Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li se bojite OUTovanja porodici?

da
135
54%
ne
26
10%
vec sam out
89
36%
Korisnikov avatar
By partyb3
Bojim se, da, ali ne zbog sebe, već zbog njih. Ne bi umeli da podnesu to.
Činjenica da im dete konzumira cigarete je bitno uticala na naš odnos, njihovo mišljenje i ostalo. Kolike bi razmere "sin peder" situacija poprimila...
Pa, s obzira da sam onaj koji stalno misli a najgore moguce, mislim da cu ja prvo stati na svoje noge I kada budem bio finansijski nezavistan onda necu morati nista da krijem. Nimalo mi ne pomazu reportaze kako su roditelji isterali sina I sl. Sacekacu jos neko vreme.
Pazljivo sam procitao sve vase postove. Neki su me nasmejali, neki rastuzili, a neki i zabrinuli, jer je svaki od scenaria realan i u mom slucaju.

Moja porodica (u sastavu: otac, majka, brat, snajka i njihova sitna decica, komada dva) ne znaju da sam gay. Prijatelji da, i nemam problem da se autujem nekome ako osetim da mogu to da uradim, cak iako ga/je ne poznajem nesto preterano dobro. Dakle, sa tog aspekta nemam problem sa autovanjem.
Sto se najbolje dugarice tice, trebalo joj je vremena da to prihvati, ali sada je super, jaaaako je volim i ne znam sta bih bez nje! Njen muz je pravio problem, jedno vreme nije ni zeleo da se susretne sa mnom, ali ga je ona sredila. Sad i pred njim mogu opusteno da izvodim "pederluke"! :zastava:

Sto se porodice tice, mislim da bih jedino mami, ja licno, mogao da se autujem. Mada mi je ona nedefinisana po tom pitanju. Nekad je za, nekad protiv toga. Mada kapiram da bi cinjenica da je neko njen peder, a ne neko tamo na TV-u, odnela prevagu na pozitivnu staranu kada su njeni stavovi u pitanju. Ne bih imao hrabrosti da se autujem ostatku porodice, to bih prepustio mami da uradi u moje ime! Kukavica sam, ZNAAAAM!
Jedina koja bi mogla da napravi problem je moja snajka, homofobicna, zatucana seljanka, a koja bi mogla da utice i na stavove ostatka porodice. Zato ću se autovati kad budem imao svoj zivot i finansijsku nezavisnost. Do tada... :nokti:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne mora da znaci da ce biti pozitivna zato sto je neko njen u pitanju. kod mene je bas suprotno - keva je bila gay je ok i onda kad sam joj se outovao onda je krenula sa "nemam ja nista protiv lgbt ljudi al ovo si ti blablabla"
Korisnikov avatar
By designer
@ANHEDONIE
Hvala na odgovoru, ali to se ne prica u ovim situacijama! Daj malo podrske! hehe...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589685#p2589685]designer napisao:[/url]@ANHEDONIE
Hvala na odgovoru, ali to se ne prica u ovim situacijama! Daj malo podrske! hehe...
Ako tako gledas na to, mozes doziveti i ogromno razocarenje (u najmanju ruku) ukoliko sve ne prodje kako treba (kako je npr. Anhe naveo).
Podrska, naravno, treba da postoji ali treba i da se sagledaju stvari iz vise perspektiva.
^
Moram da se nadovežem na ovu priču. Najnezgodnije je zbog naleta emocija u tom trenutku.
A što se tiče reakcije roditelja, to ne može da se predvidi. Ja mislim iz razloga što oni nikad pre toga nisu razmišljali o tome da je njihovo dete gay, pa su osvemu tome pričal i komentarisalii bez perspektive roditelja sa gay detetom. Tako da kad dobiju tu novu perspektivu svašta može da se desi i pozitivno i negativno.
Korisnikov avatar
By designer
Pitanje je koliko bi se vas autovalo da su unapred znali da ce naici na negativnu reakciju! Ja prvi ne bih... znate kako kazu, kakve su ti misli, takav ti je zivot. Zelim da mislim pozitivno
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kakve to veze ima sa ovim? samo kazem da se za takve situacije uvek spremas na najgore, cisto da bi bio spreman ako se tako nesto desi. ako se ne desi super.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Outovao sam se celoj familiji nedavno. Jedno po jedno. Tako da trenutno ne. Mada, sad kad skontam, nikad mi i nije bila frka oko toga. Sad se setih jedne situacije pre par godina kada smo ja i mama gledali americki X Factor i pevao je neki decko sa piskavim glasom i u trenutku sam, stvarno ne znam zasto, uzviknuo "fuj, peder!" i isti sekund dobio pljesku po ruci jer "sam homofobican i takvog me nije vaspitala". :D

