Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by starkyNa prošloj žurci je bilo 380 ljudi.Originally posted by Egmont
Želja ti neće biti uslišena.
to samo pokazuje koliko te zanima da se lgtb svet koji dolazi na zurke lepo provede...stalo ti je samo do sebe i svojih dvadesetak prijatelja...
Originally posted by Calypso
Lokacija i prostor su ok, ljudi koji dolaze su super al eto mogla bi bar jedno vece da bude muzika u nekom pop-rock DANCE fazonu.
recimo muzika za kukove a ne samo klimanje glavom
Originally posted by ogi_nsSlazem se.
pridruzujem se hajci na ogavne muzike predjasnjih zurki...
hocem i ja nesto komercijalnije, strano, poznato...
Originally posted by BellyButtonbrate, al nas ti lepo naruži, mislim nas koji volimo tu muziku. no, dobro, cenim tvoje mišljenje, barem nije pljuvačko (zamalo da nije haha), no nikako ne delim tvoje mišljenje. to što ti promašiš da čuješ u muzici sa spejsi tonovima i banalnim remixima, ja i dalje čujem u muzici koju ti primarno slušaš, ali to nije tema... to je offtopic ...
I ako bih imao nekakve pozitivne utiske, pali bi u vodu pred chinjenicom da se na zurkama uvek pushta muzika za antisluhiste, gomila neartikulisane buke sintetichkih spacey tonova koji rezu mozak ili pak too catchy tunes upakovane u fancy remixe koji zvuche banalno i potpuno demotivishuce za bilo kakav pokret, a ne igranje...
Originally posted by *STATUS*Nema to veze sa tim sto je neko gej, vec sa njegovom inteligencijom...
OPSTI ZAKLjUCAK : Narodnjaci su nesto sto ce uvek privlaciti gej ljude... eto sada je i Vip prazan zbog Toxica....
Originally posted by novyVidjao sam mnogo intelektualaca koji djuskaju uz Seku, Cecu, Seku, Stoju.... pa se toga ne stide...
Nema to veze sa tim sto je neko gej, vec sa njegovom inteligencijom...
A sto se tice cena, jes' malo skupo, mada da sam na mestu organizatora, i ja bih drao tetke
Originally posted by Egmontvise si mi se svidjao dok je prelivalo
Bogami, cico, dalek si ti put prevalio kad mene ljubiš? Ili je to zato što sam smršao?
Originally posted by *STATUS*to se zove seljak covek
jedan od mojih najboljih drugova je doktor nauka, znaci mozak od coveka... i nema nista protiv toga da povremeno djuska uz narodnjake.... to se zove covek bez kompleksa....
Originally posted by novyudaj se za mene !!!
e sad, aj nek neko napravi gej zurku na kojoj ce se pustati drum'n'bass
Originally posted by radijacijaOriginally posted by *STATUS*to se zove seljak covek
jedan od mojih najboljih drugova je doktor nauka, znaci mozak od coveka... i nema nista protiv toga da povremeno djuska uz narodnjake.... to se zove covek bez kompleksa....
Originally posted by Egmontmuka naterala:zev:Originally posted by starkyNa prošloj žurci je bilo 380 ljudi.Originally posted by Egmont
Želja ti neće biti uslišena.
to samo pokazuje koliko te zanima da se lgtb svet koji dolazi na zurke lepo provede...stalo ti je samo do sebe i svojih dvadesetak prijatelja...
Originally posted by *STATUS*Srce malo neobavešteno
ima li nesto veceras u Apartmanu ?
Originally posted by *STATUS*
ima li nesto veceras u Apartmanu ?
rekose mi da ima neka pena party u Vipu, "vodka party" u Kamelotu, isto neki party "LATINO TEQUILA PARTY" u Espehu
ooo, jesu li to vlasnici klubova poceli da koriste mozak i da menjaju politike od straha zbog konkurencije i monopola....
svaka cast... imate podrsku najpopularnijeg forumasa u Srbiji...
veceras cu sve da posetim... samo ne znam redosled, ali overicu svako mesto po malo... pa ko zeli da me vidi, neka se potrudi...
Originally posted by *STATUS*sta se lozis :*Originally posted by radijacijaOriginally posted by *STATUS*to se zove seljak covek
a "gradjani", "urbani" "normalni" su oni koji NE slusaju narodnjake...
aha, sad sam ukapirao...
more masrrrrsh
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!