Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

"VIP" vs "QUEEN" vs "Apartman" !?

"VIP"
14
19%
"QUEEN"
8
11%
"Apartman"
50
69%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
unic0rn-e, ti si bas obozavao da gledas "Dnevnik" na RTS-u devedesetih....

na njemu sve ruzicasto.... a narod gladuje....
Unicorn me zamalo ubedio kako su pederi divni... 24 godine ziveh u neznanju....

Sloba je placao RTS-ovce... i o njemu uvek sve najlepse... zato je postojala opozicija...

ma vazi...

:psiholog:

Mozete da mislite o meni sta god hocete... ali mi neke stvari niko, ali bas niko ne moze osporiti....

1. Gay ljudi su licemeri i 90 posto njih se folira i glumi nekog nekog drugog, tj niko se ne predstavlja onakvim kakav jeste...

2. Gay ljudi su promiskuitetni

3. Gay ljudi vole da slusaj unarodnjake, i vecini su uzor Ceca ili Jelena Karleusa

4. Gay ljudi imaju SEKS BEZ KONDOMA....

p.s. Ne mislim na SVE gay ljude...

ako me neko obori u ovim argumentima svaka mu cast.... .
oduvek sam se drzao po strani svega i nikada nisam zeleo da pristupim klanu od desetak ljudi u kojem svako svakome lize guzicu..... neka hvala... samo vi momci uzivajte...

moderatori su uglavnom krivi sto ljudi napustaju ovaj Forum... moja tema o bakteriji "usa 300" koji je smrtonosan je zavrsila u Do You Recycle? pitam se zasto ?

ZASTO GUSITE SVAKOGA KO IMA NESTO PAMETNO DA KAZE

:OPOZICIJA: uvek....
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Muzika - Aparman ( i nema nista slicno)
VIP- krsina, bio sam jednom kada se otvorio i nikada vise...ni 100din za ulaz ne zelim da dam..ali ne kazem da necu nekad da odem.
Queen- jos mi niko nije rekao da je tamo bio, ne znam sta je to....

Alijansa jos uvek za mene zivi;)

heehee

Sta je sa Floydom?:)
Korisnikov avatar
By Kylender
Bio svuda, jedino se u Apartmanu nisam iznervirao i dobio poriv da nekom razbijem njusku. Uz finu ekipu, tamo zna biti jako fino.

I ne mislim da je 300 dinara mnogo jer se ocigledno nesto i ulaze u celoj toj prici. Tako da, mnogo mi je lakse dati 300 i dobiti nesto za te pare nego dati 100 i dobiti samo nervni slom...

A Queen? To mesto ima losu karmu. Uvek cu ga uporedjivati sa Alijansom, i uvek ce gubiti u poredjenju...
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by *STATUS*

1. Gay ljudi su licemeri i 90 posto njih se folira i glumi nekog nekog drugog, tj niko se ne predstavlja onakvim kakav jeste...

3. Gay ljudi vole da slusaj unarodnjake, i vecini su uzor Ceca ili Jelena Karleusa

4. Gay ljudi imaju SEKS BEZ KONDOMA....

p.s. Ne mislim na SVE gay ljude...

ZASTO GUSITE SVAKOGA KO IMA NESTO PAMETNO DA KAZE

:OPOZICIJA: uvek....
:drama:

ne procitah vecu HRPU gluposti u jednom postu od kad postoji forum i svi forumi na kojima, moram priznati, imas dosta konkurenata.. ali si ih ovime nadmasio!
ugusi se deder ako si vec toliko pametan.. opozicija ti nalaze..

:obesen:

mislim da bi trebalo da izbrises kompletan post i ostavis samo to p.s... da postoji forumski sud, tuzila bih te za sveukupno vredjanje i nanosenje dusevne boli, da snosis kaznu od bar 3 meseca tisine da se oporave "svi gay ljudi" ovdasnji od tvog pametovanja.. i da te ne guse vise takvog najpametnijeg :psiholog:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
untouchable, koja si bre ti, iz koje rupe iskoci ?

:djavo:

hani, to ako si se ti pronasla u mom komentaru je tvoja stvar....

istina neretko zna da zaboli....

steta sto ne postoji Forumski sud pa da ti nadoknadi stetu.. jer da je tako, mnogi bi se tuzakali umesto da malo porade na svom zivotu i poprave svoje ponasanje....

najlakse je kukati, pljuvati i gledati druge... a tesko ne biti bolji...

