Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by селпередејзJa se sopstvene smrti ne bojim ni trunkicu. Bojim se smrti meni bliskih osoba. Ne zelim samo da umrem u nekim gadnim mukama. A i sada da umrem ne bih zalio. Sve sto sam zeleo to sam i uradio.
Smisao zivotA JE U SMRTI.
sVE ZAVISI OD TOGA U KOM STANJU CES UMRETU, SEBI ZELIM SVESNU SMRT.
ZELIM I VAMA DA UMRETE SVESNII DA ZNATE STA STE ZIVELI.
ZELIM VAM SVE SUPER SUPER U ZIVOTU DO SMRTI
Originally posted by BornEnchanterI ja isto tako. Jedino sto ne mislim da sam sve uradila, imam jos mnogo toga. Ali u onom trenutku kad je trebalo zivela sam onako kako sam tada mislila da je najbolje. I ne bih se vratila ni u jedan prosli period, niti bih zalila da umrem sutra ili za pet dana. Mada bih svakako mogla da zivim jos dugi niz godina...Originally posted by селпередејзJa se sopstvene smrti ne bojim ni trunkicu. Bojim se smrti meni bliskih osoba. Ne zelim samo da umrem u nekim gadnim mukama. A i sada da umrem ne bih zalio. Sve sto sam zeleo to sam i uradio.
.................
Originally posted by Dina
I ja isto tako. Jedino sto ne mislim da sam sve uradila, imam jos mnogo toga. Ali u onom trenutku kad je trebalo zivela sam onako kako sam tada mislila da je najbolje. I ne bih se vratila ni u jedan prosli period, niti bih zalila da umrem sutra ili za pet dana. Mada bih svakako mogla da zivim jos dugi niz godina...
Ali se smrti meni bliskih osoba jako plasim i onog zivota posle, bez njih...
Originally posted by NbegiJa bih ovu izjavu izmenio u: Smisao, u stvari, ne postoji - to ga mi zamishljamo jer smo svesni!!!
"ŽIVOT, u stvari, ne postoji - to ga mi zamišljamo, jer smo svesni.
Originally posted by BellyButtonPa da, naravno, život u smislu smisla. Na to sam i mislio, s tim što se može reč život različito tumačiti...
To je jedno od najcheshce postavljanih i najbesmislenijih pitanja...Originally posted by NbegiJa bih ovu izjavu izmenio u: Smisao, u stvari, ne postoji - to ga mi zamishljamo jer smo svesni!!!
I zato prestanite da ga trazite...
Originally posted by SwanheartDa se nadovezem na ovu prelepu misao sledecim : Svoje sam srce potcinio mudrosti, a i to je samo trcanje za vetrom. Sto covek vise zna, to tuzniji je samo.
Napisacu isto sto i u ovoj temi:http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=10774
Ducic: "Ko smisao zivota nije trazio,taj nije ziveo;ali ko ga je trazio,taj nikada nije bio dovoljno srecan."
Originally posted by SwanheartCrnjanski : moje Sveto Pismo... moje cetiri strane sveta... moja zora, moje podne, moj suton... moj razum, moj osecaj... moja rec, moja pesma...
ima jos jedan citat...
"A kada se pogleda ovako u noc?Kada se stane, evo ovde, u mrak na vratima? Kada se pogledaju sva polja u mesecini?Sva ona brda u daljini...grad, krovovi...tamo oblaci...sazvezdja...to nebo puno svetlosti?Kad se pred svim tim ucuti?Je li i onda kao da prolazimo bezumno...bez smisla...je li moguce da je sve to jedna bezdana celina?"
Crnjanski "Seobe"
Originally posted by NbegiProbao sam vrlo kratko da se izjasnim, no nisam shvacen...Originally posted by BellyButtonPa da, naravno, život u smislu smisla. Na to sam i mislio, s tim što se može reč život različito tumačiti...
To je jedno od najcheshce postavljanih i najbesmislenijih pitanja...Originally posted by NbegiJa bih ovu izjavu izmenio u: Smisao, u stvari, ne postoji - to ga mi zamishljamo jer smo svesni!!!
I zato prestanite da ga trazite...
Eto, na primer - smisao "života" jednog komarca...
Originally posted by Calypso
Smisao je moj osmeh i moje zadovoljstvo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!