Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
odgledala konačno shadow people

film ko film nisu dovoljno precizno obradili zapravo baš je jako površno i nije strašan. no fala bogu prisećala sam se svojih iskustva i pa.. who needs sleep anyway :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zabraniti spajanje teen sranja i vampira, zaboga! Sve je počelo sa usranim Twilightom! :sigh:
Korisnikov avatar
By constantine
x men days of future past
Mnog su lepo povezali pricu. sve je super odradjeno
10/10
Korisnikov avatar
By Katengl
Slika

Pocinje interesantno, vrlo brzo usporava, i onda se nepodnosljivo vuce do nezanimljivog kraja.
skužio sam da emancipirane lezbe imaju mnogo više prigovora na film. ^^
meni je isto remek-djelo. kako reče spielgberg 'najljepša ljubavna priča', te ja hoću takav film o pederima, a ne jebačinu na jezeru. :snob:

OT> quai d'orsay 7,5/10
http://www.imdb.com/title/tt2609222" target="_blank

odlična politička farsa smještena u francusko ministarstvo vanjskih poslova. thierry lhermite je prezabavan kao pompezna karikatura dominiquea de villepina <3
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636502#p2636502]Srklet napisao:[/url]skužio sam da emancipirane lezbe imaju mnogo više prigovora na film. ^^
meni je isto remek-djelo. kako reče spielgberg 'najljepša ljubavna priča', te ja hoću takav film o pederima, a ne jebačinu na jezeru. :snob:
:lol:

Pomenutu jebačinu na jezeru ja gledam kao priču o želji (lakanovski govoreći), o jouissance, o nedostatku, itd. Kada ga poredim sa Plavim, Stranger by the Lake mi i dalje deluje kao značajno složeniji film, iako su oba izuzetna.

Edit: Kešiš je, imam osećaj, psihopata. Ja bih ga ubio da sam na mestu te dve glumice, ali napravio je filmčinu, i s te strane mu hvala. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636543#p2636543]Ulix napisao:[/url]
Pomenutu jebačinu na jezeru ja gledam kao priču o želji (lakanovski govoreći), o jouissance, o nedostatku, itd.
Zanimljivo kako je prica svedena, repetitivna, ne namece zakljucke, likovi slabo verbalno otkrivaju unutarnja zbivanja, nepoznatih predistorija van tog sveta, ali vidimo njihove - odluke, stoga i pogodna za raznovrsna tumacenja.
Slika

7/10

Šta reći, a ne zaplakati...

Ne pamtim kad sam ušao u bioskop toliko radostan, a napustio ga tako ravnodušan.

Sigurno sam imao previše očekivanja.
Sigurno sam delom prerastao predvidive holivudske blockbustere.
Ali jebote, može li manje isforsiranih plastičnih scena jeftinog humora i jeftine drame!

Hugh Jackman smorio odavno, i jebeni Wolverine!
Jennifer Lawrence usrala ulogu, ili je uloga bila usrana bez obzira na njeno izvođenje.
Mystique u svakom slučaju sporedan lik iako se navodno cela priča vrti oko nje!

Bolji od prethodnog dela ove trilogije. jer su i plastične scene bolje od tinejdž sranja. Ali prva trilogija neprevaziđena... istina, prva ljubav zaborava nema!

Sledeći deo već zakazan za 2016... duboko strahujem! Takođe još jedan deo Wolverine najavljen, pre toga verovatno, jebote!

Ovaj deo je već zaradio u bioskopima za 10 dana više nego bilo koji prethodni iz X men serijala, i ocene publike i kritike su više... ljudi nemaju ukusa, ili mozga. Nemam pojma.

Jebote.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636906#p2636906]unic0rn napisao:[/url]

Ja sam ovaj film gledao u avionu... ne ocekujuci jelte sta ce da se desi nekoliko puta. Prvi put kad su se devojke dovatile onako ozbiljno ja sve krecem da sklanjam ekran... posle jedno 5og 6og puta sam poceo da premotavam.. :lol:
Meni su se scene seksa baš dopale. Tako su strastvene. :love:
  • 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!