Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DoxarCudo jedno kako u pocetku niko od nas nije ni razmatrao Kuznjecovu.
Znači, sumo sumarum, ako Kuznecova ne osvoji titulu, pobednica srpskog polufinala se penje na prvo mesto.
Lepo, lepo...
Originally posted by UlixAna je Kuzi Lezi pobedila dva puta na sljaci: u finalu Berlina 2007. i 1/4 finalu Roland Garrosa 2007.Originally posted by DoxarCudo jedno kako u pocetku niko od nas nije ni razmatrao Kuznjecovu.
Znači, sumo sumarum, ako Kuznecova ne osvoji titulu, pobednica srpskog polufinala se penje na prvo mesto.
Lepo, lepo...![]()
Elem - Ana ima odlican rezultat protiv nje (5-1, ako se dobro secam), a jedared ju je i na sljaci pobedila.![]()
Originally posted by DoxarMeni je taj Gulbis lep kao andjeo. Kao barokni decko sa belim puderom i kosicom loknicom.
Lepo, lepo...
Meni je ipak utisak dana Gulbis. Mislim da smo danas dobili jednog potencijalno vrhunskog i verovatno najtalentovanijeg mladog igrača.
Kako li će tek igrati na bržim podlogama sa onakvim servisom i eksplozivnošću, kad je već na šljaci odličan.
Samo je pitanje koliko je mentalno jak, to bi jedino moglo biti ograničavajući faktor.
Originally posted by UlixIskreno, ja je ni sad ne razmatram, to je više bilo napisano pro forme:)Originally posted by DoxarCudo jedno kako u pocetku niko od nas nije ni razmatrao Kuznjecovu.
Lepo, lepo...![]()
Elem - Ana ima odlican rezultat protiv nje (5-1, ako se dobro secam), a jedared ju je i na sljaci pobedila.![]()
Originally posted by Sunce
"I flew by private plane right away to Serbia [after her fourth round win], so I arrived that night [on Sunday] and I had treatment," she said afterwards. "I saw my doctors there I've been working with for a long time.
"I had more treatment in the morning and flew [back] yesterday, and so I was here in the afternoon. I had a light hit for half an hour to be ready.
"Otherwise, I don't think I would be able to have been on the court today, because I was really in a lot of pain."
Originally posted by untouchableOriginally posted by Sunce
"I flew by private plane right away to Serbia [after her fourth round win], so I arrived that night [on Sunday] and I had treatment," she said afterwards. "I saw my doctors there I've been working with for a long time.
"I had more treatment in the morning and flew [back] yesterday, and so I was here in the afternoon. I had a light hit for half an hour to be ready.
"Otherwise, I don't think I would be able to have been on the court today, because I was really in a lot of pain."
jel mi se ovo samo pricinjavaili je ovo izjavila kako bi se unapred ogradila od poraza u polufinalu?
..pa da posle ispadne "bila sam povredjena, videli ste, lekari na terenu su dali sve od sebe.. kao i ja.. povreda me je sprecila blablablitrucj.."
![]()
jedva cekam da cujem Anin zavrsni vrisak u cetvrtak!![]()
![]()
Originally posted by MarvinJelena je pobedjivala Safinu na sljaci, ali ovo je druga Safina. Medjutim, Dementieva nije igrala dovoljno dobre paralele niti je Safinu drzala na osnovnoj liniji. Ja mislim da Jelena ima problem samo sa Anom, ona je Enanova naslednica od koje se izgleda plasi.
Neka neka Sunce... Pusti ti njih i njihove ubitačne forhende.
Ti samo stigni i vrati, stigni i vrati, stigni i vrati ....![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!