:jezik:
Korisnikov avatar
By A N A
Nisam bila u Apartmanu pa ne mogu da kazem kako je tamo, jednom sam svratila u Alijansu i ne dopada mi se zbog muzike, tako da mi je za sada najbolji provod u VIP-u

:leviathan:
By Paranoid Androgynoid
untouchable, koja si bre ti, iz koje rupe iskoci ?

:djavo:

hani, to ako si se ti pronasla u mom komentaru je tvoja stvar....

istina neretko zna da zaboli....

steta sto ne postoji Forumski sud pa da ti nadoknadi stetu.. jer da je tako, mnogi bi se tuzakali umesto da malo porade na svom zivotu i poprave svoje ponasanje....

najlakse je kukati, pljuvati i gledati druge... a tesko ne biti bolji...

:jezik:
nisam se ja uopste pronasla u tvom komentaru.. svasta :pop:
mozes samo da se nadas i mastas o tome ali uzalud. :cookie:
morao bi da napises daleko smisleniji i pametniji komentar da bih se ja tamo pronasla a ne ovu skupinu gluposti.. strasno, pa jos ja da se pronadjem, dream on baby!
i opet si pogresio.. tesko je pljuvati i gledati tebe .. jer se sve sto ti neko kaze odbije o tvoju glavicu "pametnu" i umesto da razmislis o tome sta ti ljudi pricaju (bar 80% njih odavde) a ti i dalje udaras u isti zid i samo jos gore gluposti trabunjas..
..a onda je lako biti bolji, pogotovo od tebe i onakvih tvojih stavova :pop: prestrasno..

idi citaj malo, pitaj nekoga sta su to k.nj.i.g.e. umesto sto zevas u tu Cecu po ceo dan i ispiras mozak njom.. lakse ce biti i tebi i nama. :duh:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Erm...bio sam samo u VIP-u... otishao jednom i razboleo se :damn:

E sad...ishao sam s nekoliko ciljeva i ispunio ih: da se preznojim k'o stoka, da malo ludujem, i da se maximalno ispraznim... a i bilo je super zbog drushtva sa kojim sam bio!

Posetitju i ostale..kad-tad, pa tju objaviti kompletan izveshtaj.. :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
untouchable, mnogo gresis

Ceca je nasa najveca zvezda

VIP je najbolji gay klub za sada

.....

plus moja velika zelja da se otvori GAY sauna....

:zastava:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica

.....

Ceca je osoba koja je upropastila generacije i generacije
dece... losom muzikom, niskim kvalitetom pojave,
kao i prenosenjem vrednosti koje su ispod svakog
komentara..

Ja sam imala srece da rastem kad je zvuk u gradu
bio daleko kvalitetniki. Kad niste mogli da udjete
u prodavnicu, pekaru i da cujete kako neka tamo
lelece...

O ukusima ne vredi raspravljati, ali o socioloskom fenomenu,
kvalitetu i sundu... svakako da vredi..
By wenworth
'STATUS' i untouchable dosta breeee!!!!! :peace:
Oboje ste u pravu ali je vise 'STATUS' :drama: :odrasti: pokusaj da prihvatis istinu...
Ja i dalje ne mogu da dodjem sebi od nekih stvari koje sam video po nasim hit gay klubovima VIP, Floyd klubovima :shok: ...naravno nisu svi isti ali jedna veeeelllliiiiikkkkaaaa vecina je u istom koshu i isti su samo--sex sex sex...pa podji samo od chata, prvo sto te neko pita je a/p...
Tako da klubove selektujem na moj nacin (ne po muzici i ceni ulaza) i mislim da ce se dosta ljudi sloziti samnom...Na prvom mestu mi je Apartman i ex-Alijans-cisti lokali(u odnosu na ostale), do duse malo prljavi WC-i ali ispravice se i to vremenom, ljudi su drugaciji-u svakom slucaju je mnogo bolje nego VIP, exFloyd, X...Dark room to ne podnosim!Nikada nisam bio niti cu uci unutra...Ne znam cemu ta soba...zamisli kada bi u svakom gay/straight klubu bila takva soba za redaljku ili sta vec....tako da u svakom sluchaju dajem svoj glas i podrsku Apartmanu...:sudija:
By Paranoid Androgynoid

.....

dobro da si me prosvetlio.. :seronjo:
sad mogu da nastavim svoj dan
idi uzivaj u svom VIPu i Ceci i seci vene za njom ako hoces.. mene ostavi na miru.
i ne gresim.. cisto da znas.
samo sto tvoj mozak isprani to ne moze da shvati. :psiholog:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Originally posted by andjelat
Ceca je osoba koja je upropastila generacije i generacije
dece... losom muzikom, niskim kvalitetom pojave,
kao i prenosenjem vrednosti koje su ispod svakog
komentara..

