Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kiwi
Nikada ne polupam sve oko sebe. Srećom, imam zakasnelu reakciju pa ako me neko jako povredi to u manjem obliku proplačem u samoći ... samo pred najiskrenijim prijateljima plačem ... mogu ih nabrojati na prste jedne ruke,
Originally posted by greek_lover
Nikad pred drugima ... cak ni pred najblizim prijateljima ... prosto, to uvek izaziva osecaj sazaljenja kod drugih (sto je krajnje normalna reakcija) a ja bas ne volim kad me bilo ko sazaljeva ...
Originally posted by abcdnije skenjan ... odgovaramo na temu sta radimo kad smo skenjani
a sto je ovaj ceo forum skenjan ?
< drawn together fazon
Originally posted by BellyButtonZnam da zvuci kao osudjivanje, jer to upravo i jeste!
Ne plachem chesto... Ne suzdrzavam se da plachem pred drugima i zapravo cu pre plakati pred strancima nego pred dragim osobama, jer ce se one i same osecati loshe zbog mene, a stranci ne... Mozda me je neko od vas i video da plachem jer sam par puta sedeo sam u "Smiley-ju" i plakao... Iako retko, plachem gde mi se plache i kad mi se plache...
Originally posted by Dirrty19gZa koji me kurac ti osudjujesh?!?
Znam da zvuci kao osudjivanje, jer to upravo i jeste!
Ali da li si razmisljao o poseti psihijatru, i to redovnoj poseti?
Originally posted by sleepingsunupravo tako ...
hej hej
ne budimo ostri:nesiguran:
Originally posted by greek_loverDovrsio sam post, procitaj ga ponovo.
Molim te, kad bi svi koji placu sami po kafanama isli kod psihijatra, nema toliko psihijatara po Srbiji !!! Ne zajebavaj coveka, psihijatar bi mu kao mnogo pomogao?
Originally posted by Dirrty19gAman, Drti... To su momenti... Ne visim ja u Smiley-ju svaki dan i plachem... To se desilo mozda 2 puta... Kod psihijatra sam ishao, idem i ici cu kad imam problem (preventivno), i ne vidim zashto bi se oslobadjanje vishka emocija smatralo patologijom. Moj psihijatar, bar, to ne smatra... ali vidim da ti znash bolje...Originally posted by greek_loverDovrsio sam post, procitaj ga ponovo.
Molim te, kad bi svi koji placu sami po kafanama isli kod psihijatra, nema toliko psihijatara po Srbiji !!! Ne zajebavaj coveka, psihijatar bi mu kao mnogo pomogao?
Po meni je to vec psiho bolest.
A posto ne znam da li on sam sebi moze da pomogne, ili mu okolina u tome moze pomoci... zasto se ne bi obratio nekom psihicu. Ali preporucenom...
Mislim da se moze naci shachica dobrih u Srbiji.
Nemas dijagnozu, jer kao sto si i sam rekao... ne ides trenutno.
Psihijatra redovno posecujem preventivno, i za sada nemam dijagnozu...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!