Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
ček je l dobro kontam
za dete je bolje ako ostane sa ovakvim roditeljem nego ako se izmesti iz porodice?
kao yay za službe, neka ignorišu ignorišu slučaj

ljudi zaboga
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne kontaš, naravno :)
-------

Rekao sam šta sam imao, sve ostalo bi već bilo ponavljanje, a i suprotstavljati se ovom kolektivnom mentalitetu (jednoumlju) bi bilo iluzorno :D
Da je nešto bitno, a ne seruckanje po forumu, pa i da nastavim, ovako na svu sreću, ima ko time da se bavi kako treba, a ne paušalno ko vi, preko izmontiranog snimka.

--------
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634269#p2634269]spliff napisao:[/url]kiborg sere za medalju
Kad ti to kažeš, prosto mi deluje kao kompliment ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kiborg, to što imaš takve stavove može biti jedna od posledica koje misliš da nisi imao.
Korisnikov avatar
By Kiborg
:lol:
heavily burned
III stepen, na barem 70% tela.

To je replika na nivou dvoipogodišnjeg deteta, čudilo me je da nekom to nije ranije palo na pamet, s obzirom na nivo rezona potreban da se do nje dođe :P
Korisnikov avatar
By spliff
svako kod nas moze medicinom da se bavi...
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634253#p2634253]Stripi napisao:[/url]Koliko sam ja shvatio, nije on taj koji je montirao klipove, nego neka sos udruga. Nda, ni ja ne bih imao želudac da to tako montiram.
To je prvo.
A drugo - ta žena minimalno zaslužuje da joj se oduzme dijete, minimalno.
Da, i mene su roditelji znali namlatiti ali smatram da sam to bio i zaslužio, jer sam stvarno bio živahno dijete (u jednom momentu sam igrajući se zapalio friško okrečen i friško tapetama poljepljen stan, te sam uspio i sebi spaliti nogu) i nemam nikakvih duševnih problema zbog toga. Međutim, mlatiti dijete dok jede i odgurivati ga u stolici za hranjenje, gdje dijete može pasti i slomiti dijelove tijela, udariti glavom, umrijeti je, htjeli to neki ili ne htjeli priznati stravično. Cijeli snimak je stravičan i želudac mi se okreće trenutno.
Kako to moze da se poredi sa dve-tri po dupetu ja ne znam.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kad sam klikuno na link za peticiju vidio sam da je oeticija maknuta od strane autora. Malo čudno, zar ne?
Korisnikov avatar
By Hys.
To sam i ja primetila....
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Nikad nisam bio svedok fizičkom kažnjavanju dece (a u Srbiji se tome može prisustvovati i na ulici, na primer u Knezu) koje nije bilo praćeno žešćim deformitetom face roditelja usled intenziteta besa, tako da svaki pokušaj da se takvo mlaćenje prikaže kao povremeno neophodna vaspitna mera (eto prosto ćuška), a ne izliv čiste agresije, mi je još jedan primer iskorišćavanja dece
Korisnikov avatar
By emo_haos_
grozan je video. mislim grozno je to šta ta žena radi. ja mogu da se oglasim kao neko ko je kao dete dobijao batine kao vaspitno korektivnu meru. ali ovo je nešto sasvim drugo, strašno me je pogodilo to što izgleda kao da ta majka uopšte ne voli svoje dete. ne vidim nigde ni trunčicu ljubavi prema sopstvenom detetu, a verujem da su emotivni ožiljci daleko gori po dete no fizički bol koji mu rođena majka nanosi. :(

i ovaj otac mi nije jasan. zašto nije fizički zaštitio dete. zašto nije dok ga majka bije stao između majke i deteta kao živi zid i primio udarce umesto deteta. zašto mirno i spokojno leži na istom krevetu dok majka najstrašnije psuje na uvo detetu, zašto nije ustao, podigao dete,i sklonio ga, nego dozvoljava da tako malo slabašno bespomoćno dete sedi direktno između njega i majke dok majka razulareno besni i psuje (ne znam da li na njega ili Bože pomozi na dete, ali nije ni bitno). zašto je taj odrastao zreo čovek dozvolio da dvogodišnje dete bude štit između njega i žene, umesto da on štiti svoje dvogodišnje dete. ne razumem tog čoveka. izvesno je da se plaši, ali opet ne razumem. :(
Korisnikov avatar
By Stripi
Upravo tako.
Ja sam baš jučer rekao, da sam ja muž toj ženi (ne daj Bože), ta bi mi se "slučajno" smandrljala niz stepenice, gurnuo bih je sa guštom.
Ali izgleda da je tip neki mlakonja, koji se vjerojatno boji da će, u slučdaju da je mlatne, sud tek onda definitivno biti na njenoj strani. Mislim, sudu nije bila dovoljna snimka da utvrdi da ova kretenuša zlostavlja dijete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!