Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by svejednoLittle Miss Sunshine.. jel da?!
..Ima jedna recenica by jedan deda iz ZaboravioSamKogFilma:
'Uzimati droge dok si mlad je prosto glupo, traciti zdravlje & snagu u tim godinama.. ..ali u mojim godinama, glupo je ne uzimati je.'
..
Originally posted by untouchableE, jesteOriginally posted by svejednoLittle Miss Sunshine.. jel da?!
..Ima jedna recenica by jedan deda iz ZaboravioSamKogFilma:
'Uzimati droge dok si mlad je prosto glupo, traciti zdravlje & snagu u tim godinama.. ..ali u mojim godinama, glupo je ne uzimati je.'
..
Originally posted by untouchable
i slazem se u potpunosti.. bicu ovisnik o necemu, ali ne o heroinu (time cu se predozirati ako mi neko kaze da bolujem od raka ili neceg slicnog i da znam da cu umreti brzo svejedno) ..ali alkoholicar sigurno, opijati - da, samo moram da smislim koji
Originally posted by svejednohihi.. imacu to u vidu, kad jos malo ostarim ova baba bi se navukla na kokain, ali ne zna da li ce imati tolike prihode ako uspe da zavrsi specijalizaciju kakvu planira, onda ce imati sigurno..Originally posted by untouchable
i slazem se u potpunosti.. bicu ovisnik o necemu, ali ne o heroinu (time cu se predozirati ako mi neko kaze da bolujem od raka ili neceg slicnog i da znam da cu umreti brzo svejedno) ..ali alkoholicar sigurno, opijati - da, samo moram da smislim koji
Iskustvo raznih ljudi preporucuje etar
Originally posted by untouchableTo već jeste.
ajoj.. ma, to i nije tako daleko kad malo bolje razmislim
Originally posted by untouchableTi bese studiras psihologiju?Originally posted by svejednohihi.. imacu to u vidu, kad jos malo ostarim ova baba bi se navukla na kokain, ali ne zna da li ce imati tolike prihode ako uspe da zavrsi specijalizaciju kakvu planira, onda ce imati sigurno..Originally posted by untouchable
Iskustvo raznih ljudi preporucuje etar
Originally posted by untouchablePa eto. Kad zavrsis, ti otvori privatnu psihoterapeutsku ordinaciju i pacijenti će da ti isfinansiraju redovno šmrkanje kokaina.
bese..
Originally posted by untouchableSrećna baba, srećni pacijenti, svi srećni
eto vidis kako si ukapirala sta sam gornjim postom htela reci.
i planiram da budem terapeut.. ekshli, analiticar.
malo cu se nacekati, ali cu bar biti srecna baba
Originally posted by starkyUze mi rec iz usta...
vidim sebe kao super bakicu,koja ce uvek biti za veselje,putovanja...naravno,prilagodjeno tim godinama...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!