- 21 Jan 2008, 01:51
Jedno istraživanje, nedavno sprovedeno u Velikoj Britaniji, pokazalo je da svaki čovek slaže u proseku četiri puta dnevno, 1.460 puta godišnje i 88.000 puta u toku života.
Naravno, reč je o malim, uglavnom bezazlenim lažima.
Najčešća laž (28 odsto) je : "Nije mi ništa, dobro sam".
Slede potom "Drago mi je što te vidim", "Nemam para kod sebe", "Ne, tvoja zadnjica ne izgleda veliko u tome", "Naravno da te volim", "Server je u kvaru", "Ispraznio mi se mobilni".
Istraživanje je takodje pokazalo da muškarci lažu gotovo dva puta više od žena.
(Tanjug, MONDO)
--------------------------------------------------------------------------------
Ovo istraživanje je, kao što se vidi, rađeno u Velikoj Britaniji... Ne čini li vam se da je učestalost laganja (najlakše je orijentisati se prema tom dnevnom proseku) kod nas malo veća?
Ako vam se čini, zašto mislite da je to tako?
Naravno, reč je o malim, uglavnom bezazlenim lažima.
Najčešća laž (28 odsto) je : "Nije mi ništa, dobro sam".
Slede potom "Drago mi je što te vidim", "Nemam para kod sebe", "Ne, tvoja zadnjica ne izgleda veliko u tome", "Naravno da te volim", "Server je u kvaru", "Ispraznio mi se mobilni".
Istraživanje je takodje pokazalo da muškarci lažu gotovo dva puta više od žena.
(Tanjug, MONDO)
--------------------------------------------------------------------------------
Ovo istraživanje je, kao što se vidi, rađeno u Velikoj Britaniji... Ne čini li vam se da je učestalost laganja (najlakše je orijentisati se prema tom dnevnom proseku) kod nas malo veća?
Ako vam se čini, zašto mislite da je to tako?