Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinAna ako smanji greske ide do finala!
Ana trenutno igra protiv sebe samo. I nije da joj nešto ide...
No, videćemo![]()
Safina mala bi baš i mogla da izbaci Šarapovu![]()
(a pojma nemam kako igra ova nova ona... nisam gledao Berlin)
Originally posted by UlixNikad nisam video da Penetta bolje igra.
Sve u svemu:
K. Srebotnik me je zaista impresionirala. Panetta ne znam kako je igrala, jer sam pogledao samo kraj drugog seta, kad je Jelenin mec prekinut (i slazem se sa Marvinom, Jeleni ne bi trebalo duze od deset minuta da zavrsi taj mec).
Djokovic je odigrao ubedljivo najdosadniji mec koji sam skoro gledao, dva puta sam svojevoljno odlutao u endokrinologiju koju sam navodno ucio u vreme meca.![]()
Ana i dalje mora manje da gresi, inace je bila slatka i ubedljiva kao i uvek.![]()
Originally posted by UlixJa volim Radvansku, ali Cibulkovu ne mirisem. Ona je Jelenina muciteljica, i gotovo, smestio sam je na hejt policu.
Meni je Radvanska bas simpaticna, kao i Cibulkova.![]()
Ne volim Hantuhovu, Anu Cakvedadze, Nikol Vajdisovu i pomalo me nervira i Sarapova, premda je to sa njom kombinacija prezira, divljenja, straha i neke vrste erotske pomame.![]()
Originally posted by kiss addictKo zna, mozda je to za Popaja glupi spiker izmislio. Kad god postoji prenos na eurosportu ,ja prebacim na taj kanal. Na rts-u preteruju sa 'super Jeca', 'nasa teniska princeza' itd.
hoće hoće, Ana![]()
![]()
p.s. počela sam konačno da gotivim Jelenu. juče je davala neku izjavu i rekla da joj je ruka otečena i da sada izgleda kao Popaj![]()
Originally posted by Suncema ona lično izgovorila na serBskom jeziku. davala intervju za neku našu televiziju. mnogo je bila simpatičnaOriginally posted by kiss addictKo zna, mozda je to za Popaja glupi spiker izmislio. Kad god postoji prenos na eurosportu ,ja prebacim na taj kanal. Na rts-u preteruju sa 'super Jeca', 'nasa teniska princeza' itd.
hoće hoće, Ana![]()
![]()
p.s. počela sam konačno da gotivim Jelenu. juče je davala neku izjavu i rekla da joj je ruka otečena i da sada izgleda kao Popaj![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!