- 24 Jan 2008, 01:47
unic0rn-e, ti si bas obozavao da gledas "Dnevnik" na RTS-u devedesetih....
na njemu sve ruzicasto.... a narod gladuje....
Unicorn me zamalo ubedio kako su pederi divni... 24 godine ziveh u neznanju....
Sloba je placao RTS-ovce... i o njemu uvek sve najlepse... zato je postojala opozicija...
ma vazi...
Mozete da mislite o meni sta god hocete... ali mi neke stvari niko, ali bas niko ne moze osporiti....
1. Gay ljudi su licemeri i 90 posto njih se folira i glumi nekog nekog drugog, tj niko se ne predstavlja onakvim kakav jeste...
2. Gay ljudi su promiskuitetni
3. Gay ljudi vole da slusaj unarodnjake, i vecini su uzor Ceca ili Jelena Karleusa
4. Gay ljudi imaju SEKS BEZ KONDOMA....
p.s. Ne mislim na SVE gay ljude...
ako me neko obori u ovim argumentima svaka mu cast.... .
oduvek sam se drzao po strani svega i nikada nisam zeleo da pristupim klanu od desetak ljudi u kojem svako svakome lize guzicu..... neka hvala... samo vi momci uzivajte...
moderatori su uglavnom krivi sto ljudi napustaju ovaj Forum... moja tema o bakteriji "usa 300" koji je smrtonosan je zavrsila u Do You Recycle? pitam se zasto ?
ZASTO GUSITE SVAKOGA KO IMA NESTO PAMETNO DA KAZE
:OPOZICIJA: uvek....
na njemu sve ruzicasto.... a narod gladuje....
Unicorn me zamalo ubedio kako su pederi divni... 24 godine ziveh u neznanju....
Sloba je placao RTS-ovce... i o njemu uvek sve najlepse... zato je postojala opozicija...
ma vazi...
Mozete da mislite o meni sta god hocete... ali mi neke stvari niko, ali bas niko ne moze osporiti....
1. Gay ljudi su licemeri i 90 posto njih se folira i glumi nekog nekog drugog, tj niko se ne predstavlja onakvim kakav jeste...
2. Gay ljudi su promiskuitetni
3. Gay ljudi vole da slusaj unarodnjake, i vecini su uzor Ceca ili Jelena Karleusa
4. Gay ljudi imaju SEKS BEZ KONDOMA....
p.s. Ne mislim na SVE gay ljude...
ako me neko obori u ovim argumentima svaka mu cast.... .
oduvek sam se drzao po strani svega i nikada nisam zeleo da pristupim klanu od desetak ljudi u kojem svako svakome lize guzicu..... neka hvala... samo vi momci uzivajte...
moderatori su uglavnom krivi sto ljudi napustaju ovaj Forum... moja tema o bakteriji "usa 300" koji je smrtonosan je zavrsila u Do You Recycle? pitam se zasto ?
ZASTO GUSITE SVAKOGA KO IMA NESTO PAMETNO DA KAZE
:OPOZICIJA: uvek....