Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Srebotnik mi je nova omiljena teniserka. :pinknaocari: Bravo!

Sad cekam Sereninu konferenciju za stampu: "She (Katarina) had many lucky shots. She didn't win, I lost..." :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
Ana trenutno igra protiv sebe samo. I nije da joj nešto ide...
No, videćemo :D

Safina mala bi baš i mogla da izbaci Šarapovu :fige:
(a pojma nemam kako igra ova nova ona... nisam gledao Berlin :sigh: )
Ana ako smanji greske ide do finala!

Safina je fenomenalno igrala u Berlinu i mislim da i ona moze do finala.

Berlinka (Safina) I Rimljanka (Jelena) u Parizu. :drama: Mnogo volim da mastam :merlinka: .
By Paranoid Androgynoid
jao sta sam ja sve ovde propustila :placko:
a i meceve sam propustila.. mada, zna se sta ja cekam - finale! :smug:
a zna se i koje :giggle:
pa da opet pratimo na chatu u troje :grouphug: i da delimo cokoladu :sweet:

bravo za Anu :up:
Korisnikov avatar
By IriS
opet nisam gledala Anu :cupakosu:

ali je Serena ispala, što znači da će Ana lakše do polufinala, a onda preko Jelene do finala :yay:
Korisnikov avatar
By Marvin
Preko Jelene neće niko do finala. :ozbiljan:
Molim lepo.
Originally posted by Sunce
Berlinka (Safina) I Rimljanka (Jelena) u Parizu. :drama: Mnogo volim da mastam :merlinka: .
Tako i ja "planiram" :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
hoće hoće, Ana :dance:

:njanja:

p.s. počela sam konačno da gotivim Jelenu. juče je davala neku izjavu i rekla da joj je ruka otečena i da sada izgleda kao Popaj :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nepravda!!! Nepravda!!!!
:protest:

U isto vreme je bilo 1:0, 4:2 a Panetu su pustili preko 20 minuta da završi!
Jeleni je trebalo 10 maximum.

Nepravda :njuska:
Korisnikov avatar
By Berserker
JJ vs DC
7-5
4-2
Nastavak sutra.

Posle Dominike:
4th - Radwanska
QF - Pennetta
SF - Ivanovic

Verujem da ce biti ovakav razvoj dogadjaja kod JJ, a ako stigne do finala, tamo ce je chekati neko od sledetjih:
Sharapova ili Safina, mada nikad se ne zna ko bi mogao da se probije u finale. Primer je Tsonga na Aussie Openu.
Korisnikov avatar
By Berserker
Pazi Marvine, mozda oni imaju ''neko osvetljenje'' na Shatrijeu...
Ali mozda ovo dobro dodje JJ zbog povrede. Na kraju krajeva, Cibulka i Jeca imaju slichan servis pa prognoziram da tje sutra rezultat biti:
7-5 6-4
Ali uvek postoje iznenadjenja... I dobra i ona... znash vetj...
Korisnikov avatar
By Berserker
A evo i rasporeda:
JJ vs DC NE PRE 12:00 na terenu 1.
By Ulix
Sve u svemu:

K. Srebotnik me je zaista impresionirala. Panetta ne znam kako je igrala, jer sam pogledao samo kraj drugog seta, kad je Jelenin mec prekinut (i slazem se sa Marvinom, Jeleni ne bi trebalo duze od deset minuta da zavrsi taj mec).

Djokovic je odigrao ubedljivo najdosadniji mec koji sam skoro gledao, dva puta sam svojevoljno odlutao u endokrinologiju koju sam navodno ucio u vreme meca. :)

Ana i dalje mora manje da gresi, inace je bila slatka i ubedljiva kao i uvek. :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma nemaju osvetljenje.
Komentatori na ESu su baš pričali o tome kako je mnogo tamnije nego što mi vidimo zbog nekih sočiva, čuda...

Bezveze skroz.
Još sad kad se tasmanijski đavo iz Slovačke (samo čekam da šljaka krene u vrtlozima da vijori kako se kreće) potpuno vrati sutra.
:rafal:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je muka od te Cibulkove - buldoga buldozerskog sa torpedom u nogama i forhendu. Kad god je vidim, setim se one muke u Slovackoj. Idem da smisljam bajalicu za sutra...Cibulkova baaa, baaa.
Jbt., Jelena nailazi na sve same terminatorke u razvoju. Pa taj buldog je igrao u Finalu sa Sarapovom. :wow: A Radvanska, ona tek ima pregled terena i sva je bezlicna i flegmaticna. Deluje mi kao ovcica.

Hantuhova - divokoza, Alona Bodarenko - koza, Cibulkova - buldog, Radvanska - ovcica. :zastava:
By Ulix
Meni je Radvanska bas simpaticna, kao i Cibulkova. :sweet:

Ne volim Hantuhovu, Anu Cakvedadze, Nikol Vajdisovu i pomalo me nervira i Sarapova, premda je to sa njom kombinacija prezira, divljenja, straha i neke vrste erotske pomame. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Sve u svemu:

K. Srebotnik me je zaista impresionirala. Panetta ne znam kako je igrala, jer sam pogledao samo kraj drugog seta, kad je Jelenin mec prekinut (i slazem se sa Marvinom, Jeleni ne bi trebalo duze od deset minuta da zavrsi taj mec).

