Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Director
ni posle 5 strana pisanja o reumatskim problemima, glorifikovanja Shtrokave19g, i skretanja sa teme, mi jos uvek ne dobismo odgovor na pitanje KAKAV JE BIO STRIPTIZ? Izem ti forum...za sta li moderatori primaju platu? :) (ovo je bila sala naravno, moram da naglasim da me shtrokava ne bi bukvalno shvatila)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Cini mi se da me ovaj klub nece videti u skorije vreme.

Nece biti narodnjaka, a?

I josh nadrk-post DJ-u.

A onda oko 4h - "glavobolja od vina, a nigde aspirina..."

Glavobolja od QUEEN-a!
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by KissQueen

I josh nadrk-post DJ-u.

da, da...
a tek ovo...

pa svaki DJ ima svoj fazon i muziku koju pusta!!!

kakvo ophodjenje prema zaposlenima...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Svako treba imati svoj stil, ali i sposobnost prilagodjavanja potrebama zurke.
Mada, nikako nisam bio za narodnjake...
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Dragonite
Originally posted by gorilica
Nije li ovo vec neko patentirao na ovom forumu? :paradajz:

Btw, hoce li se organizovati neko bear friendly veche, pa da dovlachim guzicu iz Nisha, ili cete ostati na golotinji i izbildovanim frajlama? :teg2: :panker:
A šta fali nama izbildovanim bear frajlama?
Mada je predlog dobar, londonska scena se okreće u tom pravcu.

Baš bih mogao da se neki dan dovučem i vidim šta tamo ima.
tebi sreco nishta ne fali, sve je na mestu:tegovi:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Savrseno ... nije me mrzelo da procitam svaki post na ovoj temi, zatrujem sebe dosadnim spamovima, koji me zapravo nisu naravno zanimali, nadajuci se da cu cuti nesto novo jos o ovom "novom" klubu...

Vrlo se iznenadih kada sam procitao da se otvorilo nesto umesto Alijanse... obradovao se... i cela tema je isla u dobru stranu dok nisam procitao da su se IZNENADA pustili narodnjaci...

A od tada...kada je neko napisao kakva je muzika bila... Queen nije ostavio nijedan post.. :)

I to je bio fazon..dodjite da vas prevarimo...pa i 150din je mnogo za to:)

Hvala ne...dok ne vidim neki pozitivan komentar:)

:kada:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by _Crazy_Fox_
i cela tema je isla u dobru stranu dok nisam procitao da su se IZNENADA pustili narodnjaci...

Iznenada - i to 2 puta.

A cak su drugi put rekli da nece biti narodnjaka!

:doh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma shta vam je?! Oglasice se oni.. I dace obecanje da sledeci put nece biti narodnjaka...

:whatever:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by horus.
Zasto imam osecaj da ce napraviti totalni cirkus od kluba... :alikako:
mrzim sto sam bio u pravu...
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Pozdrav drustvo,

posto stucam vec 2 dana, konacno sam stigao do kompjutera da razjasnimo par stvari:

1.Ja jesam PR kluba, ali ja ne odlucujem o muzickom programu, vec samo prenosim informacije koje mi da Organizator/Menadzer.

2. 4 i 5.01. je bilo uzasno vreme i pretpostavljam da je to jedan od razloga zasto vise ljudi nije doslo. A kao sto neko negde rece, Queen nije bas lako napuniti, jer je malo veci :)

3. Ja sam obe veceri bio u klubu od 12-2. bila je strana muzika i ljudi su se ok provodili. Tessio je super odradila posao i ja joj skidam kapu.

4. Posle 3h (u PETAK) je organizator dobio informaciju da je dosta ljudi iz QUEENa preslo u VIP na narodnjake i odlucio da se puste noviji hitovi domace muzike u QUEENu.
U SUBOTU je pustana ISKLJUCIVO STRANA MUZIKA.

5. Ja sam Organizatoru licno nekoliko puta naglasio da ono sto se najavi od muzike mora apsolutno da se ispostuje, ali je on zbog tih naglih prelivanja gostiju odlucio ovako. Ovi prelasci iz QUEENA u VIP su apsolutna cinjenica, jer sam licno otisao da proverim i video desetine ljudi u VIPu koji su prethodno bili u QUEENU.

Ocigledno je da se ne moze svima udovoljiti sa muzikom. A po meni je nemoguce da se za jedno vece izmesaju svi zanrovi muzike.

Stoga:
1.saljite na sms iz potpisa Organizatoru svoje primedbe i predloge (mada mu ja redovno podnosim izvestaj sta se ovde pise)

2.imate posebnu temu sta ocekujete od kluba, koju takodje pratiimo, pa tu dajte svoja misljenja.

U moje licno ime, ja vam se izvinjavam zbog iznenadjenja sa narodnom muzikom.

I ja bih najradije da imamo BABYLON u BG, ali je to na zalost jos uvek FAIRY TAILE.

