ i kvalitetna Ana! Ajdeee.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Pa ako KOKA gresi, zasto da to JJ ne iskoristi? Treba kao Ana da se izvlaci na forhend i da svom snagom udara, bez ukljucivanja mozga i bez plana B. Kao sto si jednom lepo rekao, JJ lepo oseca igracice...Mada, slazem se da treba da radi na agresivnojoj igri, ovo je bilo smaranje. :vudu:
Ma ne krivim je, ali je bilo do zla boga dosadno za gledanje. I odlicno pokazuje sta je Jelenin glavni problem: i kad je apsolutni favorit, ona ne preuzima inicijativu. Ana bi zavrsila taj mec kao onaj sa Petrom Cetkovsom na RG-u, ako se secas.
Po meni, JJ igra, a Ana neigrajuci zavrsava poene. :) Kvantitetna JJ i kvalitetna Ana! Ajdeee.
To je tako po tvom misljenju jer nekriticki volis Jelenu - licim na Brenu - Jankovic.

Ne slazem se da Ana ima samo forhend i snagu.
To si mozda mogao reci na pocetku njene karijere, ali sada skoro svaki aspekt njene igre funkcionise veoma dobro. Narocito je kretanje popravila, i to se sjajno videlo u poslednjem mecu koji je odigrala sa JJ.

Anin problem je nesto drugo - ona nema konstantnost, i mislim da je to pre problem njene nestabilnosti (mentalne), nego njene igre.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sa Kineskinjom Jie Zheng je pokazala sta joj ne valja: ako niska devojka baca ravne, niske udarce, onda se na to ne uzvraca istim takvim, snaznim udarcima, nego se uzvracaju lopte koje ce biti visoke itd. Serena je to lepo uradila i pobedila. Ani je bio potreban kiks, kao sto je i sama negde izjavila, da bi pobedjivala. Valjda ih je dosta nakupila. Kikserka sa predumisljajem. :P

Nisam rekao da joj je sve u snazi. U odnosu na Safinu, Ana ima neuporedivo bolji ritern, i tacno je, bolje se krece! Monika Seles je igrala jako agresivno, ali je Stefi Graf pobedjivala pametnom igrom, pre svega defanzivnom igrom. Naterati suparnicu da pogresi nije mala stvar.

Jelena (a sta fali sto lici na Brenu? :giggle: ) je pre svega defanzivna igracica, to je njen nacin igre, a ljudima moze to da se dopada ili ne. Ne igra kao Klajsters, Devenport ili Ana, i nikada nece tako igrati. Nekriticki je volim? Pisao sam mnogo puta o tome sta mi se ne dopada, ali ne verujem da ce joj to pomoci.

Evo da ponovim: "Jebala te kosa sa sljokicama, skini puder sa lica i kad se brises, brisi se kao covek - nemoj da se pipas sa peskirom..imas rosavo lice pa sta fali, igraj malo snaznije, zavrsavaj brze poene vinerima, ne bleji po publici, ne smej se kad ti ide nego nastavi dalje, bolje serviraj i pojacaj forhend" . :sveca:

Svaki put isto! :sunce:
By Paranoid Androgynoid

Evo da ponovim: "Jebala te kosa sa sljokicama, skini puder sa lica i kad se brises, brisi se kao covek - nemoj da se pipas sa peskirom..imas rosavo lice pa sta fali, igraj malo snaznije, zavrsavaj brze poene vinerima, ne bleji po publici, ne smej se kad ti ide nego nastavi dalje, bolje serviraj i pojacaj forhend" . :sveca:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:pucaodsmeha:

ja tebe obozavam! :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
:hvala:

A Ani preporucujem da stavi i na drugu ruku sat pa neka zaradi vise. :roll: :crkla:

Zamislite tu vaznu ceremoniju: posle mece odmah otrci da stavi sat sponzora. :roll:
By Paranoid Androgynoid
:smeh:

evo je.. igra ali bez sata
i to lepo bogme igra :love:

a i lepo se ogrnula :sweet: kao za sigranje u dvoristu iza zgrade..
sta ce joj skupe 'aljine kad je prva :D
Korisnikov avatar
By IriS
:hvala:

A Ani preporucujem da stavi i na drugu ruku sat pa neka zaradi vise. :roll: :crkla:

Zamislite tu vaznu ceremoniju: posle mece odmah otrci da stavi sat sponzora. :roll:
to isto radi i Nadal :lukavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je to strasno, ali stvarno.

Anofili, sada stvarno uzivam u Aninom mecu. Mnogo mi je lepaaaa, a sto udara...qq. :tornado:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
:smeh:

evo je.. igra ali bez sata
i to lepo bogme igra :love:

a i lepo se ogrnula :sweet: kao za sigranje u dvoristu iza zgrade..
sta ce joj skupe 'aljine kad je prva :D
Sat stavlja po zavrsetku meca (kako ne znas?), kao hipnotisana otrci na klupu. Ne popije ni vodu, prvo saaaaat! :sekirica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana se u Australiji nije lecila, nego je trenirala. :hail: Ako, ako! :serlok:
Korisnikov avatar
By starky
jao ovaj komentator...zasu smara...
Korisnikov avatar
By Sunce
Iris, nasa beba pobedila! :yay: :cheer: :colorado:

Prvo i drugo kolo (macici) se u vodu bacaju!
Korisnikov avatar
By scout_finch
konacno jebote,ne mogu da verujem kako je lose igrala.
Korisnikov avatar
By IriS
Iris, nasa beba pobedila! :yay: :cheer: :colorado:

Prvo i drugo kolo (macici) se u vodu bacaju!
šut' bona, ja radila a metar od mene bio TV :lol:

gledala sam pomno (srećom) samo prvi set. posle sam zabušavala sa gledanjem, što je kanda dobro za moje živce. :D
By Ulix
Prvi set je bio skoro savrsen, kao i polovina drugog. A onda se Dushevina setila da ni ona nije za bacanje, a Ana dobila anksiozni napad. :nokti:

Ipak je Ana i u najgorim momentima pruzila bolju partiju nego JJ protiv Koko, ako imamo u vidu da je Dushevina u prvih sto, a Koko* tamo negde oko 500. mesta.

