Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Ehh...taj Apartman

Apartman mi savrseno odgovara, ne zelim drugu lokaciju
14
22%
Apartman je ok, ali je postalo monotono
28
44%
Kad ce vise zurke na nekom drugom mestu?
21
33%
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Egmont
Želja ti neće biti uslišena.

to samo pokazuje koliko te zanima da se lgtb svet koji dolazi na zurke lepo provede...stalo ti je samo do sebe i svojih dvadesetak prijatelja...
:offtopic:
By Swanheart
ja volim muziku na l&q zurkama a ne spadam u tih 20ak prijatelja, pa?
Korisnikov avatar
By Delete
Aj ne prepucavajte se, otvorite sebi temu za muziku, ovo je tema u kojoj govorimo o samoj lokaciji.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Klub ce biti sve prazniji.
Jbg.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by starky

to samo pokazuje koliko te zanima da se lgtb svet koji dolazi na zurke lepo provede...stalo ti je samo do sebe i svojih dvadesetak prijatelja...
Na prošloj žurci je bilo 380 ljudi.
Korisnikov avatar
By 18.novembar
Originally posted by Calypso
Lokacija i prostor su ok, ljudi koji dolaze su super al eto mogla bi bar jedno vece da bude muzika u nekom pop-rock DANCE fazonu.

:dancing: :dancingfever: :dancing: :dance:

recimo muzika za kukove :D a ne samo klimanje glavom :B

E, bas tako :)
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by ogi_ns
pridruzujem se hajci na ogavne muzike predjasnjih zurki...

hocem i ja nesto komercijalnije, strano, poznato... :protest:
Slazem se.
Na samog sebe uticem igrajuci uz muziku uz koju mi se ne ugra i pricajuci unaokolo sa drustvom ne bi li se bolje proveo... Ja znam da ima mnogo fanova onakve muzike, ali isto tako znam da ima mnogo vise fanova komercijale. Pa ajde barem u program uvedite malo novijih, popularnijih stvari. A bila bi najbolja ideja kada bi postojalo poneko vece komercijale.
A sto se tice Apartmana, kao prostora, mislim da bi i to valjalo promeniti. Verovatno je tesko naci pravi prostor ali neki vid sale bi bio mnogo bolji od ovog stana bez pregradnih vrata. Ali s obzirom na uslove i situaciju, prostor je bolje i takav nego nikakav.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by BellyButton
I ako bih imao nekakve pozitivne utiske, pali bi u vodu pred chinjenicom da se na zurkama uvek pushta muzika za antisluhiste, gomila neartikulisane buke sintetichkih spacey tonova koji rezu mozak ili pak too catchy tunes upakovane u fancy remixe koji zvuche banalno i potpuno demotivishuce za bilo kakav pokret, a ne igranje...
brate, al nas ti lepo naruži, mislim nas koji volimo tu muziku. no, dobro, cenim tvoje mišljenje, barem nije pljuvačko ;) (zamalo da nije haha), no nikako ne delim tvoje mišljenje. to što ti promašiš da čuješ u muzici sa spejsi tonovima i banalnim remixima, ja i dalje čujem u muzici koju ti primarno slušaš, ali to nije tema... :) to je offtopic ...

Elem, poent je da su LnQ žurke oduvek bile poznate po TVRDJOJ muzici, da je retko, ali ok, bilo je, bilo tu pop žurki, sa mekim zvukom, pa i sa popularnom muzikom. jbte, daju vam prst, vi biste celu šaku, e meni ipak drago što to neće ;)
Ja LnQ cenim baš zato što za razliku od smrdljivog X-a, Flojda, VIP-a ima ono što ja volim da čujem, i nisu pobogu svi pederi oni koji slušaju pop, narodnjake i po mom mišljenju jadnu popularnu muziku propraćenu majsnijim tračevima nego što je sama muzika. Ako vam je do toga, VIP i dalje radi valjda, pa idite tamo.
Jbg, hiljadu ljudi, dve hiljade muda ili sisa, koje-a gore dole.

i ljudi moji, na poslednjih nekoliko žurki od ng do poslednje, sve su bre bile pune, manje ili više, a sa druge strane, sve su bile različite, od muzike, do dela ljudi koji se menjaju, naravno tu je i stalna postavka.