odoh malo off, jbg
By luckyone
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589527#p2589527]Anhedonie napisao:[/url]ne mora da znaci da ce biti pozitivna zato sto je neko njen u pitanju. kod mene je bas suprotno - keva je bila gay je ok i onda kad sam joj se outovao onda je krenula sa "nemam ja nista protiv lgbt ljudi al ovo si ti blablabla"
Slazem se!Kad sam se outovao mami,cinilo mi se da ce nekako da prihvati,s vremenom,ali sada mi to cini kao nemoguca misija.Jednostavno ne moze da skapira da se neko tako rodi,da to nije izbor.NE ide joj u glavu kako ja znam da mi se devojke ne svidjaju,ako nisam nista probao sa njima...Kad sam je pitao isto pitanje,zastala je na sekund i bila u fazonu da to nije normalno i da ne moze to da joj se dopadne.Takodje,ima ogromnu frku oko toga sta ce okolina reci.A o tome kako mi je rekla da u skorije vreme nadjem neku devojku i napumpam je,da ne pricam...I naravno,kaze da onda mogu da idem gde god hocu i da se pederisem.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589781#p2589781]overload napisao:[/url]Outovao sam se celoj familiji nedavno. Jedno po jedno. Tako da trenutno ne. Mada, sad kad skontam, nikad mi i nije bila frka oko toga. Sad se setih jedne situacije pre par godina kada smo ja i mama gledali americki X Factor i pevao je neki decko sa piskavim glasom i u trenutku sam, stvarno ne znam zasto, uzviknuo "fuj, peder!" i isti sekund dobio pljesku po ruci jer "sam homofobican i takvog me nije vaspitala". :D

odoh malo off, jbg
:lol:
:sweet:
Pitam se da l' ti je veca kraljica majka il' baba :wundy:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Mama zna najbolje. Predlažem da pomogneš nekoj devojci koja ima astmu. Svi zadovoljni. :hvala:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589855#p2589855]RetributioN napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589798#p2589798]luckyone napisao:[/url]...kako mi je rekla da u skorije vreme nadjem neku devojku i napumpam je,da ne pricam...I naravno,kaze da onda mogu da idem gde god hocu i da se pederisem.
Idi gde hoćeš, ljubi sve živo,
al' ipak drži bar neki nivo... <3
:rotflmao:

Nista bez sikire! :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Bojim se samo boga i Zorice Marković.
Korisnikov avatar
By sherlock
Da. Doduse, nemam neki poseban strah jer verujem da ne bi preterano negativno reagovali, ali nemam bas ni potrebu da im kazem. Moji prijatelji znaju i to mi je svojevremeno bilo potrebno kako bih prihvatio sam sebe, ali sada ne osecam potrebu da se outujem porodici. Mozda nekada.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589525#p2589525]designer napisao:[/url]Pazljivo sam procitao sve vase postove. Neki su me nasmejali, neki rastuzili, a neki i zabrinuli, jer je svaki od scenaria realan i u mom slucaju.

Moja porodica (u sastavu: otac, majka, brat, snajka i njihova sitna decica, komada dva) ne znaju da sam gay. Prijatelji da, i nemam problem da se autujem nekome ako osetim da mogu to da uradim, cak iako ga/je ne poznajem nesto preterano dobro. Dakle, sa tog aspekta nemam problem sa autovanjem.
Sto se najbolje dugarice tice, trebalo joj je vremena da to prihvati, ali sada je super, jaaaako je volim i ne znam sta bih bez nje! Njen muz je pravio problem, jedno vreme nije ni zeleo da se susretne sa mnom, ali ga je ona sredila. Sad i pred njim mogu opusteno da izvodim "pederluke"! :zastava:

