Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Paranoid Androgynoid
Originally posted by colorado
Mozda navratim.
I sta je Planet??? To onaj klub iz L Vrda?
:smeh:
da znas da sam se to i ja zapitala..
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by untouchable

Nije trebalo da tako shvatis uopste. Nije aludiralo ni na sta konkretno, vec mi je samo malo mukica od komentara kako je na svakoj zurci muzika bila glupava, skakanje po ganglijama, tuc-tuc i slicno.
Ja shvatam da je tebi muka od komentara na muziku ali ti to ne daje za pravo da postavis pitanje na onaj nacin. Da si me pitala samo- zasto mi je muzika isla na ganglije ja bih ti rekao razlog i kraj price.
Svako ima prava da iznese svoje misljenje a ako nekog to nervira onda je to njegov problem.

Originally posted by untouchable
Po tvojoj anticipaciji gay zurki i muzike na istim.. sledi zakljucak da dj-eve treba izbaciti iz upotrebe i lepo napraviti mp3 listu pa vrti shuffle do jutra. Ali ni to nece pomoci jer ce se uvek neko naci kome se nece svideti..
Ja ovako postavljam stvar:
-gej zurki nema bas cesto
- kad ih neko organizuje onda svi pohrle tamo (svako ima neki razlog i necu da ulazim u to)
- organizator organizuje gay zurku zbog ljudi a ne zbog dj-a i zbog toga sto on voli da pusta muziku na odrdjeni nacin
- tako ja kontam da bi dj trebao da ugodi posetiocima a ne samom sebi, naravno da nece od zurke da napravi "zelje cestitke i pozdrave" ali ako vidi da se 80% ljudi smara (kao sto je bio slucaj u petak) onda bi valjda trebalo nesto da preduzme po tom pitanju a ako ne preduzme ja smatram da je zurka propala;
- jednostavno gay zurke kod nas ne mozes porediti sa drugim zurkama na koje se dolazi zbog dj-a
- kad bi mi imali 10 gay klubova onda bi to bilo u redu, evo kad Neni otvori Dyke blues/rock bar ja na zurke necu da privirim :)

Mozda moja ideja lici na nesto sto bi unazadilo klabing ili na nesto sto podrzava nesto sto je manje vredno ali se onda postavlja pitanje sta je to sto je vredno................
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by tessio
Holla :)

...

Imamo vip gde se slushaju narodnjaci, Apartman gde vrte odlichni DJ-evi razlichitih elektronskih pravaca, i eto sada Biro gde cje se promovisati sve ono shto je drugachije od ta dva.
PozZ!
:)
znaci za svakog po nesto osim za mene, koji ne uzivam ni narodnjake, ni DJisanje po mozgu (ono u apartmanu za mene nije prijatno, ni po kojem pitanju), niti nu-rave i slicne subkulturne pravce... mogu da podnesem sve, al zasto ako NE MORAM...?

mainstream house, vocal house, mainstream pop, rnb, Mtv muzika... to niko ne slusa, te se naravno ne mora nigde i nikad ni pustati. :sigh:
Korisnikov avatar
By starky
To je kafic,gde se prave redovno dobre zurke...Ako ne znas gde je mogu da ti objasnim preko u2u... :)

P.S. A da,dobio je ime po "Planet-u" iz L word.
Korisnikov avatar
By Semper Fi
Koliko ja znam u Birou su do sada bile lezbejske zurke (odnosno jedna- prosle nedelje kad je bila i Borisova)... ne znam da li to vazi i za veceras
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ogi_ns
mainstream house, vocal house, mainstream pop, rnb, Mtv muzika... to niko ne slusa, te se naravno ne mora nigde i nikad ni pustati. :sigh:
Baš sam se pre neki dan i ja pitala zašto koj moj nema žurki koje puštaju pop hitove... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Deksi
Taj biro je tako tresh mesto,jednom bio i stvarno se proveo za medalju.Mozda svratim,zvala me ortakinja jedna da idemo.Nadam se da zurka nije samo za lezbejke
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Nanny Ogg
Nisam znala da humanoidi mogu da iznose bilo koje misljenje sem subjektivno :smeh: :smeh: :radosnice:
E vidiš postoji jedan izuzetak u istoriji ljudskog roda a to bi bio niko drugi do - Hegel. Naime, kroz usta dotične persone (ili prste, zavisno od načina "kanalisanja") govorio je sam Apsolutni Duh. Objektivnije od toga ne može.

