Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by juiceJa molim spisak zanimanja (pretpostavljam da sva traze samo sss, jer se fakulteti zavrsavaju sa nekih 24-25) koja bi mogla da osobi od 21 godine obezbedi stan, redovne obroke, rezijske troskove i sve ostalo sto cini normalan zivot. Znaci, nismo samostalni ako su nam roditelji kupili stan, ako zivimo kod rodjaka, baba, deda, ako nam svakog prvog salju lovu...
Mislim da je neko sa 21 godinom (npr) u situaciji da treba da se od gore pomenute suknje malo odvoji i postane svoj covek!
Originally posted by ZoeRazumljivo je da neko mora da zivi sa roditeljima, jer nema uslova da zivi sam. Ili je potreban roditeljima - bolesni, stari... vec je gore navedeno. I meni je razumljivo da neko takav kuka; jbg, nije im lako, i ja to razumem. Ali ocigledno da postoji jedan broj ljudi koji ne zeli svoju samostalnost, iako je mozda mogu imati, a to je vec nesto drugo. Ne razumem, ali postujem tudji izbor. Ipak svi imamo razlicite potrebe.
Ma, bolest i starost i bas bas nemanje novca stvarno razumem.....To opravdava sve.
Ali ja govorim o ljudima koji su zdravi i pravi a ne zele da se muce da rade jer im komfor roditeljskog doma vise odgovara.......Pa, jebiga, odgovarao bi svakome vise, ali se odlucis da zivis sam, da se mucis, placas racune, da ti nista ne ostane za zadovoljstva.......ali ipak imas to najvece-svoju slobodu.
Originally posted by ZoeZašto li me ovo što si napisala podseća na prvih pet pasusa teksta koji se može naći na ovoj stranici:
Nemam bas neko visoko misljenje o ljudima koji nastavljaju da zive sa roditeljima i bez nekog VECEG razloga.......mislim, ako nisi invalid i ako nemas roditelje invalide ili jako bolesne da moras da igras oko njih neprekidno, sta cekas??
Ljudi se naviknu da im mamica servira obroke, pere ves, placa racune.......... a radno su sposobni i mogli bi da se pomuce, ali da sebi obezbede samostalnost i slobodu, no iz meni nepoznatih razloga to ne cine
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by ZoeZašto li me ovo što si napisala podseća na prvih pet pasusa teksta koji se može naći na ovoj stranici:
Nemam bas neko visoko misljenje o ljudima koji nastavljaju da zive sa roditeljima i bez nekog VECEG razloga.......mislim, ako nisi invalid i ako nemas roditelje invalide ili jako bolesne da moras da igras oko njih neprekidno, sta cekas??
Ljudi se naviknu da im mamica servira obroke, pere ves, placa racune.......... a radno su sposobni i mogli bi da se pomuce, ali da sebi obezbede samostalnost i slobodu, no iz meni nepoznatih razloga to ne cine
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=30069
I kao što sam i tamo napisao, Foucault je pisao o vezi "neproduktivnosti" i "nenormalnih" ne bez razloga...
Originally posted by Zoe
Ahh, ne mislim ja o homoseksualcima samo.....moji prijatelji su bili str8 a bili su "neproduktivni".
Ali pazi: ja ne drzim da neko treba da se osamostali da bi bio produktivan clan drustva, Boze sacuvaj! A-a
Meni se bas zivo jebe za drustvo i socijalno prihvatanje.TO.
I kada kazem da je neko debil ko zivi sa roditeljima prvo ne mislim to bas tako grubo a ni iskljucivo (evo, npr.Jukie mi je TAKO silno drag, a zivi sa mamom ), a drugo ne mislim to u smislu da je neproduktivan clan drustva, vec iskljucivo mislim da je zbog njega samoga najbolje da ode od roditelja, i radi njegove potpune slobode i hedonizma.Nista drugo.
A opet, ja takodje postujem svaciju odluku, i necu samo zbog toga sto neko zivi sa roditeljima da ga odbacim. Samo kazem sta JA mislim da je za svakog bolje.
Originally posted by Zoe... samo sto stvari i nisu bas tako crno-bele.
Ahh, ne mislim ja o homoseksualcima samo.....moji prijatelji su bili str8 a bili su "neproduktivni".
Ali pazi: ja ne drzim da neko treba da se osamostali da bi bio produktivan clan drustva, Boze sacuvaj! A-a
Meni se bas zivo jebe za drustvo i socijalno prihvatanje.
I kada kazem da je neko debil ko zivi sa roditeljima prvo ne mislim to bas tako grubo a ni iskljucivo (evo, npr.Jukie mi je TAKO silno drag, a zivi sa mamom ), a drugo ne mislim to u smislu da je neproduktivan clan drustva, vec iskljucivo mislim da je zbog njega samoga najbolje da ode od roditelja, i radi njegove potpune slobode i hedonizma.Nista drugo.
A opet, ja takodje postujem svaciju odluku, i necu samo zbog toga sto neko zivi sa roditeljima da ga odbacim. Samo kazem sta JA mislim da je za svakog bolje.
Originally posted by EYA
sad kapiram da nisam rekla ono sto sam nameravala:
iako sam nekad bila od onih sto ne razumeju kako neko moze da bira izmedju samostalnosti i zivota sa roditeljima, sad ne mogu da stanem iza toga. porodica u uobicajenom smislu te reci, pa i svi ostali oblaci zajednice u kom se covek moze osecati zasticeno i sigurno, jesu mesta gde se covekov duh moze razvijati podjednako kao i u potpunoj slobodi nezavisnosti. nekad je zrelost upravo biti sposoban da zivis u skladu sa drugima i delis, u nekim situacijama pre nego na silu ili iz inata se osamostaljivati. simbioza sama po sebi ne mora da bude losa.
vazno je da svako dobija (onog cega mu treba) koliko i daje (onog sto zeli da da).
Originally posted by *deni*slazem se, kad zagusti tj. kad prodigal daughter spiska sve pare, tu je uvek mama
Ziveo sam i po nekim rupcagama vishe nalik na shupe, ali i u delux stanovima. Kako kad. Takodje, u nekim periodima sam uspevao u potpunosti da se sam izdrzavam, a u nekim periodima sam se oslanjao i na roditeljsku pomoc.
Tako da do sada jos nisam upoznao tu pravu vrstu odgovornosti za zivot, jer znam da je, ako zagusti, mama uvek tu da mi napuni frizider ili da mi da lovu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!