Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636916#p2636916]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636906#p2636906]unic0rn napisao:[/url]

Ja sam ovaj film gledao u avionu... ne ocekujuci jelte sta ce da se desi nekoliko puta. Prvi put kad su se devojke dovatile onako ozbiljno ja sve krecem da sklanjam ekran... posle jedno 5og 6og puta sam poceo da premotavam.. :lol:
Meni su se scene seksa baš dopale. Tako su strastvene. :love:
Pogotovu ona scena kada Adele liže pičku, pa skloni glavu i vidimo da je musava :love:
http://www.imdb.com/title/tt1690953/" target="_blank
DESCIPABLE ME 2
Ipak je bolji prvi deo,drugi deo sma gledao jer mi se svidja svaki animirani film koji nema dizni stil junaka koji se ponavlja non stop u njihovim filmovima,
Ovaj ide sa scenariom koji ne zna sta hoce,u jednom trenu je komicni spijunski triler,pa se onda bavi sa odnosom dete cerka i tinjedzeri,pa onda opet akcija sa spijunskim elementima i u pola filma se provali koje negativac.Tako da dvojka je bzvz,ne znam cemu to eksperimetisanje sa zanrovima u toku radnje filma,sto je jos gore ne postoje veze izmedju zlikovca i same dramske radnje o odonosu oca i cerke.
4/10 Cetvorku dajem jer mi se svidja stil junaka i karakterizacija je fenomenalno odradjena i komicni elementi su ok,jos samo da su odradili bolji scenario bio bi super.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Maleficent - curkala sam na Anđu.
Korisnikov avatar
By Katengl
The Motel Life.

Odustao pola sata pred kraj...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Slika

ovo mi je bio drugi ili treci put da ga gkedam, dobar je 8/10
Korisnikov avatar
By Hellas
^ c c c sta ti gledas (i to vise puta) :pervert: :D
Korisnikov avatar
By spliff
maleficent (2014)

angelina je fantasticna
Slika

8/10 - da nisu isključivo ženski likovi u centru pažnje, ocena bi bila niža... i naravno plus za blurred lines između dobra i zla.

Angelina mi je prodala priču i pre nego što sam otišao u bioskop, a na filmu svaku njenu emociju sam osetio. Osim nje i cool efekata/atmosfere, ništa tu vredno pažnje nije.

Sharlto Copley - kakav užas jbt. Razumem da im treba odbojan lik da bude negativan, ali mogli su naći dobrog glumca koji ume da iznese takvu ulogu, ne njega... ni da priča ne ume jbt!

Čak je bolji bio nego u filmu Elysium... potpuni WTF!
Korisnikov avatar
By V25
Ali u knjizi je zapravo ta scena drugačija, i mnogo efektnija :)
Korisnikov avatar
By zguba_91
Maleficent 10/10 mnogo mi se dopao

a million ways to die in the west toliko je mutav, a sa druge strane zabavan film (istina je da sam ja jedini umirao od smeha i usput groktao u bioskopu dok sam gledao film pa su s emeni ljudi smejali...)
9/10
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!