Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by svejednoMoj sto je poklon od moje divne sestre
@ Svi
Zaista svi imate te 'profi' stolove & TFT monitore.. mozda je Sunce ipak upravu..?
![]()
Originally posted by jukieEvo, ja sam slikao sinoc, nista nisam cistio, jel i na slici se vide:
Vama je sve čisto i uredno okolo, skoro niko nema ni papirića oko kompjutera (sem u štampaču). Kod mene okolo stoji masa papira (uključujući i one male papiriće za hvatanje beleškica, sad vidim da ih još neki imaju). Gde su vam stoni kalendar, hemijske (neka od njih čak i piše), mobilni, fiksni, rokovnik, digitron, termometar, čaša sa vodom, kuhinjska krpa, lenjir, roman, vizuelna enciklopedija prirode, obična vizuelna enciklopedija, muhotuk (ona lopatica kojom se jure pčele po sobi)?
Originally posted by svejednoOriginally posted by jukie
Vama je sve čisto i uredno okolo, skoro niko nema ni papirića oko kompjutera (sem u štampaču). Kod mene okolo stoji masa papira (uključujući i one male papiriće za hvatanje beleškica, sad vidim da ih još neki imaju). Gde su vam stoni kalendar, hemijske (neka od njih čak i piše), mobilni, fiksni, rokovnik, digitron, termometar, čaša sa vodom, kuhinjska krpa, lenjir, roman, vizuelna enciklopedija prirode, obična vizuelna enciklopedija, muhotuk (ona lopatica kojom se jure pčele po sobi)?
Mislim, valjda su 'normalniji' ovi uredni radni prostori.. Zavisi od osobe u kakvom okruzenju joj prija da radi..
.. Ja volim 'organizovani haos' - pruzim ruku & uzmem sta mi treba, kada bi sve imalo svoje /nepromenljivo/ mesto licno ne bih mogao da se snadjem![]()
..
No.. ..2 each hes own.
pS. Mada kapiram da su mnogi slikali gajbu koju samo iznajmljuju zbog radi studiranja, i verujem da tu provode manje vremena & da imaju manje stvari nego u 'maticnoj' kuci.
Originally posted by jukiebeleske belezim u racunar
Originally posted by svejednoTaj milje je uspomena od pokojne mi bake.
@ A777
Zaista, sto drzis taj milje? Kapiram da ti se svidja, inace ne bi drzala, ok to, nego men' bi smetao ... nekako bi ga non-stop pomerao i misem i tastaturom.. ..jos ja i pusim, znaci izgoreo bi' to, ne gine mu![]()
Originally posted by andjelanisi u pravu. na monitore sa DVI ide različita carinska tarifa od ovih sa VGA, ali se oba oporezuju po posebnoj stopi od 8%. monitori sa TV tjunerom se oporezuju po opštoj stopi od 18%.
ako monitor ima dvi moze da se nakaci na dvd player i sl pa se taj uredja smatra kao tv (a ne kompjuterska oprema) i samim tim nije pdv 8% vec 18% (to je ustvari promenjeno kako bi se nasa drzava uvukla u dupe EU koja je povecala porez na uvoz monitora sa dvi)
Originally posted by 2Q2Bstr8carisnka tarifa za sta? ako mislis kao sto je EU uvela, jbga nismo u EU.. znaci za sta?
nisi u pravu. na monitore sa DVI ide različita carinska tarifa od ovih sa VGA, ali se oba oporezuju po posebnoj stopi od 8%. monitori sa TV tjunerom se oporezuju po opštoj stopi od 18%.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!