Dok sam sa menadzerom pricao o otvaranju kluba, moja vizija je bila slicna ovoj:
Originally posted by Dirrty19g
VIP postoji zbog narodnjaka.
L&Q zbog (dosadne) elektronike.

Zar ne bi Queen mogao da bude nesto trece?
Cemu novi gay klubovi ukoliko su isti kao oni sto vec postoje?

Treba nam nesto novo! Nesto drugacije!
Pokusavamo i trudimo se, ali svaki pocetak je tezak.

Pozdrav!

:carica:
Korisnikov avatar
By starky
ja bi BABYLON u Bg...to bi zadovoljilo sve...
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Najava za nastupajuci vikend:

Petak 11.01. Striptiz night (Strana muzika- DJ Mix) - Ulaz (sa gardarobom) 150din.

Subota 12.01. :carica: MARINA PERAZIC LIVE SHOW :carica: ! Mini koncert velike prijateljice GLBT populacije Marine Perazic po prvi put u nekom BG gay klubu! Ocekujte 2-3 h pevanja uzivo (uz muzicku matricu) - Ulaz 400din.

Slika

Pozdrav!

Korisnikov avatar
By Marvin
Ajme.

Neko će da naplaćuje ljudima to što će da ih tera da slušaju Marinu Perazić?
:tornado:
By Pending-For-A-Bending
Ummmmm... Po meni ne postoje izgovori za promenu reportoara. Ako se nesto najavi to tako i treba da bude. Mi smo prvo stojali blizu DJ i onda je onaj mrsavi mladi iz obezbedjenja dosao i nesto nam pricao i mahao rukama, valjda da se sklonimo ili tako nesto. Nismo ga ni slusali. Onda je dosla neka riba i nesto htela valjda da cuje od DJa pa ju je ovaj oterao. I to cinilo mi se prilicno grubo. Toliko o muzickim zeljama.
Ja sam jedan od onih koji su otisli u VIP posle Alliance-a. I to samo iz razloga sto smo se smorili. Ubrzo smo napustili i VIP. Nema to veze sa izborom muzike. Stavise, meni je bila muzika OK.

A Striper mi se nije svideo. To je valjda onaj sto je bio u Movie Baru.
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Da li da organizujemo Srpsku Novu godinu u nedelju?

Takodje kakvu biste muziku zeleli tada? Da li da se pocinje ranije, posto neki rade u ponedeljak.

Dajte nam povratne informacije.

Posle vasih komentara na "iznenadjenja" Organizator mi je obecao da ih vise nece biti.

Korisnikov avatar
By dungoll
muzika je bila ocajna.

muzika u vipu je takodje ocajna, to je apsolvirano onoliko puta.

muzika je retko po mom ukusu. tako da. vise mi smeta blazirana atmosfera koja je nasledjena u alijansi od ranijih vremena. cini se to nista nece promeniti.

babylon bi bio resenje. ali :) avaj, sanjati je najlakse.

i da u kvinu, kao i u eks alijansi je obezbedjenje nesto utripovano, dira goste, da slucajno ne dodju do dja, bla.

ma pusite malo k.
Korisnikov avatar
By dungoll
i da, kao da postoji samo jedan jedini striper.

i da, ko ce koje majcine da slusa faken marinu perazic, to je u rangu lepe brene.

izandjana eks ju zvezda bez imalo karizme.
Korisnikov avatar
By shishmish
Zonche:

Meni je bas cool sto Marina dolazi sta kenjate...

Samo neka dolaze...
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Dungoll,
a sta je tvoja vrsta muzike? sta je to sto ti volis? rekao si da ti se ne svidja ni u QUEENu ni u VIPu. pa sta ti se svidja? To nam nisi rekao.

Ako mi doneses muziku , cak i "SUSTINA PRAZNINE" i obezbedis 150 ljudi koji ce doci , platiti ulaz i popiti po 3 pica, ja cu da ti organizujem takvo tematsko vece!

Sto se stripera tice, ponuda istih i nije bas najbolja. Mi smo postavili ovde i oglas i sve i nijedan se jos nije javio.

A trazimo i igrace (bez skidanja) - VOLITE DA IGRATE - PA STO DA NE BUDETE PLACENI ZA TO ? :D

JEL OVDE NEKO ALERGICAN NA PARE??? :wtf:

Samo zna se kako igraci treba da izgledaju, pogledajte QaF ako ne znate :kakodane:

Toliko...
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Jel sam negde rekao da se mozete prijaviti na sms listu tako sto posaljete "prijava na sms listu" na mob u potpisu ?

ps. zbog tehnickih problemcica sa SIM karticom (ako ne budemo mogli da je zamenimo) broj za kontakt i slanje poruka (jednom delu ljudi - jer saljemo sa 2) ce biti promenjen.

ubrzo javljam za novi br.
Korisnikov avatar
By dungoll
hm, a kao ne znamo se...

evo vako >>

www.last.fm/dungoll :) tamo sve lepo pise.