jedna od stvari koja mi nije jasna, kako pljuvati po nečemu što nedovoljno poznaješ ?
mislim, ja pljujem po vipu, jer sam nekada pre par meseci u par navrata odlazio tamo, vikend za vikendom, da bi se uverio, pošto mi je neverovatno da se i tamo ljudi provode, pa sad i dalje mi to ne daje za pravo da previše pljujem po tome.

no, kako sam rekao, ili u drugom maniru ponovljeno, ljudima se ne može ugoditi.
Korisnikov avatar
By radijacija
e
meni skroz interesantno da citam ovakvu prepisku

koliko sam ja ukapirao
te zurke i nisu napravljene za one koji vole komerc. muziku
jer oni vec imaju gde da odu
dakle
ako volite komerc, nemojte ici u apartman
ostavite ga onima kojima se muzika dopada
simple as that

i da,
crni borise
ewox je dominirao
aj opet!
Korisnikov avatar
By Egmont
Bogami, cico, dalek si ti put prevalio kad mene ljubiš? Ili je to zato što sam smršao? :D
Korisnikov avatar
By novy
apartman je ok, mada bi bilo zanimljivo i malo promeniti mesto..
muzika je cool..
atmosfera nikako nije pozerska.. meni su cak te zurke postale najbolji provod u gradu generalno..
od kako je plastik pukao, a s njim i sve ostalo..

e sad, aj nek neko napravi gej zurku na kojoj ce se pustati drum'n'bass :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ja sam bio do sada na dve zurke tamo... bilo bi smesno da se neka gej zurka odrzi bez STATUS-a... najpoznatijeg srpskog gay forumasa...

ali zurke su postale dosadne... svi djuskaju do nekih 2h...do 3h su svi uzasno smoreni... 3h pola njih ode u Vip ili na neke narodnjake... u 4-4.30h odu svi ostali... opsti zakljucak ... DOSADNO...

pritom su mi se mnogi momci zalili na sledece stvari a i ja se slazem... ito :

- skup ulaz 250 din je mnogo :)
- zasto pored tako skupog ulaza mora i garderoba da se placa
- skupe cene pica... (u ostalim gay klubovima su DUPLO jeftinije...)
- muzika bi mogla da bude malo vise komercijalnija... ok, kapiram da organizatori ne Seku, Cecu i ostale... ali moze malo Madona, Kylie, aktuelna komercijala.... ) ne vole bre ljudi temstke zurke...

OPSTI ZAKLjUCAK : Narodnjaci su nesto sto ce uvek privlaciti gej ljude... eto sada je i Vip prazan zbog Toxica....

ljudi koji prave gej klubove su ukapirali da se sve vrti oko narodnjaka...
Korisnikov avatar
By novy
Originally posted by *STATUS*
OPSTI ZAKLjUCAK : Narodnjaci su nesto sto ce uvek privlaciti gej ljude... eto sada je i Vip prazan zbog Toxica....
Nema to veze sa tim sto je neko gej, vec sa njegovom inteligencijom...

A sto se tice cena, jes' malo skupo, mada da sam na mestu organizatora, i ja bih drao tetke :)
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se vrlo svidja Apartman :) ))
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by novy
Nema to veze sa tim sto je neko gej, vec sa njegovom inteligencijom...

A sto se tice cena, jes' malo skupo, mada da sam na mestu organizatora, i ja bih drao tetke :)
Vidjao sam mnogo intelektualaca koji djuskaju uz Seku, Cecu, Seku, Stoju.... pa se toga ne stide...

INTELIGENCIJA je nesto sto nema veze sa muzikom..... jer muzika je stvar ukusa....

jedan od mojih najboljih drugova je doktor nauka, znaci mozak od coveka... i nema nista protiv toga da povremeno djuska uz narodnjake.... to se zove covek bez kompleksa....a neki ljudi slusaju stranu muziku zbog kompleska da ce stvoriti losu sliku ako kazu da slusaju narodnjake...

