Pazljivo sam procitao sve vase postove. Neki su me nasmejali, neki rastuzili, a neki i zabrinuli, jer je svaki od scenaria realan i u mom slucaju.
Moja porodica (u sastavu: otac, majka, brat, snajka i njihova sitna decica, komada dva) ne znaju da sam gay. Prijatelji da, i nemam problem da se autujem nekome ako osetim da mogu to da uradim, cak iako ga/je ne poznajem nesto preterano dobro. Dakle, sa tog aspekta nemam problem sa autovanjem.
Sto se najbolje dugarice tice, trebalo joj je vremena da to prihvati, ali sada je super, jaaaako je volim i ne znam sta bih bez nje! Njen muz je pravio problem, jedno vreme nije ni zeleo da se susretne sa mnom, ali ga je ona sredila. Sad i pred njim mogu opusteno da izvodim "pederluke"!
Sto se porodice tice, mislim da bih jedino mami, ja licno, mogao da se autujem. Mada mi je ona nedefinisana po tom pitanju. Nekad je za, nekad protiv toga. Mada kapiram da bi cinjenica da je neko njen peder, a ne neko tamo na TV-u, odnela prevagu na pozitivnu staranu kada su njeni stavovi u pitanju. Ne bih imao hrabrosti da se autujem ostatku porodice, to bih prepustio mami da uradi u moje ime! Kukavica sam, ZNAAAAM!
Jedina koja bi mogla da napravi problem je moja snajka, homofobicna, zatucana seljanka, a koja bi mogla da utice i na stavove ostatka porodice. Zato ću se autovati kad budem imao svoj zivot i finansijsku nezavisnost. Do tada...