Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Paranoid Androgynoid
Originally posted by svejedno

..Ima jedna recenica by jedan deda iz ZaboravioSamKogFilma:

'Uzimati droge dok si mlad je prosto glupo, traciti zdravlje & snagu u tim godinama.. ..ali u mojim godinama, glupo je ne uzimati je.'
..

Little Miss Sunshine.. jel da?! :)
cim sam krenula da citam taj deo posta, tvoje reci, pre nego sto si krenuo da citiras (parafraziras), sinuo mi je ovaj film u glavi i htela sam da napisem ovako nesto. :) skoro da sam 101% sigurna da o istom deki mislimo ;)
i slazem se u potpunosti.. bicu ovisnik o necemu, ali ne o heroinu (time cu se predozirati ako mi neko kaze da bolujem od raka ili neceg slicnog i da znam da cu umreti brzo svejedno) ..ali alkoholicar sigurno, opijati - da, samo moram da smislim koji :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by untouchable

..Ima jedna recenica by jedan deda iz ZaboravioSamKogFilma:

'Uzimati droge dok si mlad je prosto glupo, traciti zdravlje & snagu u tim godinama.. ..ali u mojim godinama, glupo je ne uzimati je.'
..
Little Miss Sunshine.. jel da?! :)
E, jeste :)

Thx, mrzim kada mi zabaguje mozak..

..u ovim godinama ;)
Korisnikov avatar
By svejedno

i slazem se u potpunosti.. bicu ovisnik o necemu, ali ne o heroinu (time cu se predozirati ako mi neko kaze da bolujem od raka ili neceg slicnog i da znam da cu umreti brzo svejedno) ..ali alkoholicar sigurno, opijati - da, samo moram da smislim koji :)

Iskustvo raznih ljudi preporucuje etar ;)
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by andjelat
Kako vidite sebe kad ostarite, kao babu, dedu?
kao pokvarenog menaDJera lobistu koji vlada srbijom iz senke... :trep:
By Paranoid Androgynoid

hihi.. imacu to u vidu, kad jos malo ostarim :giggle: ova baba bi se navukla na kokain, ali ne zna da li ce imati tolike prihode :D ako uspe da zavrsi specijalizaciju kakvu planira, onda ce imati sigurno.. :dancing:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Joj nikako se ne vidim... Kada dodje, ce da vidim.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kao nosioca spomenice GS foruma 2006.-2009. :smeh: Otvoricu lanac prodavnica cokolade, mozda cak i fabriku.
Korisnikov avatar
By Hton
Kao Cher - pregazicu vreme(i jedva se pomerati) :icequeen:
:D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
U nedelju uvece su me naterali da izmislim sebe kao staru...
Sigurna sam da cu nositi naocare, jer bih vec sad trebala,a to ne radim, pa kada se na ulici budem sudarala sa prolaznicima i saobracajnim znacima, bicu primorana da pocnem.
Bicu profesorka u nekoj srednjoj ili osnovnoj skoli, i razredna nekom II2, iritiracu sve ucenike svojim nekasnjenjem na cas. Ipak, necu ih upisivati ako zakasne pet do deset minuta...
Vise cu voleti svoje ucenice nego ucenike.
Zivecu u dogovorenom sporazumnom braku sa mojim pederom, uzecemo se onda kada svi budu mislili kako od nas 'nema nista', kako smo ostali usedelice. A u braku cemo spavati u razlicitim sobama, ali svako jutro, prvo koje se probudi ce kuvati kafu i upaliti racunar da pokrene dwnld, svratiti na b92 da pogleda vesti i obavesti ovo drugo.
By polarlicht4.1
ajoj.. ma, to i nije tako daleko kad malo bolje razmislim :smeh:
To već jeste. :uplasen:
By Paranoid Androgynoid
pa, rekoh ja :smeh:
samo mi je trebalo da ispisem sve ono da bih shvatila.. verbalizacija zamisli je cudo! :D
By Çâðê_DUP

hihi.. imacu to u vidu, kad jos malo ostarim :giggle: ova baba bi se navukla na kokain, ali ne zna da li ce imati tolike prihode :D ako uspe da zavrsi specijalizaciju kakvu planira, onda ce imati sigurno.. :dancing:
Ti bese studiras psihologiju? :)

