Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by goran
FY slavi rodjendan danas?
Da, FY slavi rodjendan večeras :D Šta više, FY će uskoro organizovati žurku na koju će biti pozvani neki (čitaj: odabrani) forumaši....

Uskoro više detalja....
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa dobro, jel na kraju razjašnjeno kakav je to problem koji je imalo min. pravde? Oćel dat oni kakav papir? Formulacija da se ima problema može značiti mnogo toga...
Korisnikov avatar
By Paki
Naravno da neće niko dati papir.
Štite se.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
andjelat
a drzava treba da stoji iza nas, jer to garantuje ustav...
Mi ne postojimo po tom ustavu. Diskriminacija po svakom zamislivom parametru je ubacena, ali kod nas su postali malo senilni.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Delete
Ako je vec to bilo usmeno, onda nije ni trebalo izdati nikakvo obavestenje na forumu i svi kolektivno smo mogli da se pojavimo tamo...pa bi bar bilo vise svedoka da smo spreceni da udjemo, a ovako...
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Delete
Ako je vec to bilo usmeno, onda nije ni trebalo izdati nikakvo obavestenje na forumu i svi kolektivno smo mogli da se pojavimo tamo...pa bi bar bilo vise svedoka da smo spreceni da udjemo, a ovako...
:murkan:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.Posle kada bi ostali svi ispred na ulici smo mogli da odemo do obliznjeg picinog parka i tamo nastavimo zurku :lol: :lood:

Nego organizatori kada se planira sledeci LNQ event?
Siguran sam da vec imate nesto u vidu, probajte dobiti zgradu NBS-a cujem da je guverner Jelasic gay-friendly.
Korisnikov avatar
By Deepblue
Originally posted by *STATUS*
NISAM LJUT

Moje misljenje o otkazivanju zurke je sledece

Smatram da se ne treba ljutiti sto je zurka otkazana pre svega zbog odabira mesta na kojem je trebala da se odrzi, iskreno, kada sam cuo prvi put gde ce se odrzati, bio sam ubedjen da do odrzavanja nece ni doci...a evo i zasto...

pre svega prostor je neadekvatan za odrzavanje GAY zurke...

sve sto ima veze sa VLASNISTVOM drzave koja se protivi svemu sto ima prizvuk GAY ne moze biti realizovano... sta ste ocekivali, da se moze odrzati GAY zurka nekoliko dana pred najavu o nezavisnosti Kosova ito u zgradi koja je vlasinstvo Ministarstva Pravde.. ma dajte.. malo vise ozbiljnosti....

Treba napraviti razliku izmedju privatni klubova gde se sve placa novcem i zgrada koje imaju svoj duh i vlasnistvo su drzave... to me potsetilo kao da je u planu bila zurka u Narodnom muzeju ili Srpskom narodnom pozoristu....

mozda ce se neko sada i na mene ljutiti sto se ne bunim zbog otkazivanja zurke, ali nije poenta u meni vec u tome sto ja mogu da shvatim da je verovatno vrsen veliki pritisak na ljude koji u toj zgradi rade sto su dozvolili da se odrzi pederska zurka na takvom jednom mestu.... mozda zvuci lose ovo ''pederski'' ali sam siguran da nijedan strejt covek koji ima veze sa tom zurkom i organizacijom nece reci '''gay zurka'' nego pederbal ili kako vec....

Ja sam bio BAS LJUT, ali posle ovog posta vidim stvari malo jasnije. Ocigledno nije pravi trenutak, veliki je pritisak, odlazi nam 15% teritorije, duse, bubrega, cega god vec...

Cini mi se da moj komsija zlostavlja i tuce svoje dete. Razmisljao sam da ga prijavim policiji ili soc. sluzbi. Medjutim kad malo bolje razmislim covek to radi jer cesto pije i ima malu platu, a mozda ce i da izgubi posao... Covek je pod velikim pritiskom, bolje da malo sacekam koju deceniju da se sredi.

Salu na stranu. Ovo je MOJA ZEMLJA, D. P. radi za MENE kao gradjanina Srbije (da ne pominjem da sam jedan od nesrecnika koji je glasao za Snenoklu), ako ja odlucim da dodjem na zurku u zgradi koja pripada MOJOJ DRZAVI doticni ministar moze samo da mi pozeli dobar provod i nista vise jer ako ja ovde placam POREZ i postujem zakone, onda niko (a ponajmanje DRZAVNI SLUZBENIK) nema prava da me diskriminise bilo kad (cak i kad nam odlazi 100% duse, levi bubreg, dsno stopalo, 15% cegagod).

:transprst:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Elem, jedan event je otkazan, kada, dragi nam organizatori, planiraju da prirede sledeci?

Otkazivanje zurke je jadan i patetican cin, ali, da se slozim sa postom Deepblue-a, drzavni sluzbenik moze samo da mi pozeli dobar provod a njegov licni stav moze i mora da zadrzi samo za sebe. Drzavni sluzbenici bi jednom morali da razumeju da su na tim funkcijama pa i donekle zahvaljujuci glasovima gay populacije te, shodno tome, nek se bave pametnijim i produktivnijim stvarima od otkazivanja jedne beogradske zurke!
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by ForeverYoung
Da, FY slavi rodjendan večeras
srecan ti rodjendan!

:kiss:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by greek_lover
Elem, jedan event je otkazan, kada, dragi nam organizatori, planiraju da prirede sledeci?
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
mene zanima koliko je karata prodato? :) jer ono je bas velik prostor pa se pitam da bih morao da trchim,.trcim pa peder ili samo da trchim pa peder :D
Korisnikov avatar
By colorado
Mozda sutraaaaaaaaaaa
Sutra uveceeeeeeeeeeee
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
a kad ce da bude neka L&Q zurka,bas davno nije bila,kad ova nije bila uspesna? :no:
Pile, evo sutra je jedna velika žurka na otvorenom, pravi prajd... :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
dok se napravi sledeca zurka ja mogu opusteno da se udam i rodim copor dece

:tornado:

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Galadriel
:lol:

pu pu pu

predvidjam drugaciju buducnost :fige:

za sada planiram da postanem tetka :bouncy:
Korisnikov avatar
By Galadriel
hvala :spin:

jos samo da neka od moje 4 sestre zatrudni :lol:

onda mogu kroz familiju 'ladno da se provucem i kao ujak
Korisnikov avatar
By Paki
Svi koji su se interesovali za sledeći parti neka mi se jave u2u-om za sveže informacije ... :)
By Snow_Crystal
Jel ima veceras zurka u Apartmanu ili kako se vec zove mesto?
Korisnikov avatar
By bakalar
a sto je info o ovoj zurci bio tajan ?
Friday 29 February 2008 at Apartman Club, Karadjordjeva 43
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!