Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Ulix
Nije sve u agresivnoj igri, ali je sve u igri. A kad se sav posao svede na to da JJ ubaci loptu u teren, kako bi je mladjana Koko izbacila u aut svom snagom, nema mnogo cega sto se tenisom moze nazvati.
Originally posted by SunceMa ne krivim je, ali je bilo do zla boga dosadno za gledanje. I odlicno pokazuje sta je Jelenin glavni problem: i kad je apsolutni favorit, ona ne preuzima inicijativu. Ana bi zavrsila taj mec kao onaj sa Petrom Cetkovsom na RG-u, ako se secas.
Pa ako KOKA gresi, zasto da to JJ ne iskoristi? Treba kao Ana da se izvlaci na forhend i da svom snagom udara, bez ukljucivanja mozga i bez plana B. Kao sto si jednom lepo rekao, JJ lepo oseca igracice...Mada, slazem se da treba da radi na agresivnojoj igri, ovo je bilo smaranje.![]()
Po meni, JJ igra, a Ana neigrajuci zavrsava poene.To je tako po tvom misljenju jer nekriticki volis Jelenu - licim na Brenu - Jankovic.Kvantitetna JJ i kvalitetna Ana! Ajdeee.
Originally posted by Sunce
Evo da ponovim: "Jebala te kosa sa sljokicama, skini puder sa lica i kad se brises, brisi se kao covek - nemoj da se pipas sa peskirom..imas rosavo lice pa sta fali, igraj malo snaznije, zavrsavaj brze poene vinerima, ne bleji po publici, ne smej se kad ti ide nego nastavi dalje, bolje serviraj i pojacaj forhend" .![]()
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^Sat stavlja po zavrsetku meca (kako ne znas?), kao hipnotisana otrci na klupu. Ne popije ni vodu, prvo saaaaat!
![]()
evo je.. igra ali bez sata
i to lepo bogme igra![]()
a i lepo se ogrnulakao za sigranje u dvoristu iza zgrade..
sta ce joj skupe 'aljine kad je prva![]()
Originally posted by Lunja
Odusevio sam se sivom kombinacijom Amelie Mauresmo. Bas joj dobro stoji, i prezgodna je.![]()
I voleo bih da se konacno vrati u formu. Nedostaje mi njen jednorucni backhand.
Originally posted by UlixSlazem se sa tobom. Ana ulazi u formu pa nije iznenadjujuce da u prva dva kola losije igra. U drugom setu je imala "mane" koje sam vec navodio: htela je da poentira posle svakog servisa Desevine. I evo Ulixe da cujes: "Ana jeste bolja igracica od JJ, to niko ne spori, samo sto jos mora da radi, pre svega na strpljenju. Nije morala tako brzopleto da igra u drugom setu." Posle onakvog ponasanja JJ, manje mi se dopada. Jbt, pa ona na meceve izlazi kao na pokazivanje, opterecena je kosom i izgledom, ali stvarno. Anina oprema mi se vise dopada. Nike i Adidas prave najlepse kreacije.
Prvi set je bio skoro savrsen, kao i polovina drugog. A onda se Dushevina setila da ni ona nije za bacanje, a Ana dobila anksiozni napad.![]()
Ipak je Ana i u najgorim momentima pruzila bolju partiju nego JJ protiv Koko, ako imamo u vidu da je Dushevina u prvih sto, a Koko* tamo negde oko 500. mesta.
* Iskreno se nadam da nece daleko dogurati, jer je ime potpuno neprikladno za jednu teniserku.![]()
Originally posted by Lunjakakav utisak ona ostavlja na terenu, kao da je terminator... sa tim pogledom i buch kretanjem, da ne poželiš da joj se nadješ na putu...
Odusevio sam se sivom kombinacijom Amelie Mauresmo. Bas joj dobro stoji, i prezgodna je.![]()
I voleo bih da se konacno vrati u formu. Nedostaje mi njen jednorucni backhand.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!