Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
:vatroslava:
molim?????????????????
MOLIM??????????????????????????/
Korisnikov avatar
By sleepingsun
placete li kad vam dodje da polupate sve oko sebe od besa:cool:zbog neke porazavajuce situacije na koju ne mozete uticat
ili kad avs bol toliko skrsi da ne znae kud:kletva:
ili kad vam se tlo gubi po nogama..a oslonca nigde:avalon:
pa..da li placete pred prijateljima ili tugujete sami u sebi
Kako svoje te najgore emocije izrazavate-ignoring..u sebi..ili delite s drugima... :klap:
ja reeeeeeetko placem pred bilo kim.To mi je odraz neke slabosti ako da sam gola..tako da ko me vidi da cry..u uuuu skidam mu kapu:pljuje:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ja se suza ne stidim, niti se suzdrzavam kad mi dodje. Ponekad mi je cak i problem sto mi dodje da se isplacem, a ne mogu. Nekad ne zelim da me bilo ko uznemirava kad mi prekipi, pa odbolujem sam, a ponekad ne mogu da se suocim sa problemom sam i moram da imam najbize osobe pored sebe. Zavisi sve o kakvom je problemu rec. Nij mi frka da placem pred drugima, a kako su mi zivci popustili u zadnje vreme, place mi se i na reklamu za coca colu :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Nikada ne polupam sve oko sebe. Srećom, imam zakasnelu reakciju pa ako me neko jako povredi to u manjem obliku proplačem u samoći ... samo pred najiskrenijim prijateljima plačem ... mogu ih nabrojati na prste jedne ruke,
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Originally posted by Kiwi
Nikada ne polupam sve oko sebe. Srećom, imam zakasnelu reakciju pa ako me neko jako povredi to u manjem obliku proplačem u samoći ... samo pred najiskrenijim prijateljima plačem ... mogu ih nabrojati na prste jedne ruke,

To me potseti da mi se jednom godisnje u proseku desi da mi se skupi sve i onda lepo padnem u afekt i tesko onom ko mi se nadje na putu. Lomim sve oko sebe, derem se iz petnih zila i u stanju sam da ubijem. Posle se smirim i bude mi jako zao.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hmmm...

Pa ne znam, zavisno od situacije...

Ukoliko recimo gledam neki tuzan film ili tako nesto onda se ne stidim da zaplacem, a ukoliko je to zbog drugih stvari i prave tuge onda se suzdrzavam - zbog sebe - ne zbog drugih.

Tako da retko ko me video da placem zbog neke situacije ili besa, uglavnom ako su me videli da placem to je zbog gluposti.
Korisnikov avatar
By LittleRed
Kada sam tuzna mogu da placem samo pred bas bliskim ljudima...
Ali me nervira sto i na bes reagujem suzama, pa se onda rasplacem pred onim koji ih izazovu... ta mi je reakcija jako neprijatna i volela bih da to izmenim...
Korisnikov avatar
By Dina
I mene nervira sto su mi bes i suze povezani :cupakosu: Jako retko dodjem u situaciju da na nekog vicem ili sam ostra a kad dodju takve situacije onda mi uz to krenu i suze... Nekad izbegavam konflikt da mi se to ne bi desilo. Uhhhhh...

Inace nezavisno od besa placem ponekad, sama sa sobom ili pred bliskim osobama.
Korisnikov avatar
By IriS
pi, meni zaplakati isto kao i nasmejati se... suze jednostavno krenu same od sebe čim emocija predje odredjeni prag, bilo da je u pitanju tuga, bes, sreća, radost... meni o'ma šiknu suze na oči.

a da se isplačem, onako ljudski, mi se jako retko dešava, i obično mi se desi kad sam sama ili možda par puta kad sam izbacivala bes iz sebe, a žena mi bila prisutna. poslednji put sam uletela na ulazna vrata kao furija, besna zbog svega živog (nakupilo se), pobacala sve što sam imala u rukama i počela da se derem kao magarac, uz neizbežni plač. moram priznati da mi je posle toga prilično laknulo :mad: :vruce:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Nikad pred drugima ... cak ni pred najblizim prijateljima ... prosto, to uvek izaziva osecaj sazaljenja kod drugih (sto je krajnje normalna reakcija) a ja bas ne volim kad me bilo ko sazaljeva ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pred drugima, odnosno najblizima sam plakao samo u jako extremnim situacijama... i to mi se do sada u zivotu desilo svega par puta.

