Originally posted by untouchable
Nije trebalo da tako shvatis uopste. Nije aludiralo ni na sta konkretno, vec mi je samo malo mukica od komentara kako je na svakoj zurci muzika bila glupava, skakanje po ganglijama, tuc-tuc i slicno.
Ja shvatam da je tebi muka od komentara na muziku ali ti to ne daje za pravo da postavis pitanje na onaj nacin. Da si me pitala samo- zasto mi je muzika isla na ganglije ja bih ti rekao razlog i kraj price.
Svako ima prava da iznese svoje misljenje a ako nekog to nervira onda je to njegov problem.
Originally posted by untouchable
Po tvojoj anticipaciji gay zurki i muzike na istim.. sledi zakljucak da dj-eve treba izbaciti iz upotrebe i lepo napraviti mp3 listu pa vrti shuffle do jutra. Ali ni to nece pomoci jer ce se uvek neko naci kome se nece svideti..
Ja ovako postavljam stvar:
-gej zurki nema bas cesto
- kad ih neko organizuje onda svi pohrle tamo (svako ima neki razlog i necu da ulazim u to)
- organizator organizuje gay zurku zbog ljudi a ne zbog dj-a i zbog toga sto on voli da pusta muziku na odrdjeni nacin
- tako ja kontam da bi dj trebao da ugodi posetiocima a ne samom sebi, naravno da nece od zurke da napravi "zelje cestitke i pozdrave" ali ako vidi da se 80% ljudi smara (kao sto je bio slucaj u petak) onda bi valjda trebalo nesto da preduzme po tom pitanju a ako ne preduzme ja smatram da je zurka propala;
- jednostavno gay zurke kod nas ne mozes porediti sa drugim zurkama na koje se dolazi zbog dj-a
- kad bi mi imali 10 gay klubova onda bi to bilo u redu, evo kad Neni otvori Dyke blues/rock bar ja na zurke necu da privirim
Mozda moja ideja lici na nesto sto bi unazadilo klabing ili na nesto sto podrzava nesto sto je manje vredno ali se onda postavlja pitanje sta je to sto je vredno................