Ja sam imala srece da rastem kad je zvuk u gradu
bio daleko kvalitetniki. Kad niste mogli da udjete
u prodavnicu, pekaru i da cujete kako neka tamo
lelece...

O ukusima ne vredi raspravljati, ali o socioloskom fenomenu,
kvalitetu i sundu... svakako da vredi..
:up:
Ja sam osoba mladjih generacija i jedino mogu da zahvalim mojoj mami i njenim prijateljima koji su me nauchili shta je kvalitetna muzika, kao i ostale vrednosti.
Korisnikov avatar
By toysoldier
Jel za apartman potrebna neka rezervacija ili moze da se bane :) ))?
Korisnikov avatar
By Paki
Pošalješ u2u profilu Loud & Queer i to je rezervacija.
Samo, sačekaj sledeću žurku, nemoj odmah slati :)
By jackare
Da li QUEEN jos uvek postoji? Pretprosle subote (valjda) sam se namerio tamo i poljubio vrata.
Korisnikov avatar
By toysoldier
Originally posted by Paki
Pošalješ u2u profilu Loud & Queer i to je rezervacija.
Samo, sačekaj sledeću žurku, nemoj odmah slati :)
Lol tnx
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Glasala za apartman,queen mi je bzvz skroz.
U vipu sam bile prosle godine par puta i bilo mi je ok isto ali je apartman bolji zbog prostora.
Jel zna neko kako je sad u vipu ako je bio skoro?
Jel punije u petak ili subotu vece?
Mislila sam da svratim s nekim drustvom.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by jackare
Da li QUEEN jos uvek postoji? Pretprosle subote (valjda) sam se namerio tamo i poljubio vrata.
Ne radi
Korisnikov avatar
By lez from bg
Dark room?Hmmm...chula sam da tamo ne idu devojke,ali da su u petak dve ushle i zadrzhale se dosta dugo...
Korisnikov avatar
By ljiki
cula i ja...... i videla..... :angel:

mada nije bas onako kako sam ja to zamisljala , ali dobro....
sve treba probati....
:angel:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
I ja sam tamo usla na kratko (kopkalo me) kad me odjednom spopala jedna! :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By ugly kid joe
Ne izlazim inace cesto, ali od ova tri mesta bio sam samo u Apartmanu pre par meseci i stvarno sam se prijatno iznenadio.
A gde se nalazi VIP? Voleo bih da vidim kako to izgleda. Ako neko moze da mi objasni bicu zahvalan (naravno na u2u)
By Çâðê_DUP
Ovo važi i za strejtere.
Ovo da. Mislim da isuviše ističu seksualnu stranu svoje ličnosti. To je zbog presije homofobične sredine, pa kad gomilu muškaraca pod presijom staviš u prostor 4 sa 4, podivljaju kao psi pušteni s lanca.
I strejteri.
. Gay ljudi imaju SEKS BEZ KONDOMA....
I strejteri. I lezbejke ;)
By sponzorusa
daleko napred APARTMAN, daleko iza ruku pod ruku dve saune od VIP-a i TOXCA. Nemam nekih pohvala za APARTMAN koliko kritika za VIP(mane - obezbedjenje, zagusljivo i primitivno) TOXIC (mane: zagusljivo, ljudi kojima je stalo samo za parama a ne i nama, silikonska narko menadzerka...)

gde da idiemo ?

APARTMAN dok neko normalkan ne otvori nesto bolje (a pouzdano znam da ce se od oktobra otvoriti novi klub - mnogo veci a dali ce biti bolji ? (tesko da nebude)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Nisam bio ni u jednom od gorenavedenih pa se nadam dobroj preporuci i iskusnom vodichu kroz isti :)
By misterr007
Originally posted by Renoir
Originally posted by Deity Marduk
300din za ulaz...sto je brate mnogooo... :drama:
da...
ma sta skupo? ni 4 eura

sve hocemo da smo evropa, ko je spreman platit 15 eura ulaza?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!