Pozdrav drustvo,
posto stucam vec 2 dana, konacno sam stigao do kompjutera da razjasnimo par stvari:
1.Ja jesam PR kluba, ali ja ne odlucujem o muzickom programu, vec samo prenosim informacije koje mi da Organizator/Menadzer.
2. 4 i 5.01. je bilo uzasno vreme i pretpostavljam da je to jedan od razloga zasto vise ljudi nije doslo. A kao sto neko negde rece, Queen nije bas lako napuniti, jer je malo veci
3. Ja sam obe veceri bio u klubu od 12-2. bila je strana muzika i ljudi su se ok provodili. Tessio je super odradila posao i ja joj skidam kapu.
4. Posle 3h (u PETAK) je organizator dobio informaciju da je dosta ljudi iz QUEENa preslo u VIP na narodnjake i odlucio da se puste noviji hitovi domace muzike u QUEENu.
U SUBOTU je pustana ISKLJUCIVO STRANA MUZIKA.
5. Ja sam Organizatoru licno nekoliko puta naglasio da ono sto se najavi od muzike mora apsolutno da se ispostuje, ali je on zbog tih naglih prelivanja gostiju odlucio ovako. Ovi prelasci iz QUEENA u VIP su apsolutna cinjenica, jer sam licno otisao da proverim i video desetine ljudi u VIPu koji su prethodno bili u QUEENU.
Ocigledno je da se ne moze svima udovoljiti sa muzikom. A po meni je nemoguce da se za jedno vece izmesaju svi zanrovi muzike.
Stoga:
1.saljite na sms iz potpisa Organizatoru svoje primedbe i predloge (mada mu ja redovno podnosim izvestaj sta se ovde pise)
2.imate posebnu temu sta ocekujete od kluba, koju takodje pratiimo, pa tu dajte svoja misljenja.
U moje licno ime, ja vam se izvinjavam zbog iznenadjenja sa narodnom muzikom.
I ja bih najradije da imamo BABYLON u BG, ali je to na zalost jos uvek FAIRY TAILE.
Dok sam sa menadzerom pricao o otvaranju kluba, moja vizija je bila slicna ovoj:
Originally posted by Dirrty19g
VIP postoji zbog narodnjaka.
L&Q zbog (dosadne) elektronike.
Zar ne bi Queen mogao da bude nesto trece?
Cemu novi gay klubovi ukoliko su isti kao oni sto vec postoje?
Treba nam nesto novo! Nesto drugacije!
Pokusavamo i trudimo se, ali svaki pocetak je tezak.
Pozdrav!