E, ljudi moji,
KUPIO SAM NOVI KOMP!!!
..
Al' stvarno, bilo je krajnje vreme..sad nema mnogo smisla stavljati slike, jer sam kupio samo kuciste i najbitnije je ono sto je unutra, jel,, a monitor cu da kupim tek kada skrpim kes za jedan odredjen na koji sam se bas nameracio..
..tipa, profi monitor za graficki dizajn.
..
Ali zaista, sada, posle dosta godina, najzad posedujem CEO PRAVI komp
..
Zver & lepotica u jednom )
..
Vec ga volim, covece, vec par godina se cimam sa dva kompa - desk & lap topom, pa zbogradi svojih zaradjivanja koristim oba istovremeno a usb je bio glavna stvar proteklih godina..
(npr, uradim na D.topu - gde drzim programe - dokument, pa USB udje u akciju, prebacim to na L.top - preko koga idem na net - pa posaljem to poslodavcu etc...muka koliko je gluo, zaista)
...
I jos uvek nemam brzi net, ali posedovati ovakvu masinu i pustiti je da se bedaci sa dial.upom je..blasfemija, covece
Tako da mi je ovo motivacija vise da sse iscimam za taj ili kabEl ili adsl - a ceo komp je kontruisan re svega u video pravcu - planiram da pravim filmove preko njega, i sto je najbitnije, sa ovom konfiguracijom
ja to i mogu
Ovo moze da podrzi SVE
(sad, ja se u hardver razumem koliko i u kvantnu fiziku, mozda malo manje zapravo - imam drugara koji sve to radi za mene.. ..ja mu kazem sta zelim, i on mi nabaci najbolju graficku na svetu, npr

)
..
I, iako nema mnogo sta slikati, jer sam uzeo samo to kuciste, ipak cu vam pokazati, jer je meni sad to lepo.. ..onoliko
LM:

...
pS. Ono dugme skroz sa desne strane, pored ON/OFF dugmica, koje nije dugme - no logo, sam inace obojio u crno uljanim bojama - nikada se nece skinuti ta boja, nikada

..
..a sada deluje 6 puta lepse.
EDIT - @ Draco
Ha, ladno bas kada si stavila 'citam vas' sliku vidim da si u tom trenutku citala bas mene
Ne znam zasto, samo reko' da spomenem, bilo mi zanimljivo kada primetih