Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Çâðê_DUP
a lepi su nam kompjuteri :)

sutra obavezno slikam po svetlu :)
Korisnikov avatar
By bakalar
@ Angelina777

ahahahah, ladno imas ono sto su nase bake fuck kako se zove ... :D

hit!

moderno & tradicionalno

:alexis:

na kraju krajeva, svi lice ...

edit: Milje (jednina) jel tako ?
:tushe:
Korisnikov avatar
By svejedno
Lepi..?

Covece, ja zaradjujem preko ovog desk topa, tu mi bleje programi, lap mi sluzi samo za net & word, manje-vise.. i za filmove, pa spojim monitore..
..

Treba mi novi kompjuter, ovako najvise vremena provodim prebacujuci ono sto sam uradio u npr Photoshopu ili Corelu na lap.top, pa onda salji mrezom poslodavcu..

..

Zayebancija bez potrebe..

pS. novi CELI kompjuter ;)
By Çâðê_DUP
Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Evo slikao sam mobilnim i sada samo još treba da smislim kako to da prebacim ovde
Korisnikov avatar
By Sunce
Izvinite sto pitam, da li se vi to mozda palite na kompove, mislim to je afrodizijak, sta? :misli:
Korisnikov avatar
By svejedno
Svi imate stolove bas kao profi za komp, co'ecje.. ja ne volim takve stolove... a meni jos ispod astala (s'o bi reko Jukie) stoji ona kutija prepuna svega & svacega.. te daje utisak nereda veceg no sto jeste ...majkemi ;)

..

@ Sunce

Jok, ne'am pojma iskreno ni zasto sam postavio sliku.. juce mi delovalo kao dobra ideja..

..tipa, ako se neko seti, treba mi novi komp & primam donacije, javite se na U2U ;)

@ A777

Zaista, sto drzis taj milje? Kapiram da ti se svidja, inace ne bi drzala, ok to, nego men' bi smetao ... nekako bi ga non-stop pomerao i misem i tastaturom.. ..jos ja i pusim, znaci izgoreo bi' to, ne gine mu ;)

@ Svi

Zaista svi imate te 'profi' stolove & TFT monitore.. mozda je Sunce ipak upravu..?

;)
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Sunce
Izvinite sto pitam, da li se vi to mozda palite na kompove, mislim to je afrodizijak, sta? :misli:
pa ne znam za ostale :giggle:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by svejedno

@ Svi

Zaista svi imate te 'profi' stolove & TFT monitore.. mozda je Sunce ipak upravu..?

;)
Moj sto je poklon od moje divne sestre :)

A kako stvari stoje, izgleda da cu konachno da dobijem TFT monitor za rodjendan sledece nedelje :eya:

Imash neku preporuku andjela? Da je 19", sa DVI-jem, ne znam jel ocu wide ili 'narrow' :)
Korisnikov avatar
By andjela
pa ako je 19" onda obican (wide 19" je suvise nizak)
a za predlog pa ne znam neki samsung (ne znam sad tacno koji model je aktuelan sa dvi), vidi na sasmungovom sajtu :)

samo znaj da ti je pdv na monitor sa dvi 18% a za monitor bez dvi 8%
By Swanheart

;)

:lol:

ovaj sto je beba za onaj u Cacku, taj kuci jede malu decu za dorucak :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by andjela

samo znaj da ti je pdv na monitor sa dvi 18% a za monitor bez dvi 8%
lol wut? shto to :)
jel vredi onda DVI? :)
Korisnikov avatar
By andjela
pa bolja je slika (ne extremno, ali vredi)

ako monitor ima dvi moze da se nakaci na dvd player i sl pa se taj uredja smatra kao tv (a ne kompjuterska oprema) i samim tim nije pdv 8% vec 18% (to je ustvari promenjeno kako bi se nasa drzava uvukla u dupe EU koja je povecala porez na uvoz monitora sa dvi)
Korisnikov avatar
By jukie
Vama je sve čisto i uredno okolo, skoro niko nema ni papirića oko kompjutera (sem u štampaču). Kod mene okolo stoji masa papira (uključujući i one male papiriće za hvatanje beleškica, sad vidim da ih još neki imaju). Gde su vam stoni kalendar, hemijske (neka od njih čak i piše), mobilni, fiksni, rokovnik, digitron, termometar, čaša sa vodom, kuhinjska krpa, lenjir, roman, vizuelna enciklopedija prirode, obična vizuelna enciklopedija, muhotuk (ona lopatica kojom se jure pčele po sobi)?
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by jukie
Vama je sve čisto i uredno okolo, skoro niko nema ni papirića oko kompjutera (sem u štampaču). Kod mene okolo stoji masa papira (uključujući i one male papiriće za hvatanje beleškica, sad vidim da ih još neki imaju). Gde su vam stoni kalendar, hemijske (neka od njih čak i piše), mobilni, fiksni, rokovnik, digitron, termometar, čaša sa vodom, kuhinjska krpa, lenjir, roman, vizuelna enciklopedija prirode, obična vizuelna enciklopedija, muhotuk (ona lopatica kojom se jure pčele po sobi)?
Evo, ja sam slikao sinoc, nista nisam cistio, jel i na slici se vide:

Otvorena knjiga, casa vode, cigarete, upaljac, pederusa u kojoj boga pitaj sta sve ima, flasa nekog soka, makazice, dosta papira (medju kojima je i par zatvorenih knjiga) olovke & hemijske (neke zaista i pisu ;) ), kacket koji uopste nije moj...vidim tu je i (moj) rucni sat..etc..