Djokovic je odigrao ubedljivo najdosadniji mec koji sam skoro gledao, dva puta sam svojevoljno odlutao u endokrinologiju koju sam navodno ucio u vreme meca. :)

Ana i dalje mora manje da gresi, inace je bila slatka i ubedljiva kao i uvek. :love:
Nikad nisam video da Penetta bolje igra. :wow: Tesko Jeleni.

Novakovi mecevi mi postaju dosadni. U pravu si. Posebno me nervira kad prica sam sa sobom, pa kao nasmeje se kiselo kad pogresi pa nastavi dalje. Uh...Cesto okrenem na drugi program ili mec.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Meni je Radvanska bas simpaticna, kao i Cibulkova. :sweet:

Ne volim Hantuhovu, Anu Cakvedadze, Nikol Vajdisovu i pomalo me nervira i Sarapova, premda je to sa njom kombinacija prezira, divljenja, straha i neke vrste erotske pomame. :giggle:
Ja volim Radvansku, ali Cibulkovu ne mirisem. Ona je Jelenina muciteljica, i gotovo, smestio sam je na hejt policu.

Anu Cekvetadze volim. :tos:
By Ulix
Kako neko uopste moze da voli Anu C? :drama:

Cibulkova neodoljivo lici na moju komsinicu kod kuce, pa sam se odmah emotivno vezao za nju. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana Cekvetadze mi deluje pametno i ima nesto lepo u ocima i licu. Kad sam je slusao kad prica, nije mi izgledala plitko, eto tako. Ne gledam samo igru.
By Ulix
Meni i Kuznjecova deluje pametno, pa opet... :dude:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pre neko vece sam slusao Kuznjecovu na nekom klipu. Njen glas je poput glasa tek mutiranog decaka. Mnogo mi je smesan njen engleski.

Anna ima nesto produhovljeno u sebi. Neku osetljivost koju volim. I crte lica su joj blage i deluje mi kao jako draga osoba. Malo ja lupetam ali ne zamerite.

Slika
Slika
By Ulix
Ane mi Ivanovic, imam strasan utisak da je Kuznjecova lezbejka. :ples:

Cakvetadze treba pod hitno da kupi pakovanje za kosu, to joj je moja preporuka. :shtap:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma Kuzi jeste lezi, nema tu sta da se prica. Ako u Birmingenu Jelena prepusti finale Anni, mirisace mi na manipulaciju.
Originally posted by kiss addict

p.s. počela sam konačno da gotivim Jelenu. juče je davala neku izjavu i rekla da joj je ruka otečena i da sada izgleda kao Popaj :smeh:
Ko zna, mozda je to za Popaja glupi spiker izmislio. Kad god postoji prenos na eurosportu ,ja prebacim na taj kanal. Na rts-u preteruju sa 'super Jeca', 'nasa teniska princeza' itd. :bljak:

Stvarno si pocela da je gotivis? :chestram: :shocked: Danas se u mecu njena mama tako slatko nasmejala kad joj je davala podrsku. :mama: Ja verujem da sam vise uz Jelenu zato sto sam je vise gledao, a mozda zato sto mnogo snaznije ostvaruje komunikaciju sa publikom i gledaocima.

Ana mi ponekad deluje sterilno i plasticno, nedodirljivo. Danas je igrala fenomenalno - rasturala je forhendima a govor tela joj je bio sampionski. Anino vreme tek dolazi.

Steta sto Jelena nema vecu visinu :( . :jerry:

Cibulkovaaaaaaaaaaaa, baaaaaaaa, baaaaaaaaa, imas nocne more, da. :bic:
Korisnikov avatar
By Marvin
E.. ljudi... pa ja sam mislio da oko Kuzi-lezi dileme nema :puzzle:

Da, Novak smara jako... I ja prebacim lepo pa uživam. A sad ga čeka pomanihtali Metju.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
Originally posted by kiss addict

Ko zna, mozda je to za Popaja glupi spiker izmislio. Kad god postoji prenos na eurosportu ,ja prebacim na taj kanal. Na rts-u preteruju sa 'super Jeca', 'nasa teniska princeza' itd. :bljak:

ma ona lično izgovorila na serBskom jeziku. davala intervju za neku našu televiziju. mnogo je bila simpatična :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Kako volim ovakav tenis.
Kao zid protv zida.
Viner se gradi 5 poena.

Divno :love:
Korisnikov avatar
By spliff
prvi poen je trajao 30 udaraca :hvala:
Korisnikov avatar
By Marvin
A meč je okrenula na set loptu protiv sebe.
E, za to treba imati pelju! :klap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!