Ermmm...Koji ovo topic beše? :nerd:
Apsolutni Duh bogme ima dosta projekcija u poslednje vreme. Stavise njegovo romorenje u poslednje vreme lici na apsolutnu sizofraziju sa primesama koprolalije. upali tv pa vidi :D

lol. ne zanm ni zasto ovo pisem, valjda me zabavlja.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Momo
Jedino se sa ovim ne bi slozio. Bio sam u Birou od ponoci do jutarnjeg prevoza, znaci do 4h i sve vreme su ljudi uglavnom stajali.
ne lazi, ja sam bila potpuni vajs, neko vreme, a onda me smorilo sto usled konzumacije antibiotika nisam mogla da tankujem pogonsko gorivo u vidu jack danielsa,a ne merem igrat celu noc tako trezna, onda skontam koliko nemam kondicije.

btw, progresiv ne volem, to mi ko centrifuga, al jbg stvar licnog ukusa.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by DarkAngel
lepo je tebi bilo Nanny ne sumnjam, u onom koznjaku :lol:
Videcete vi svi kada Nanny za jedno 5 'dina skupi kinte i otvori prvi Leather Dyke bar/klub na Balkanu :evilgiggle:
Vec vidim, ziva bluz/rock svirka, sastav all dykes, ginis na tocenje, obezbedjenje Butchice, a lepe femme konobarice stavljaju tips medj :sise:
:fige:
gde sam tu ja sa kajlom i viskijem? :tos:
Korisnikov avatar
By Hys.
Tu odmah kod vrata, zaduzena za pr i pustanje i ne pustanje odgovarajucih leca :cool:
Korisnikov avatar
By m..
o da, ima sve femice da budu u klubu :D
nemoj mene za to, ruiniracu te. ima da ih saljem doma na presvalcenje ako dodju u trenerkama ili s previse gela u kosi (gross).
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by m..
Jedino se sa ovim ne bi slozio. Bio sam u Birou od ponoci do jutarnjeg prevoza, znaci do 4h i sve vreme su ljudi uglavnom stajali.
ne lazi, ja sam bila potpuni vajs, neko vreme, a onda me smorilo sto usled konzumacije antibiotika nisam mogla da tankujem pogonsko gorivo u vidu jack danielsa,a ne merem igrat celu noc tako trezna, onda skontam koliko nemam kondicije.

btw, progresiv ne volem, to mi ko centrifuga, al jbg stvar licnog ukusa.
Sad cu i lazov da ispadnem :doh:
Bolje da nista nisam komentarisao.

Posto kazes da si djuskala onda definitivno znam i ko si, posto sam iz dosade prebrojavao one koji igraju i one koji stoje i racunao procente :lol:
salim se naravno
A igrao sam i ja u navratima tj kad god sam skontao da je to moguce uz onu muziku.
Tu odmah kod vrata, zaduzena za pr i pustanje i ne pustanje odgovarajucih leca :cool:
A ti Neni mi pre neki dan obeca posao izbacivaca a sad nista, samo lece i dyke...
By Bombina
e pa ja dolazim pa da vidim
ja sam bila u apartmanu i lepo je bilo,muzika nije bilo lose
al ustvari bila je velika guzvica,meni nije bitno muzike koje mogu pustati
ustvari sad sam procitala momo i untouchable svadjate oko muzike i ja ne bih ja zavitlavam
svadja preko muzike,zato nemogu nista nema druge muzike,nek elem idu djavola ...
kategoricno nije bas logicno jer nema autora -ovde se pred autora nema ko trazi i da stavlja obaveza da zadovolji dva osnovna kriterijuma-a one koji uz muziku vole i da đuskaju, ali i one koji muziku samo slusaju.ako sasvim ne svidja pa ide bre
By Snow_Crystal
Raport sa vidjenih zurki 8.3.2008god

1. Planet (nije zurka al ajd) - nice muzika,nice ljudi,nice mesto,nice atmosferica, malo vise zaguljivo.

OCENA 4+

2. Zurka u organizaciji LABRISA - malo mesto,puuuuuno ljudi za tako malo mesto,uzasno zagusljivo,muzika ok, atmosfera 50:50.

OCENA klimava 3
Korisnikov avatar
By Hys.
@Momo, jedno je obezbedjenje, a drugo "Picker" koji pusta ljude :namig2:
Baj d vej, previse gela i tresha je :piski:

Slazem se sa Snow da je u Planetu bilo :up:
By Bombina
mislis i da najbolje na planetu isto je malo mesto,sve je isto.sta fale
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by m..
ne lazi, ja sam bila potpuni vajs, neko vreme.....
:yes: Evo ja potvrdjujem da je m.. djuskala sinoc,zapravo djuskala je i na prosloj zurezi u Birou.Interesantno je sto sam ja to zapazio(buduci da sa peder,a dayka u dusi)ali jbga zna devojka znanje na Dance floor-u.... :tehno:

:D
By trespass
Sinoc u Biro-u je bilo sasvim ok, cak odlicno.Mesto nije nesto narocito veliko niti atraktivno ali je osvetljenje diskretno sto mi se svidja i cene su bile ok.
Nije bilo prepuno, bilo je taman ljudi koliko treba, nije bilo fuj likova.Ali... osetio se nedostatak slatkih frajera.Mogao sam da ih prebrojim na prstima 1 ruke, i svi su bilo zauzeti !
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by radoznala
a kakvo si ti znao znanje sinoc :sladoled:

:D
Ahhhh... :lizalica: pa sta da ti kazem.Imam i ja svoje svetle trenutke.... :D

:ccn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!