Najcesce placem kada sam u isto vreme iznerviran i povredjen... ali se trudim da isplacem samo onoliko koliko je dovoljno da se smirim...
Ne volim da trosim energiju na to, a jako je iscrpno.

Sto se tice besa... ranije sam cesto imao ispade kada sam se za najobicniju glupost toliko nervirao da sam uzimao sta mi je prvo pri ruci i gadjao zidove. Bilo mi je bitno samo da nesto pukne... da se cuje jak zvuk!
U takvim trenucima sam se trudio da uzimam neke nebitne stvari i bacam ih, kako ne bih posle zalio za necim.

Mada ima koja godina, otkad sam prestao da budem toliko zivcan i nervozan. Jako sam zahvalan zbog toga.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by greek_lover
Nikad pred drugima ... cak ni pred najblizim prijateljima ... prosto, to uvek izaziva osecaj sazaljenja kod drugih (sto je krajnje normalna reakcija) a ja bas ne volim kad me bilo ko sazaljeva ...
:up:

Uglavnom to obavim kad nema nikog okolo i kad sam sam....ne mogu i ne volim da pred drugima to uradim.
Korisnikov avatar
By bakalar
a sto je ovaj ceo forum skenjan ?
:mjuza: < drawn together fazon
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by abcd
a sto je ovaj ceo forum skenjan ?
:mjuza: < drawn together fazon
nije skenjan ... odgovaramo na temu sta radimo kad smo skenjani :smeh:

:psiholog:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne plachem chesto... Ne suzdrzavam se da plachem pred drugima i zapravo cu pre plakati pred strancima nego pred dragim osobama, jer ce se one i same osecati loshe zbog mene, a stranci ne... Mozda me je neko od vas i video da plachem jer sam par puta sedeo sam u "Smiley-ju" i plakao... Iako retko, plachem gde mi se plache i kad mi se plache...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Sedis u Smiley i places ... pobogu covece?! Nisam judging ali ... give yourself a little credit!!!

Sledeci put kad ti se prosipa u Smajliju trazi pice na mene, bolje da pijes na moj racun a ja to da ne znam nego da places sam! :D

Jasno?!
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Hm,uglavnom sam vedar i nasmejan ali kad se sjebem,bas se sjebem... :(

tad plachem i sam,ali i pred najblizim prijateljima,zavisno od situacije...:rida:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by BellyButton
Ne plachem chesto... Ne suzdrzavam se da plachem pred drugima i zapravo cu pre plakati pred strancima nego pred dragim osobama, jer ce se one i same osecati loshe zbog mene, a stranci ne... Mozda me je neko od vas i video da plachem jer sam par puta sedeo sam u "Smiley-ju" i plakao... Iako retko, plachem gde mi se plache i kad mi se plache...
Znam da zvuci kao osudjivanje, jer to upravo i jeste!
Ali da li si razmisljao o poseti psihijatru, i to redovnoj poseti?

Plakanje jeste pozeljno iz vise razloga...
1. Ipak nam olaksave mnoge teske situacije.
2. Cini kozhu ispod ociju meksom i lepsom.

Ali preterivati...
A cim kazes da si samo par pyuta u Smiley-u... mogu da zamislim gde si i koliko si jos puta negde drugde.

Ne kazem da ne treba pustiti koju suzu... ali ipak treba sebi pomoci i necim kreativnijim.
Placem i ja kada mi je MNOGO tesko... NE UVEK!
Nije lepa, nioti zdrava navika.

