Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *STATUS*
NISAM LJUT
Moje misljenje o otkazivanju zurke je sledece
Smatram da se ne treba ljutiti sto je zurka otkazana pre svega zbog odabira mesta na kojem je trebala da se odrzi, iskreno, kada sam cuo prvi put gde ce se odrzati, bio sam ubedjen da do odrzavanja nece ni doci...a evo i zasto...
pre svega prostor je neadekvatan za odrzavanje GAY zurke...
sve sto ima veze sa VLASNISTVOM drzave koja se protivi svemu sto ima prizvuk GAY ne moze biti realizovano... sta ste ocekivali, da se moze odrzati GAY zurka nekoliko dana pred najavu o nezavisnosti Kosova ito u zgradi koja je vlasinstvo Ministarstva Pravde.. ma dajte.. malo vise ozbiljnosti....
Treba napraviti razliku izmedju privatni klubova gde se sve placa novcem i zgrada koje imaju svoj duh i vlasnistvo su drzave... to me potsetilo kao da je u planu bila zurka u Narodnom muzeju ili Srpskom narodnom pozoristu....
mozda ce se neko sada i na mene ljutiti sto se ne bunim zbog otkazivanja zurke, ali nije poenta u meni vec u tome sto ja mogu da shvatim da je verovatno vrsen veliki pritisak na ljude koji u toj zgradi rade sto su dozvolili da se odrzi pederska zurka na takvom jednom mestu.... mozda zvuci lose ovo ''pederski'' ali sam siguran da nijedan strejt covek koji ima veze sa tom zurkom i organizacijom nece reci '''gay zurka'' nego pederbal ili kako vec....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!