- 01 Apr 2008, 01:31
Ewo i mog jucherashnjeg bloga:
Preterana sloboda?!
"London - Žurka koju su na seoskom trgu u jednom malom mestu u Velsu organizovali ucenici lokalne srednje škole povodom kraja tromesecja dospela je na stranice gotovo svih listova. Zabava je pocela glasnom muzikom i okupljanjem ucenika, ali se nakon nekoliko sati, kada su oni popili previše alkohola, pretvorila u prave orgije na otvorenom.
Neki ucenici, a pogotovo devojke, teturali su se unaokolo obeznanjeni od alkohola i pokušavali da se ukljuce u grupni seks koji su upražnjavali njihovi nešto manje pijani drugovi i drugarice. Njihovi nastavnici su izjavili da su sutradan pozvali lekarsku ekipu koja je devojkama dala kontraceptivna sredstva za hitne slucajeve, takozvanu "pilulu za dan posle".
Zamenik direktora škole rekao je da su za sve što se desilo u velikoj meri krivi i roditelji sedamdesetak ucenika koji su znali da su deca kupila velike kolicine alkohola."
Izvor: "Danas"
Chitam i pitam se: "Kako jedna zemlja poput VB moze sebi da dopusti ovako neshto?!"
Zar im je toliko dosadno i ne znaju shta da rade pa se *ebu po ulicama? Shta bi sa moralom?
Gde su bili matorci? Mislim, svi mi volimo da se zabavljamo i radimo svashta, ali postoje granice, zar ne?!
Zar su njihove vrednosti toliko pomerene?
Ko li je zaista kriv?
Britansko drushtvo vazi za jedno od najuredjenijih i prefinjenijih drushtava na svetu. Drushtvo u kojem se sve odvija gotovo ritualno. Kako je u jednom drushtvu poput ovog moglo dotji do ovakvog dogadjaja?
Zar je mogutje okriviti roditelje? Ne kazem da nisu delimichno krivi oni, ali gde su bili profesori i shta su oni radili u to vreme? Shta bi sa policijom koja je obavezna da nadgleda svaki skup?
Pouka?!
Pitam se da li su i u kojoj meri svesni uchenici shta su uradili?
Sam chin seksualnog odnosa nema nishta loshe u sebi dok ga upraznjavate sa svojim partnerom "iza zatvorenih vrata"... Posledice koje su mogle ostati posle ovakvog china su mnogobrojne... Trudnotja, bolest, javno ponizenje...
Dakle od sada kada idete na zurke pazite gde se i sa koliko ljudi volite
---------------------------------------------------------------------------
Ja palim danas kutji... Vi ostavite komentare pa se kuckamo od petka, kad se vratim u NS!