Budi malo jachi i odluchniji i resi te probleme koji te more bez odlaganja.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hej hej
ne budimo ostri:nesiguran: :vatrica:
Svakom dodej zuta minuta.Pustite coevka da place kad mu je hard
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Molim te, kad bi svi koji placu sami po kafanama isli kod psihijatra, nema toliko psihijatara po Srbiji !!! Ne zajebavaj coveka, psihijatar bi mu kao mnogo pomogao?

:domino:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dirrty19g
Znam da zvuci kao osudjivanje, jer to upravo i jeste!
Ali da li si razmisljao o poseti psihijatru, i to redovnoj poseti?
Za koji me kurac ti osudjujesh?!?

Psihijatra redovno i posecujem...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by sleepingsun
hej hej
upravo tako ...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by sleepingsun
hej hej
Svakom dodej zuta minuta.Pustite coevka da place kad mu je hard
:fancyklap:
:up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Molim te, kad bi svi koji placu sami po kafanama isli kod psihijatra, nema toliko psihijatara po Srbiji !!! Ne zajebavaj coveka, psihijatar bi mu kao mnogo pomogao?

Dovrsio sam post, procitaj ga ponovo.
Po meni je to vec psiho bolest.
A posto ne znam da li on sam sebi moze da pomogne, ili mu okolina u tome moze pomoci... zasto se ne bi obratio nekom psihicu. Ali preporucenom...
Mislim da se moze naci shachica dobrih u Srbiji.

Izvinjavam se ukoliko je moj dozivljaj realnosti previse okrutan i realan!
To je moje misljenje.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dirrty19g

Dovrsio sam post, procitaj ga ponovo.
Po meni je to vec psiho bolest.
A posto ne znam da li on sam sebi moze da pomogne, ili mu okolina u tome moze pomoci... zasto se ne bi obratio nekom psihicu. Ali preporucenom...
Mislim da se moze naci shachica dobrih u Srbiji.
Aman, Drti... To su momenti... Ne visim ja u Smiley-ju svaki dan i plachem... To se desilo mozda 2 puta... Kod psihijatra sam ishao, idem i ici cu kad imam problem (preventivno), i ne vidim zashto bi se oslobadjanje vishka emocija smatralo patologijom. Moj psihijatar, bar, to ne smatra... ali vidim da ti znash bolje...
Jel treba da ti se crta?...
Korisnikov avatar
By Dirrty

Psihijatra redovno posecujem preventivno, i za sada nemam dijagnozu...

Nemas dijagnozu, jer kao sto si i sam rekao... ne ides trenutno.
A ne bih bas rekao da taj tvoj radi dobro posao... menjaj!

A to sto mnogi misle da je psihijatar losa stvar... i da se kod njega treba ici samo kada si na ivici zdravog razuma... to je vec druga stvar.

Jos uvek nisam isao kod istoga li verujem da cu kroz koju godinu rado.
Na svoju inicijativu i na svoje zadovoljstvo.

Makar je kod mene slucaj, da cak i najblizi ljudi ne znaju potpuno sve detalje iz mog zivota... i mozda nikada i nece znati.
A psihijatar je strucno lice, koje treba sve da posmatra objektivno i realno... tako da verujem da je neophodno imati nekog kome mozes reci sve sto te muci bez imalo suzdrzavanja.

edit: A ti ispoljavanje viska emocija jedino cinis kroz plac?
Da li mislis da je to jedini i najbolji nacin?

Moje misljenje je da je plac samo pomocna stvar.
A da kao glavnu stvar mozes da uvedes nesto korisno i kreativno.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm hm
Ako zaista zelis nekome da pomognes onda pokusas direktno da opmognes tojosobi.
Nije svako ko place po kaficima slucaj za psihica vec moze da znaci da je doticna person samo over sensitive:njanja:
tako da..i agree with u..dozivljaj realnosti ti je okrutan..
a realan
no no:hmm:
think about it:eviltrep:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Do sada sam bio emo, od sada cu otprilike biti psihic koji plache po kaficima... :drama:
A zapravo sam samo, kao shto reche sleepingsun, oversensitive...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
and nothing is wrong with that:hvala:
if u need a sholder to cry on:psiholog:
i am here:sweet: :B :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!