grozan je video. mislim grozno je to šta ta žena radi. ja mogu da se oglasim kao neko ko je kao dete dobijao batine kao vaspitno korektivnu meru. ali ovo je nešto sasvim drugo, strašno me je pogodilo to što izgleda kao da ta majka uopšte ne voli svoje dete. ne vidim nigde ni trunčicu ljubavi prema sopstvenom detetu, a verujem da su emotivni ožiljci daleko gori po dete no fizički bol koji mu rođena majka nanosi.
i ovaj otac mi nije jasan. zašto nije fizički zaštitio dete. zašto nije dok ga majka bije stao između majke i deteta kao živi zid i primio udarce umesto deteta. zašto mirno i spokojno leži na istom krevetu dok majka najstrašnije psuje na uvo detetu, zašto nije ustao, podigao dete,i sklonio ga, nego dozvoljava da tako malo slabašno bespomoćno dete sedi direktno između njega i majke dok majka razulareno besni i psuje (ne znam da li na njega ili Bože pomozi na dete, ali nije ni bitno). zašto je taj odrastao zreo čovek dozvolio da dvogodišnje dete bude štit između njega i žene, umesto da on štiti svoje dvogodišnje dete. ne razumem tog čoveka. izvesno je da se plaši, ali opet ne razumem.