Sto se porodice tice, mislim da bih jedino mami, ja licno, mogao da se autujem. Mada mi je ona nedefinisana po tom pitanju. Nekad je za, nekad protiv toga. Mada kapiram da bi cinjenica da je neko njen peder, a ne neko tamo na TV-u, odnela prevagu na pozitivnu staranu kada su njeni stavovi u pitanju. Ne bih imao hrabrosti da se autujem ostatku porodice, to bih prepustio mami da uradi u moje ime! Kukavica sam, ZNAAAAM!
Jedina koja bi mogla da napravi problem je moja snajka, homofobicna, zatucana seljanka, a koja bi mogla da utice i na stavove ostatka porodice. Zato ću se autovati kad budem imao svoj zivot i finansijsku nezavisnost. Do tada... :nokti:
:pucaodsmeha:
Mozda je homofobicna ali zatucana seljanka svakako nije cim kao snajka u jednoj srpskoj tradicionalnoj hriscanskoj porodici ume da lupi sakom o sto! Carica!
Umesto sto je pljujes mozda bi mogao da naucis nesto od nje.
Nasmeja me :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Tipicne srpske porodice koje ne mogu da prdnu bez dodatka i primirisa drugih. Zato lepo deca iz provincije dolaze u Beograd. Tu se ne skidaju S KURCA, a u slatki dom se vracaju na slave, prislave, Bozice i obojena sveta jaja, i tu su cedna deca, pomalo ljuta sto im luk viri iz uveta, ali srecna sto mogu da sisaju bez prismotre, Beogradjani spas nalaze u masterima i doktoratima van zemlje.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Uopšte se nisam plašio autovanja porodici. Prvo sam se autovao sestri i to je prošlo jako dobro. Nakon toga sam se autovao i roditeljima, to nije prošlo baš tako dobro. Sestra je tu odigrala značajnu ulogu, tako da sam ja bio (donekle) pošteđen njihovih budalaština. Pošto je ona bila spremna da im pomogne da prihvate sve to, ja sam mogao neometano da se bavim svojom vezom, svojim poslom, itd... Ona mi je mnogo pomogla u tom procesu. Bilo je tu svega, roditelji su stvarno bili nepodnošljivi, bili su depresivni, sebični i slobodno mogu da kažem zli... Moja sestra je bila potpuna suprotnost, zato danas i jeste sve u redu, bez obzira na to što su oni i dalje vrlo nesnosni.
Pozdrav svima...lijep vam je forum i ima dosta diskusija. Evo da i ja podijelim neka svoja razmisljanja.

Nema svako srecu da bude rodjen u okruzenju gdje vecina ima pozitivan stav o razlicitoj seksualnoj orijentaciji. Ima primjera gdje se neki pojedinci suocavaju sa dosta ogranicenja npr: lose finansije, nedovoljno obrazovanje, roditelji-mediokriteti. U maloj sredini je tesko zivjeti ako ste gej, jos je teze ako zivite u drzavi ili gradu koji je pun lazova, licemjera, prevrtljivaca.

Istrazujuci na internetu uvjerio sam se da je LGBT tema kompleksna i dosao do zakljucka da se cijelo drustvo mora sveobuhvatnije pozabaviti njom, naravno iskrenije. Ne ide nam u prilog da se sva prica koncentrise na gej paradu. Potrebno je fokusirati se na sustinske probleme koje muce svakog LGBT pojedinca.

Tragajuci na internetu naisao sam na sajt astrovojvodina.com. Rijec je o astrologu Branku Zivotinu iz Novog Sada koji jedini moze osobama homoseksualne orijentacije precizno i iskreno reci sto ih ceka u zivotu i kako da odredjene probleme rijese. Pogledajte i procitajte, valjace najvise onima koji su nesigurni ili u nekoj bezizlaznoj situaciji. Namjera mi je da pomognem onima kojima je najpotrebnije. :)
Taj Branko ne može sebi da pomogne, a kamo li kome drugom. Što je bilo, traži novog dečka s kojim će moći da u sitne sate vileni po groblju? Da li i dalje ima naviku nosanja unaokolo i grljenja ikona?
Očajnika te vrste ovdje nema.

Drago mi je što smo proćaskali, bok.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608172#p2608172]Mr_Different napisao:[/url]U maloj sredini je tesko zivjeti ako ste gej, jos je teze ako zivite u drzavi ili gradu koji je pun lazova, licemjera, prevrtljivaca.
... astrovojvodina.com .... astrologu .... Namjera mi je da pomognem onima kojima je najpotrebnije. :)
aha :)

jeste gledali u sunce ili se mentalno pripremate za to meditirajući o tome kako je ovaj svijet loš? i jeste gladni?

i nemoj ko da trepne tok bude sangayzovao!

:kakodane:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!