ON: ne podnosim pomisao da cu ostariti. Stavise, nadam se da cu dotle umreti ili nekako vec nestati. Sem ako bas nemam dobar razlog da zivim, ali zaista mi ne pada na pamet da bi se bilo koja neverovatna mogucnost desila da pozelim da sam ziva i u 70.
By Çâðê_DUP
bese.. :pinknaocari:
Pa eto. Kad zavrsis, ti otvori privatnu psihoterapeutsku ordinaciju i pacijenti će da ti isfinansiraju redovno šmrkanje kokaina. :eureka:
By Paranoid Androgynoid
eto vidis kako si ukapirala sta sam gornjim postom htela reci. :)
i planiram da budem terapeut.. ekshli, analiticar. :smug:
malo cu se nacekati, ali cu bar biti srecna baba :smeh:
By Çâðê_DUP
eto vidis kako si ukapirala sta sam gornjim postom htela reci. :)
i planiram da budem terapeut.. ekshli, analiticar. :smug:
malo cu se nacekati, ali cu bar biti srecna baba :smeh:
Srećna baba, srećni pacijenti, svi srećni :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Marvin
:smeh: :smeh: :smeh:
:shamar: :durenje:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by 2kune
Originally posted by Marvin
:smeh: :smeh: :smeh:
:shamar: :durenje:
Ti to zoveš udarcem?
Pih :hand:
Đed pravi... atrofiralo sve :giggle:
:njanja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako budem imao dovoljno love, svakako planiram da, kad za to dodje vreme, uradim fejslifting i ostale korekcije za kojima se bude pokazala potreba, ne bih li koliko - toliko prikrio tragove vremena. Jednostavno, to ce mi u jednom momentu postati opsesija, poznajem sebe...
A, ako ne crknem pre nego sto bas bas ostarim, pa sta ja znam - bicu jedna fina stara dama iz komsiluka.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Hys.
Iskreno se nadam da cu biti srecna baka. Kako i na koji nacin, sasvim nebitno :)
By Snow_Crystal
Originally posted by starky
vidim sebe kao super bakicu,koja ce uvek biti za veselje,putovanja...naravno,prilagodjeno tim godinama...
Uze mi rec iz usta...:kolo:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Mislim da cu dosta filosofirati i davati savete onima koji ih budu trazili od mene. Imacu taj... zalet... :snob: I sada ljudi vole da me slusaju, a mogu tek misliti tek to doba...

Samo se nadam da necu biti sklerotican ili kakav vec... a o ljudima koji su gay i matori... obicno ne znam kako se oni provode, mislim, kako provode vreme. Vecina mojih vrsnjaka o tome ne zeli ni da govori, hell knows why...
Korisnikov avatar
By Modesty
Vidim se kao ženu u zreloj dobi,bogatu iskustvom,još uvijek željnu života,optimističnu,na motoru u kožnoj jakni i sa svojom dragom iza mene......ako se zakon promjeni u vezi sa nošenjem kaciga...kose će nam vioriti na vjetru i via dalmacija svako malo.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne mogu sebe da zamislim kao stricu,i imam oduvek neki trip da cu umreti mlada.
verovatno sam nekad to sanjala:lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
..kao SUPERBAKUTU! :eviltrep:

:smeh: :lol:
By J...
Necu sebe ogranicavati u vezi bilo cega samo zato sto to "nije za stare".

Necu menjati stil oblacenja.

Valjda ce u buducnosti biti mnogo vise baba koje nose pantalone nego sto ih danas ima.

Nadam se da cu stici da uradim sve sto planiram u zivotu da bih mogla mirno da umrem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!