Mislim da nikoga ne treba "drati" vec odrediti da organizator zaradi sasvim dovoljno.... guarana nabavna cena 40 din, tamo 250... nerealno :(
Korisnikov avatar
By radijacija
Bogami, cico, dalek si ti put prevalio kad mene ljubiš? Ili je to zato što sam smršao? :D
vise si mi se svidjao dok je prelivalo
pozdravlja te zaharije
:) ))
jedan od mojih najboljih drugova je doktor nauka, znaci mozak od coveka... i nema nista protiv toga da povremeno djuska uz narodnjake.... to se zove covek bez kompleksa....
to se zove seljak covek
;)
Originally posted by novy
e sad, aj nek neko napravi gej zurku na kojoj ce se pustati drum'n'bass :)
udaj se za mene !!!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by radijacija
jedan od mojih najboljih drugova je doktor nauka, znaci mozak od coveka... i nema nista protiv toga da povremeno djuska uz narodnjake.... to se zove covek bez kompleksa....
to se zove seljak covek

a "gradjani", "urbani" "normalni" su oni koji NE slusaju narodnjake...

aha, sad sam ukapirao...

more masrrrrsh :)

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by starky

Na prošloj žurci je bilo 380 ljudi.
muka naterala:zev:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
ma bre, sve sto Boris dotakne, ukljucujuci Apartman, pretvori u blago. :sudija:

u potpisu,
Bananica, vrelo chedo Alijanse:D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ima li nesto veceras u Apartmanu ?

rekose mi da ima neka pena party u Vipu, "vodka party" u Kamelotu, isto neki party "LATINO TEQUILA PARTY" u Espehu

ooo, jesu li to vlasnici klubova poceli da koriste mozak i da menjaju politike od straha zbog konkurencije i monopola....

svaka cast... imate podrsku najpopularnijeg forumasa u Srbiji...

veceras cu sve da posetim... samo ne znam redosled, ali overicu svako mesto po malo... pa ko zeli da me vidi, neka se potrudi...

:dj: :dj: :dj:
By Hans
Svako ima pravo na svoj izbor...
LnQ žurke su jako dobre, jer imate obezbeđenje, drugačiju garnituru ljudi...to prija videti. I prestanite da prebacujete Egmontu jer je više uradio za nas od tamo nekih gay ikona. Ako mi se sluša *GRAND*, otići ću na takvo mesto...slažem se da muzika u Apartmanu ume biti monotona...žurka kao takva iziskuje muziku za igranje, skakanje, bacanje, a ne cupkanje u mestu i iščekivanje nekog suptilnog basa...
Mene su učili da kvalitetna muzika pospešuje inteligenciju, mnogi inteligentni ljudi slušaju narodnjake...kažu da se o ukusima ne raspravlja...izvinite, ali osoba koja nosi "zebra" košulju i "tigar" pantalone, a spominje Kavalija...zaslužuje tretman modne policije :murkan:
Korisnikov avatar
By IriS
ima li nesto veceras u Apartmanu ?

rekose mi da ima neka pena party u Vipu, "vodka party" u Kamelotu, isto neki party "LATINO TEQUILA PARTY" u Espehu

ooo, jesu li to vlasnici klubova poceli da koriste mozak i da menjaju politike od straha zbog konkurencije i monopola....

svaka cast... imate podrsku najpopularnijeg forumasa u Srbiji...

veceras cu sve da posetim... samo ne znam redosled, ali overicu svako mesto po malo... pa ko zeli da me vidi, neka se potrudi...

:dj: :dj: :dj:
:smeh: :radosnice:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
kiss addict

drago mi je da ti izmamih osmeh.... :hvala:

Nemam nista protiv zurki u Apartmanu, ali 25O je MNOGO.....pice je mnogo skupo, garderoba isto.... to su stvari na kojima treba poraditi da bi sve bilo mnogo bolje... kapiram da je ulaz 100 ili 150, pa ajde...

:psiholog:
Korisnikov avatar
By radijacija
Originally posted by radijacija
to se zove seljak covek

a "gradjani", "urbani" "normalni" su oni koji NE slusaju narodnjake...

aha, sad sam ukapirao...

more masrrrrsh :)

:sladoled:
sta se lozis :*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!