Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa ljudi! Ja dobih 3. zvezdicu! Ja sam pravi forumomanijak!!!!
Ajde sad' lepo chestitke! Oma sada oma!!!!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Alo maso! Ja i dalje chekam chestitke na tretjoj zvezdici!!!!!
Ajde.... ne boooodite skromni!
Korisnikov avatar
By artnow
chestitam :) :) :) sa zeljama da uskoro dobijes i 4. zvezdicu!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
@starsailor

Volim i ja vas!
Buuuuuuhahahaaaaa!

Hvala ti shto si navratila u moj kutak :)
Slobodno navrati again i pitaj neeshto, ako te interesuje and so on..
Korisnikov avatar
By starsailor
ajde ovako..omiljena pesma? od placeba naravno..
:) ako ne mozes da se odlucis onda mozes napisati 3 hehe
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Naaaaaaj naaaj je Black eyed
posle toga moze swe..........
Korisnikov avatar
By starsailor
prosao si test:) moj:) nisi rekao every u & every me...
ljubim te
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja samo da se javim :)
Just_me...avatar ti je extra....mnooooooogo mi je poznat, nesto mi se cini da sam ga videla u necijem telefonu, ali ne mogu da se setim ... a moguce da sam nesto pobrkala....u ss super je :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ewo mene kod kutje finaly....

Shetam ti ja ovim gradom zvanim "GS Diskusije" i pitam se:

"Kako neki ljudi mogu da postave tako loshe temelje (topice) za gradjenje kutje (diskusije)!?"

Chitam i prosto se chudim kakvih dusha ima.... o chemu sve razmishljaju i kako druge podcenjuju i omalovazavaju....
Sramota je koliko je gay populacija ne tolerantna i ne druzeljubiva...
Startuju me ljudi za sex i sl. a niko netje na kafu ili u shetnju! Zashto? Razumem da neko ne zeli ljubavnu vezu, ali shta fali prijateljstvima?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Zaljubljena
Ja samo da se javim :)
Just_me...avatar ti je extra....mnooooooogo mi je poznat, nesto mi se cini da sam ga videla u necijem telefonu, ali ne mogu da se setim ... a moguce da sam nesto pobrkala....u ss super je :)
Joooj bitje loshe ako si ga videla u fonu jer sam ja na slici i to znachi da me neko poseduje! Neeee!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne znam, verovatno sam se zapucala, ali mi je jaaaaaako poznata slika, znam da sma je videla negde :)

A sto se tice:
Originally posted by just_me

Chitam i prosto se chudim kakvih dusha ima.... o chemu sve razmishljaju i kako druge podcenjuju i omalovazavaju....
Sramota je koliko je gay populacija ne tolerantna i ne druzeljubiva...
Startuju me ljudi za sex i sl. a niko netje na kafu ili u shetnju! Zashto? Razumem da neko ne zeli ljubavnu vezu, ali shta fali prijateljstvima?

U potpunosti se slazem sa tobom....jbg izgleda se sve svelo na sex :usamljen:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Sranje... Kako si ti?>?> Ajmo u udruzenu sobu nashih godishta da im pravimo promet......
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam suuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeer :) skidam neke SANDRINE slike i bas sam :love:

P.S. Imas u2u
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam mrtva...begam u krevet...pozzzzzzic just_me :kiss:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Jbg-a morao sam da odradim neshto pa tek sada stizem.....
Hvala na gostovanju i navrati mi opet pa da tjaskamo!
Obetjavam da tju biti toooo!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Odoh da uchim i dolazim tek vecheras! Zdravo mi ostajte!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ewo i mog jucherashnjeg bloga:

Preterana sloboda?!

"London - Žurka koju su na seoskom trgu u jednom malom mestu u Velsu organizovali ucenici lokalne srednje škole povodom kraja tromesecja dospela je na stranice gotovo svih listova. Zabava je pocela glasnom muzikom i okupljanjem ucenika, ali se nakon nekoliko sati, kada su oni popili previše alkohola, pretvorila u prave orgije na otvorenom.
Neki ucenici, a pogotovo devojke, teturali su se unaokolo obeznanjeni od alkohola i pokušavali da se ukljuce u grupni seks koji su upražnjavali njihovi nešto manje pijani drugovi i drugarice. Njihovi nastavnici su izjavili da su sutradan pozvali lekarsku ekipu koja je devojkama dala kontraceptivna sredstva za hitne slucajeve, takozvanu "pilulu za dan posle".
Zamenik direktora škole rekao je da su za sve što se desilo u velikoj meri krivi i roditelji sedamdesetak ucenika koji su znali da su deca kupila velike kolicine alkohola."

Izvor: "Danas"

Chitam i pitam se: "Kako jedna zemlja poput VB moze sebi da dopusti ovako neshto?!"
Zar im je toliko dosadno i ne znaju shta da rade pa se *ebu po ulicama? Shta bi sa moralom?
Gde su bili matorci? Mislim, svi mi volimo da se zabavljamo i radimo svashta, ali postoje granice, zar ne?!
Zar su njihove vrednosti toliko pomerene?

Ko li je zaista kriv?

Britansko drushtvo vazi za jedno od najuredjenijih i prefinjenijih drushtava na svetu. Drushtvo u kojem se sve odvija gotovo ritualno. Kako je u jednom drushtvu poput ovog moglo dotji do ovakvog dogadjaja?
Zar je mogutje okriviti roditelje? Ne kazem da nisu delimichno krivi oni, ali gde su bili profesori i shta su oni radili u to vreme? Shta bi sa policijom koja je obavezna da nadgleda svaki skup?

Pouka?!

Pitam se da li su i u kojoj meri svesni uchenici shta su uradili?
Sam chin seksualnog odnosa nema nishta loshe u sebi dok ga upraznjavate sa svojim partnerom "iza zatvorenih vrata"... Posledice koje su mogle ostati posle ovakvog china su mnogobrojne... Trudnotja, bolest, javno ponizenje...
Dakle od sada kada idete na zurke pazite gde se i sa koliko ljudi volite
---------------------------------------------------------------------------

Ja palim danas kutji... Vi ostavite komentare pa se kuckamo od petka, kad se vratim u NS!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne bih da komentarisem, nego da ti, sa zakasnjenjem, cestitam trecu zvezdicu.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mene malkice mrzi da citam...al cim me ne bude mrzelo (ne obecavam da ce to biti skoro) bacam ti komentar :)

Inaceeeee, kako si mi ti danas :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hvala na pitanju nije loshe! Stigao sam u NS i trebao bih svakog momenta da se bacim na knjigu... Kako si ti?>?> Ima li nechega interesantnog kod tebe?>??
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jao...uchenje :doh:

Ja sam super....gledam istrazitelje, ponovo se zaljubljujem, uzivam itt :) :) :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
i jaaaaaaaoooooo.... ovih dana (s' proletjem) se svi neshto zaljubljuju! Drago mi je zbog tebe! Uzivaj u suncu i lepom licu tvoje drage osobe!!!
Korisnikov avatar
By artnow
i ja se zaljubljujem :dance: ne znam sto sam to ovde napisao al 'ajd sad! :D

mozda zato sto ste mi vas dvoje, just_me i Zaljubljena drage osobe :bye: :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
I jaaaaaaooooooooooo kako je to sweet!!!
Drago mi je zbog tebe.... Ja se josh uvek nisam zaljubio... Mada uvek je tu dobro pivo, njega volem k'o majku rodjenu.... Ewo, i sada ga pijem.....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Dragi i drage u chetvrtak imam ispit. Predmet nije neshto tezak, ali profa je zajeb od choveka... Drzite mi finge :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!