Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
tooo much spacey for me :)
volim vise simple design
Korisnikov avatar
By andjela
e grdno se varas... ova apple keyboard je odlicna za kucanje. stvarno mogo bolja od ove perthodne verzije
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by REI
Evo slikano spec za andjelu :)

Slika
Posto ja nemam slicicu evo Rei ima sve isto kao i ja sem sto ja nemam malo postolje...mada se sad spremam da kupim nov sto koji prianja uz cosak...:bouncy:
Korisnikov avatar
By Vespertine
@Vangel - Pazi kad sam ladno pomislio da je stvarno slika tvog kompa. Isti sto, samo bez postolja...
Korisnikov avatar
By andjela
ovde se stavljaju slike kompjutera :)
Korisnikov avatar
By Minie
@ andjela Jel to Apple-ova tastatura?! Ja htela da je kupim, ali sam na njhovom sajtu kao procitala da moze samo uz Mac kompjutere! Ocigledno sam nesto pogresno videla....
:happy:
Korisnikov avatar
By andjela
jeste :)

tastatura je usb i radi na svakom kompjuteru koji ima usb prikljucak
Korisnikov avatar
By Minie
yay! odma' kupim. :applelove:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Desk inace nije ovako sredjen - to je samo zbog slikanja ;)
Slika
Korisnikov avatar
By decko
Ja nista ne vidim :giggle: To je zato sto si se smejao sinoc :P
Korisnikov avatar
By decko
Sad si popravio, nije se videlo pre :) :kiss:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Da znas da nije :vezan: Pre sam sedeo u lazy bag-u ali sam sad zamenio za neku "Patrick" or smt...
Korisnikov avatar
By Draco
Tu vas citam
Slika

odavde vam pisem
Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
E, ljudi moji, KUPIO SAM NOVI KOMP!!!

..

Al' stvarno, bilo je krajnje vreme..sad nema mnogo smisla stavljati slike, jer sam kupio samo kuciste i najbitnije je ono sto je unutra, jel,, a monitor cu da kupim tek kada skrpim kes za jedan odredjen na koji sam se bas nameracio..

..tipa, profi monitor za graficki dizajn.

..

Ali zaista, sada, posle dosta godina, najzad posedujem CEO PRAVI komp ;)

..

Zver & lepotica u jednom )

..

Vec ga volim, covece, vec par godina se cimam sa dva kompa - desk & lap topom, pa zbogradi svojih zaradjivanja koristim oba istovremeno a usb je bio glavna stvar proteklih godina..

(npr, uradim na D.topu - gde drzim programe - dokument, pa USB udje u akciju, prebacim to na L.top - preko koga idem na net - pa posaljem to poslodavcu etc...muka koliko je gluo, zaista)

...

I jos uvek nemam brzi net, ali posedovati ovakvu masinu i pustiti je da se bedaci sa dial.upom je..blasfemija, covece ;)

Tako da mi je ovo motivacija vise da sse iscimam za taj ili kabEl ili adsl - a ceo komp je kontruisan re svega u video pravcu - planiram da pravim filmove preko njega, i sto je najbitnije, sa ovom konfiguracijom ja to i mogu ;)

Ovo moze da podrzi SVE :yay:

(sad, ja se u hardver razumem koliko i u kvantnu fiziku, mozda malo manje zapravo - imam drugara koji sve to radi za mene.. ..ja mu kazem sta zelim, i on mi nabaci najbolju graficku na svetu, npr ;) )

..

I, iako nema mnogo sta slikati, jer sam uzeo samo to kuciste, ipak cu vam pokazati, jer je meni sad to lepo.. ..onoliko ;)

LM:

Slika
...

Slika

pS. Ono dugme skroz sa desne strane, pored ON/OFF dugmica, koje nije dugme - no logo, sam inace obojio u crno uljanim bojama - nikada se nece skinuti ta boja, nikada ;) ..

..a sada deluje 6 puta lepse.

EDIT - @ Draco

Ha, ladno bas kada si stavila 'citam vas' sliku vidim da si u tom trenutku citala bas mene ;)

Ne znam zasto, samo reko' da spomenem, bilo mi zanimljivo kada primetih :)
Korisnikov avatar
By gneeebo
ispadoh ja najneuredniji od sve dece...a uopste ne kapiram sebe tako:tumble:

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto ti?

Si video moju fotografiju sa prve strane?

Idi vidi, cisto da se osecas lakse.

;)
Korisnikov avatar
By gneeebo
videh, al ti imas novi komp, boli te uvo ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by gneeebo
videh, al ti imas novi komp, boli te uvo ;)
Zapravo, sada sve boli manje ;)

..

Veruj mi, ovo je psihicki load off, najzad mogu da radim na nekim programima za koje je stari komp 'bivsa generacija' ;)

..

Budzih ga dok se budziti mogao, sada vise ne moze ni to, sada je taj komp ta 'stara generacija' hardvera..

..

A sad - Premier, pa razni Flash- type programi, pa ovo, pa ono..

..osecam se ko ponovo rodjen, jbt, toliko ta tehnologija utice na nase zivote da je to strasno..

No jbg, ja zaista zaradjujem preko design programa, jos mi treba taj monitor i upotpunio sam sve, manje vise..

..

BTW @SVI - kao, za profi dizajn, svi profi dizajneri mi rekose - nikako TFT monitor, krivi/malo menja boje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!