svedeno na moj izbor, to je uglavnom minimal tehno, tehno, neki house, neki breakbeat. i da. necu to naci pod uslovima koji su gore navedeni. jerbo - jednostavno je tako.

a gde sam ja tu gore placen da ti nalazim ljude koji ce ispuniti komercijalne zahteve, ja ne ocekujem da moje zelje budu uslisene.
jednostavno nece, takve veceri su ranije postojale u alijansi i Tessio zna koliko su bile prazne. pokusavano je svasta. nije uspevalo.

samo kazem, nista novo, nista zabavno, nista sto ce ispuniti moj ukus, ali ipak BOLJE je od VIP-a, da se ne lazemo. a blazirani ljudi ostaju. to je cinjenica koja ne zavisi od mog ukusa, niti od muzike koju pustaju. :zev2:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ako zelite kvalitetne posetioce, one koji ce vam biti verni, koji ce pratiti desavanja i voleti sto idu u Queen onda morate da pravite jos bolji marketing od Loud & Quuer zurkica...

Samo malo truda treba... i ne da dovodite Marinu Perazic, vec poznate DJ-eve... Gosti VIPa, iako vole narodnjake pre bi dosli na nekog dobrog DJ-a (ne zato sto znaju da je dobar, vec po najavi zurke se tako veruje) nego na Marinu Perazic.... lutate u prazno, ...

Cenim tvoj trud, ali ne mozes ispitivati trziste na forumu...mi svi ovde volimo manje vise slicnu ziku... komercijalniji pop, haus i sl....mnogi se bune i na muziku na L&Q zurkama,ali opet su zurke pune...

Nije vam losa ideja sa striperima, ali nisam siguran da se ljudi loze na to nesto preterano..pogotovo kada gledaju jednog te istog na svim zurkama;)...

I morate da razglasite da se pravi zurka, ne samo preko foruma...nas ima 15 koji ovo cita...od tih 15, 10 nece hteti da dodje...vec samo kokodacemo na forumu...

Predlazem vam da uhvatite Nastica, Flipa, Vukovica ili nekog vec i da se sa nekim od njih dogovorite...

A Marina....pa ima da nas zamrzi kada bude dosla i videla prazan klub...pozdravi je.
Korisnikov avatar
By dungoll
@_Crazy_Fox_

o kako sam te prepoznao po potpisu.

kako si samo pametan.

Lukav, kao luk, ne kao lisica. :)

prosipas neki marketing. ooo :D ooo. :transprst:
By Director
Dragi PR-u kluba Queen, povratne informacije bi trebalo da trazis na neki drugi nacin a ne ovde na forumu. Kao sto neko vec rece, nekolicina ljudi koji citaju ove budalastine po forumu su uglavnom ljudi koji ti nece dati pravu informaciju jer zele ta te zajebavaju, a pritom i ne izlaze tako cesto po klubovima (svaka cast izuzecima). Vidis da se ovde vrtis u krug bez konkretnih rezultata. I ne daj Boze da Marina Perazic cita ove gluposti...
By Pending-For-A-Bending
Razlika izmedju VIPa i QUEENa:
U VIPu znas sta mozes da ocekujes. Klub je vec izgradio klijentelu, zna se sta se pusta u koje vreme, ko dolazi u klub,...

A QUEEN... pa deluje mi nekako nabacano i "hajde da menjamo u letu". Sto se tice muzike lepo bi bilo da je pusta mali Filip. U pitanju je komercijala, i znam da mi je svaki put prijala. I pravi dobre prelaze... Za razliku od onoga sto sam cuo u petak. Mislim da bi DJ WINAMP ono bolje odradio
By Swanheart
Filip i odresene ruke Tessio da ima i bice kako valja, a ne da pise nema narodnjaka, nema ne-znam-ni-ja-cega, a onda u 3-4h opichi po narodnjacima jer se odredjeni deo tetki ( ne mislim lose kada napisem tetki da se zna samo ) preselio u odredjeno vreme u VIP.
paaaaaaaa?
Neka ih nek se sele, putuj igumane...valjda je vaznije ispostovati one sto dolaze tu zbog muzike za koju su mislili da ce se pustati a ne decurliju koja ce otici da skace uz Seku, Cecu & company i pri tom popiti jedan sok pre nego odu...
Koliko goooooood da se trudim da ne hejtujem moraaaaam, a mislila sam da necete napraviti cirkus od kluba, ako cete ovako da vodite sve to bolje odmah da napustite sve.
Ako i u petak sad bude narodnjaka, nece da valja.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Swanheart
Citaj: Swanimir ce da lomi noge
By Swanheart
Originally posted by Big Bad Bear
Originally posted by Swanheart
Citaj: Swanimir ce da lomi noge

:lol:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Evo ja mislim da je Marina Perazic bas simpaticna ideja!!! :klap: :klap: :klap:

Verovatno necu doci, jer slabo slusam domacu muziku + auto mi je okovan snegom i ledom, ali pozdravljam ideju
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!