* Iskreno se nadam da nece daleko dogurati, jer je ime potpuno neprikladno za jednu teniserku. :giggle:
By Paranoid Androgynoid
vidi.. jos se utesih sada :sweet:
a taman krenula da gubim veru u Anu.
realno.. jeste u najgorim momentima pruzila bolju igru od JJ nocas.. hvala Ulix dragi sto si mi otvorio oci :hug:
ali opet, daleko je bila od "dobrog" koje ume da prikaze. dobro je na kraju sve ispalo, na srecu ili ne.. ipak rekla bih - ne. ali je moglo daleko bolje.

ima nade.. a i realno, nije igrala dugo zbog te povrede pa je mozda i zaboravila malo kako izgleda biti prvi nosilac tako velikog turnira kao sto je US Open.. nadam se da ce joj ovo danas biti dobra lekcija za naredne meceve.. idemoooo :yay:
Korisnikov avatar
By Lunja
Odusevio sam se sivom kombinacijom Amelie Mauresmo. Bas joj dobro stoji, i prezgodna je. :bale:

Slika

I voleo bih da se konacno vrati u formu. Nedostaje mi njen jednorucni backhand.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nemam bas vremena da gledam... Malo juce Anu gledala i danas Venus...

Nego mislim da sam cula da Djokovic veceras igra protiv Arnauda Clementa?

U tom slucaju ja navijam za Arnauda, on je moj omiljeni teniser :love:

Ovi moji u kuci proglasice me nacionalnom izdajnicom, ali sta me briga, zbog Arnauda vredi... i ostavljam sve obaveze da to gledam...

:klap: :love:
By Ulix
Originally posted by Lunja
Odusevio sam se sivom kombinacijom Amelie Mauresmo. Bas joj dobro stoji, i prezgodna je. :bale:

Slika

:lol:

I meni se mnogo dopada.
Mnogo je lepsa ta siva kombinacija od tenisa koji je juce pokazala. Nazalost.
Korisnikov avatar
By Lunja
@ Dina

Arthur Ashe

11:00 AM Start
1 Women's Singles - 2nd Rnd.
Sorana Cirstea (ROU) v. Svetlana Kuznetsova (RUS)[3]

followed by
2 Women's Singles - 2nd Rnd.
Sofia Arvidsson (SWE) v. Jelena Jankovic (SRB)[2]

3 Men's Singles - 1st Rnd.
Arnaud Clement (FRA) v. Novak Djokovic (SRB)[3]

Arthur Ashe

7:00 PM Start
1 Women's Singles - 2nd Rnd.
Lindsay Davenport (USA)[23] v. Alisa Kleybanova (RUS)

followed by
2 Men's Singles - 1st Rnd.
Andy Roddick (USA)[8] v. Fabrice Santoro (FRA)
Korisnikov avatar
By Sunce
Prvi set je bio skoro savrsen, kao i polovina drugog. A onda se Dushevina setila da ni ona nije za bacanje, a Ana dobila anksiozni napad. :nokti:

Ipak je Ana i u najgorim momentima pruzila bolju partiju nego JJ protiv Koko, ako imamo u vidu da je Dushevina u prvih sto, a Koko* tamo negde oko 500. mesta.

* Iskreno se nadam da nece daleko dogurati, jer je ime potpuno neprikladno za jednu teniserku. :giggle:
Slazem se sa tobom. Ana ulazi u formu pa nije iznenadjujuce da u prva dva kola losije igra. U drugom setu je imala "mane" koje sam vec navodio: htela je da poentira posle svakog servisa Desevine. I evo Ulixe da cujes: "Ana jeste bolja igracica od JJ, to niko ne spori, samo sto jos mora da radi, pre svega na strpljenju. Nije morala tako brzopleto da igra u drugom setu." Posle onakvog ponasanja JJ, manje mi se dopada. Jbt, pa ona na meceve izlazi kao na pokazivanje, opterecena je kosom i izgledom, ali stvarno. Anina oprema mi se vise dopada. Nike i Adidas prave najlepse kreacije. :tetka:

Zakljucak :roll: : Ana od Jelene da nauci da drzi loptu u igri, a JJ od Ane da brze poentira.

Nego ta Vera...ja sam mislio da je majkina dusica, a ispolo je da je trnova ruzica. :osama:
Korisnikov avatar
By Berserker
Al' kad joj vidish sliku na WTA profilu, charolija prestaje... :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS

Slika

kakav utisak ona ostavlja na terenu, kao da je terminator... sa tim pogledom i buch kretanjem, da ne poželiš da joj se nadješ na putu...

i onda kad ode na konferenciju za štampu, pa pusti kosicu i počne da priča, onako umilno... shvatiš kako je ona u stvari jedna nežna devojčica :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
99 % sam ubedjen da se Cirstea dopada Iris. :blush:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!