..i naravno, ona rupa bez dna u vidu kutije ispod stola..

..

Sto? ;)

..

Mislim, valjda su 'normalniji' ovi uredni radni prostori.. Zavisi od osobe u kakvom okruzenju joj prija da radi..

.. Ja volim 'organizovani haos' - pruzim ruku & uzmem sta mi treba, kada bi sve imalo svoje /nepromenljivo/ mesto licno ne bih mogao da se snadjem ;)

..

No.. ..2 each hes own.

pS. Mada kapiram da su mnogi slikali gajbu koju samo iznajmljuju zbog radi studiranja, i verujem da tu provode manje vremena & da imaju manje stvari nego u 'maticnoj' kuci.
Korisnikov avatar
By djo
Slika
Slika
Slika
ovo je moja sneguljica :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
moj mitjko je vec bio vidjen ovde, ali najbitniji deo je mish koji menja boje... to je gay mish :giggle:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
E, Bojandjo, mislim da sam ti video laptop u 'Idiotu' jednom prilikom..

..

Lep komp.
By Swanheart

Mislim, valjda su 'normalniji' ovi uredni radni prostori.. Zavisi od osobe u kakvom okruzenju joj prija da radi..

.. Ja volim 'organizovani haos' - pruzim ruku & uzmem sta mi treba, kada bi sve imalo svoje /nepromenljivo/ mesto licno ne bih mogao da se snadjem ;)

..

No.. ..2 each hes own.

pS. Mada kapiram da su mnogi slikali gajbu koju samo iznajmljuju zbog radi studiranja, i verujem da tu provode manje vremena & da imaju manje stvari nego u 'maticnoj' kuci.

ummmmmm

papiricu sa leve strane izmedju monitora i energetskih pitja, stoni kalendar u okviru papirica, hemijske na desnoj strani u solji urban shopa, digitron pored muzickog stiba koji se ne vidi, casa sa sokom na desnoj strani :lol: + gomila sitnih stvarcica u onom mini haosu na desnoj strani.

i ja volem svoj organizovani haos.
mada kad bolje razmislim ovde mi je veci haos na stolu nego kuci, mada ovde sam ionako deo slobodnog vremena ( citaj celu noc ) za racunarom
Korisnikov avatar
By andjela
beleske belezim u racunar :)
kalendar imam u racunaru
moblnim slikam :giggle:
fiksni je na fotelji
digitron imam u racunaru :)
casa se nije videla sa slici

ostalo mi ne treba :)
Korisnikov avatar
By svejedno
...
beleske belezim u racunar :)
kalendar imam u racunaru
digitron imam u racunaru :)
A i to sto kazes :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bojandjo
Slika
so carrie bradshaw...

;)
By Çâðê_DUP
@ A777

Zaista, sto drzis taj milje? Kapiram da ti se svidja, inace ne bi drzala, ok to, nego men' bi smetao ... nekako bi ga non-stop pomerao i misem i tastaturom.. ..jos ja i pusim, znaci izgoreo bi' to, ne gine mu ;)
Taj milje je uspomena od pokojne mi bake.
Korisnikov avatar
By Rei
imao sam i ja takvog misha ns.happy :)

LM juche sam dobio monitor...

Slika

:)
Korisnikov avatar
By erkondisn
evo i mog, zajedno s pripadajucim artiklima :D

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako monitor ima dvi moze da se nakaci na dvd player i sl pa se taj uredja smatra kao tv (a ne kompjuterska oprema) i samim tim nije pdv 8% vec 18% (to je ustvari promenjeno kako bi se nasa drzava uvukla u dupe EU koja je povecala porez na uvoz monitora sa dvi)
nisi u pravu. na monitore sa DVI ide različita carinska tarifa od ovih sa VGA, ali se oba oporezuju po posebnoj stopi od 8%. monitori sa TV tjunerom se oporezuju po opštoj stopi od 18%.

on: i moj sto je običan, pisaći. dovoljno je velik osim što ispod nemam mesta za noge zbog zvučnika. :doh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
erkondishn, dva mobitela, jedna bucica zaturena, par klompi, jedna kita cveca... soooooo gay :zongler: :giggle:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by 2Q2Bstr8
nisi u pravu. na monitore sa DVI ide različita carinska tarifa od ovih sa VGA, ali se oba oporezuju po posebnoj stopi od 8%. monitori sa TV tjunerom se oporezuju po opštoj stopi od 18%.
carisnka tarifa za sta? ako mislis kao sto je EU uvela, jbga nismo u EU.. znaci za sta?

monitor sa DVI se ne tretira kao kompjuterska oprema (u nasoj drzavi) jer na njega mozes da nakacis dvd player, sony ps3, xbox360 i ostale stvari koje se kace na TV. kao sto rekoh nasi pokusavaju da se prave evropljani kada ne treba. sto ne stave iste cene harware_a kao u nemackoj naprimer (ne isplati se to).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!